Neće proći 3dana eto je ona napolje.
dok sam citao znao sam koja je bila njihova namjera, a onda sam vidio zadnji pasus
e spavala bi ona meni u tvorza min 20 godina
Last edited by TAKUMI; 19-07-18 at 14:21.
Prema tome, šta da ti kažem?
Neće proći 3dana eto je ona napolje.
Jesam davno polagao, i ne sjecam se dobro koliko metara od pjesackog se smatra da je pjesak kao na pjesackom. Ovdje vidim da su 20m od pjesackog, pretpostavljam da se racuna kao da su na pjesacki. Sa druge strane, sjecam se dobro sto su u skolu pricali: pjesak je uvjek u pravu, jer on moze biti nepismen, polupismen, lud, pijan i slicno a ti si taj koji snosi odgovornost (dobar dio) jer upravljas vozilom (oruzjem). Ne znam uce li tako i danas....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Uce, ali ja sam imao kamikaze sto pretrcavaju autoput dje je ogranicenje 80/100 i vjerovatno bi ja kriv bio jer nijesam 20 vozio posto eto pjesak je uvjek u pravu. Na ove kriticne lokacije treba usporit ali desi se, ne znam koliko je brzo isla ako je brzo snosi dobar dio krivice ali mlada zena vozac, ko zna i da je sporo vozila kako bi reagovala, tako prijatelj stariji covjek ubi djeda sto je setao ulicom u krivinu na put PG CT nedje, nije imao kad reagovat a vozio 50 na sat. Odma se skace ko da ih je namjerno udarila. Koliko ima losih vozaca sto ne postuju pjesacki, ne gledaju itd ima i pjesaka koji izlijecu dje ne treba.
rm -rf /
slazem se sa novicom
pa i da ti naleti pijani pjesak ako vozis 40-50 neces ga presjec u dva komada i valjda treba da stane ako ima 1% ljudskosti
5m je pjesacki lijevo desno koliko ja znam..
Svi od vas voze preko ogranicenja ali ste spremni da prdite kako da je vozila 50 ne bi se desilo..
Nema toga ko vozi 50 u 2 ujutru kad nikoga po ulicama nema
eto ja prolazim tuda dosta cesto i vozim manje od 50 na sat bez obzira koliko sati
Zato sto oces da te vidi neka riba u leksusa
ima smisla
Kineska lada pomisle
sve vise postujem ovaj auto...milion klipova na youtube dje izbjegava udese, upozarava na pjesake, sam koci itd...
Mada cini mi se da ce sva novija kola morat da imalu collision warning
Ovo treba da bude upozorenje svim usijanim mladim glavama da vozila služe za uživanje i transport a ne za divljanje....
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Bugi, samo za transport valjda, jer uzivanje kod mladih snaga je divljanje.
A usijanih glava se necemo trsiti... Nijedna pogibija do sada nije bila upozorenje pa nece ni ova.
Previse vozila na nasim drumovima, previse neizivljenih momaka i djevojaka za volanom, previse alkohola i ko cega sto jos ....
Last edited by BlackVelvet; 19-07-18 at 21:15.
Who let the dogs out
Zaboga pa kazna je "upozorenje" za ostale!
Kad govedo zna da se uredno zaglavljuje tvorza+novcana kazna/odsteta+konfiskacija vozila samo za divljanje u naseljenom mjestu, chak i kad nikome ni po prstu, 90% bi se dozvalo, u ne znam kakve pare.
Sto se Dave Chappelle sprda kako je svaki brat makar samo sa osnovnom skolom, ekspert krivichnog prava, kad vidi kolegu da nesto kaznjivo aveta, instant: -Nigga don't do that, that's 5 to 10!
><
Koje su table na glk? Nk?
ne znam dje se tacno desilo, pa da ne pricam gluposti, moguce da je krivina odmah tu, ali ne shvatam kako je moguce da se u 2 ujutro ne cuje auto koje nailazi, ja zivim nekih 100 metara od magistrale i cujem u ovom trenutku 4:20, auto na nekih 500 metara od mene i mogu da procijenim da li ide "normalnom" briznom ili "jurca"... Plus svijetlo koje se vidi... Ajde da je to bilo u nekom periodu 9-10 sati kad je guzva, pa ne stignes sve stvari da ispratis, ako je vec bio tu pjesacki znaci da nije na samoj krivini, ne branim ja ovu sto je jurcala, nemojte mislit, ali mi ovo ne ulazi u glavu, skoro ista situacija kad pjesak pogine jer ga je voz udario, nemoguce da nisi cuo, nemoguce da nisi vidio, nemoguce da ne mozes da procijenis da se auto krece velikom brzinom...
Momci za voz nisam ni ja vjerovao dok mi se nije desilo za malo.
Trenirao u mladost i islo se iz maslina prugom, kad sam se vracao onaj podgoricki sjever udario. Tek sam cuo svirenu na nedje 200m od mene. Nije za zezanje
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Pazi meni se lično desilo. Nas 4 braće išli smo preko šina između Starog A i Drača tačno preko šina. I nešto smo pričali između sebe, pogledali lijevo desno voza nije ni bilo na vidiku niti se čuo. U jednom trenutku brat jedan je stao da veže patiku koja se odvezala. Mi stadosmo sa njim, dok je 1 već prešao. U jednom trenutku voz nam je bio na nekih 10 metara od nas. NISMO GA ČULI niti viđeli. Srečom povukli smo brata sa šina ja i drugi brat inače bi ostao tu.
Par puta mi se desilo da rampa NE RADI i da krenem a voz mi na 5 metara, jednom mi se desilo da mi je puklo crijevo od kočnica i da je propala kočnica i da mi zamalo voz nije ponio prednji kraj auta.
Svašta može da se desi. Znam masu primjera đe su ljudi zamalo poginuli jer NISUU čuli voz.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Problem je kod našeg naroda što ne razumije poentu krivine. Dosta ljudi pokušava da je savlada što većom brzinom. Valjda kad naiđeš na krivinu usporavaš, majku mu. A za ovo takmičenje, aj na Trojicu brate. Ljudi ne razumiju onaj bulevar u Bečićima, turbo naseljeno turističko mjesto, a krivine su opasnije nego što izgledaju.
Inače ova saopštenja u stilu Petra Ivanovića su užasna.
Sto.bi.rekli.stari grci u krivine je najbitnije da napadas tjeme
p9lite
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks