Па је ли сезона до сада била добра или није?
https://www.cdm.me/ekonomija/davidov...ove-standarde/
Naravno da bježe, sjedne u lokal naruči Moet a pored njega piči leskovački roštilj 2x5 gradela...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Па је ли сезона до сада била добра или није?
https://www.cdm.me/ekonomija/davidov...ove-standarde/
Last edited by el_del; 23-07-18 at 08:47.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
a u kotor hvala Bogu ne kradu![]()
nisam ja rekao da ne kradu u Kotor ali Budva je postala seljanija teška a dolje se ljudi tripuju da je neka metropola. ponekad imam osjećaj ka’ da sam pošao u Guču kad sam dolje
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da kažem svoje mišljenje, to je zato što ovđe dolaze da se ku*če jer npr taj naš koji ima para ode neđe u Španiju i "tamo ga niko ne zna", kompleksi, bolest isticanja nekih stvari itd itd. Tako isto gledsam određene ljude po Žabljaku, šetaš kroz šumu a tamo momak i cura u LV trenerke i boss patiike, znači problem u glavi.
Onda se sjedi u ORO i pucaju selfiji na sve strane, čoče da se vidi da sam u ORO. (Da me neko ne razumije nešto loše, nemam ništa protiv ovog kafića, uređen je lijepo i sve je OK samo sam ga dao za primjer)
Priča se "naški" muvaju se "ribe", ne fali im ništa.
This time next year we'll be millionaires
U Kotor ne kradu, na svako mjesto dobijes racun, i sa razlogom su cijene koje su. Stvarno ne razumijem mazohizam ljetovanja u Budvu.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
U strahovitom udesu koji se dogodio nešto poslije 14 časova na moru u blizini hotela Otrant na Velikoj plaži u Ulcinju, život su izgubile dvije osobe, a jedna je teže povrijeđena.
Uviđaj je u toku, a identitet poginulih i povrijeđene osobe još uvijek nije poznat.
Prema saznanjima Vijesti, iz više izvora, do udesa je vjerovatno došlo kada je u turistički brod, koji je prevozio turiste, udarila tzv. "banana" koju vuče skuter.
izvor: www.vijesti.me
Cuh sinoc da je troje poginulo, vjerovatno nije prezivjelo to trece lice..
Ali bananom u brodic, kako to.. Skuter mora da je naglo skrenuo, s namjerom da to bude atrakcija, da "banana" prohuji pored brodica, ali kasno odreagovao i zakucao ih u brod. Ako je tako, taj vozac ga je ugasio sad. Ustvari, svakako ga je ugasio, jer je odgovoran za njih bio. Kakav uzas..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
s tim sto razmisljam danas oni se nisu vozili ni na one gume ni na dusek kao. nego na bananu. banana koliko toliko ide za gliserom nema puno hoda lijevo desno da klizni. ko zna sto je tu bilo ali u svakom slucaju uzas.
pri tome garantujem da niti ima firme niti bilo cega od cega se ti ljudi sjutra mogu naplatit za smrt lica i povrede...
f6
Da nije išao ko skorije u Dubrovnik? Isplati li se ići preko Trebinja s obzirom da se radi prelaz Brgat na hrvatskoj strani pa pretpostavljam da je ovo ljeto uzaludno tuda ići?
“Meni cokoladni brauni sa sladoledom. Meni panakotu.” Dolazi i kaze nema, samo tiramisu. Nema veze, daj tiramisu.
“Meni cg mix sendvic (njeguska prsuta, njeguski sir, etc.)” donosi sendvic s prsutom i trapistom.
“Je li ova ajs kafa bas ona prava sa sladoledom? Jeste, jeste.” Donosi kafu punu skrckanih kockica leda.
“Jeste li pravili jos kolaca? Aaa, nismo.
Nema veze, daj tiramisu”
“Ima li ovaj vocni milksejk (jabuka, jagoda, sladoled? Ima, ima. Donosi frape od banane”
na odmoru sam, ne nerviram se, just sayin’.
i konobar je niksicanin, strasan lik, njemu ne bi nista zamjerila.
bitno da moeta ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Lijepog li vremena - kijamet bjezi narog kao da se zaratilo.
u Budvi se traži krevet više...
Klik pley na klip:
![]()
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Ja išao preko Kobile prošle nedelje, nažalost i taj prelaz je "provaljen".
Do prošle god većina nije znala za njega, ove god katastrofa.
Na tamo sat i po čekanja (obije granice), u povratku 3 sata.
Kolona je u povratku na glavnu HR granicu došla do skretanja za Molunat gdje se skreće za Vitaljinu.
E sad, čuh da tu ima fora, da tu skrenes lijevo (kad se vracas za CG znači), ne desno za Vitaljinu vec lijevo i da se kroz selo neko dođe do samog semafora na glavnu granicu.
Opet ti ostaje sama granica pa onda CG granica, ali opet se "preskoči" dosta.
P. S.
Sezona extra!
Obaram(o) rekorde!
Zavisi kako ti se zalomi... Ja sam u toku neđelje 2 puta išao do Du, prvi put po 1h u oba pravca na debeli brijeg, drugi put kad sam ulazio u hr čekao pola sata na db i vidio baš veliku kolonu nazad, pa u povratku pođoh preko kobile i završih sve za 15min...
Sent from Tapatalk
#fakenews
pustili su me da uvedem paskita u restoran na zabljak. Tacno ce mi klavir pasti na glavu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo je slika u vece... dje je ovo sutomore?![]()
Petrovac, al kisa je padala, vidi se po moru i po vlaznom pijesku, al Bizni voli tako da se sali.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Kisa oko 1 padala to je haos bio. Od tada je i slika sigurno. Padalo pola sata i opet sunce
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Povratak iz Čanja danas oko 15h, kolona još prije uključenja na magistralu! Mic po mic do skretanja za tunel, okapali smo. A dalje prema Sutomoru se nastavlja nepomična kolona, očigledno da je tamo problem. Ada trebalo je čoče da ta mrčena pasarela riješi zastoje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks