vec se u t-com smiju onom plakatu sa ovcama a i onome ko je napravio ovu ponudu
Oni mogu da reaguju tako sto ce da pojeftine a mogu i da se naljute pa da poskupe usluge, monopol je jako fina stvar.
She is only here to annoy herself!
vec se u t-com smiju onom plakatu sa ovcama a i onome ko je napravio ovu ponudu
Nemogu, da ti objasnim zašto...
Iako T-com posjeduje monopol on nema pravo da poskupljuje cijene a da VLADA CG prethodno to ne odobri.
A sjeti se da je i T-com zatražio od centra za zaštitu potrošača da poveća cijene inpulsa. Zašto bi to radili ako mogu sami da povećavaju cijene koliko oće ?
Ima i institucija koji se brinu za standard građana i ne smiju da idu preko određene granice...
Zato bi i ovaj zahtjev imao smisla i TV debata jer ne da bi smjeli da povećaju već visoke cijene nego bi ih morali prilagoditi standardu...
Dize se prasina- i treba! Imam obecanje da ce se sjutra obratiti nadlezne osobe za ovaj forum i da ce poceti praksa redovnog odgovaranja na pitanja, sugestije, ... na ovom dijelu portala. Naravno za ocekivati je da se ovdje napravi malo reda u postavljanju informacija (neprimjerenim komentarima nije mjesto, misli se na neprimjereni vokabular). Naravno, ocekujem da se vidi sta sa prijedlozima moguceg sastanka, ili boljeg kanalisanja korisnickih zalbi. Pozdravljam peticiju, mislim da ce ona koristiti svima. Nadam se da ce se informacije o problemima iskoristiti za rjesavanje istih.
Ovaj odgovor je u Lenjinovom stilu![]()
ne treba nam tudja imovina nego detaljnija analiza trzista i adekvatna ponuda
da se ljudima priblizi internet i sve prednosti koje on donosi a ne neke ponude iz malog prsta.
ps
jedna od dobrih ponuda je bila ona za preduzeca, sa M paketom za 20 ili 25 eura i bez prikljucne takse
pa kako cemo, sto cemo, sto ste mislili?????
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Unajmite Hitman-a...
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
eto DIDI radi u vijesti, pa nek nam za dz ubachi reklamu za Sheep ADSL![]()
nema dzabe ni kod babe :P
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ja ti mogu dati, hm, tastaturu i 4 kila sipka
Ljudi kolko citam ove postove jos mi nesto nije jasno...koliki su kod vas paketi...brzine...i cijene paketa,,,ja koristim flat s 3 Mb/s za 600 kn mjesečno...Ako netko mozda zna kad ce se u hrvatskoj podizat brzina i koja ce biti maximalna...cuo sam da za max tv daju i do 5 Mb/s...
To je pretpostavljam oko 75 era a toliko je kod nas 2 MBit sa ogranicenjem, mozda maalko jeftinije.
josh nesto slicno i ban![]()
Last edited by DIDI; 16-11-06 at 23:30.
Razor, taman ti dodje onako nesto, kao sa slike, samo je protok mozda malo veci
ocemo li rabotat sto?mozemo za pocetak krenut sa lijepljenjem plakata!!!
Ili ko je najkompetentniji da zove "Robina Huda" i ide kod Skocka![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A da odštampamo majce,transparente...?
sta free? Ovo ni ja ne kapiram. Ocemo dzabe? Nek ti DIDI objasni za dzabe![]()
Ma kao one fore free Iraq i tako to...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks