Quote Originally Posted by zvoncica View Post
Cookie, evo prije dvadesetak dana bliski rođek je imao udes na motoru (nije iz CG) mlad, 17 god, još je u bolnici operisan nekoliko puta, glava povrijedjena, vilica slomljena, lobanja slomljen, pukla bukvalno....jedva je prezivio, mlado pa eto....prvo pitanje kad je iz kome otvorio oči, kad će opet moći da vozi motor....ne znam...to je ljudima u krvi
Upoznao sam čovjeka iz Lihtenštajna koji je slomio pola kostiju u tijelu (oko 150 izlomljeno) te je dvije godine života proveo u kadici, te je fizikalna terapija trajala godinama. Poslije nešto više od 17 godina uspio je ponovo da sjedne na motocikl (iako su mu rekli da je zauvijek završio sa vožnjom, ne motocikla, nego bilo kojeg vozila). Ta scena, kada silazi sa motocikla i počne da hoda uz velike muke... upoznao sam ga kada je došao iz Lihtenštajna u Crnu Goru, iako je tada imao bliže šezdeset nego pedeset svake godine sjedne na motocikl (Honda Gold Wing) i odradi jedan veći put. To je najekstrimniji primjer koji sam vidio, a ima ih još puno... pozdravi rođaka