Reklo bi se da je rađeno na telefonu...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Stoka baca smeće iz kola
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Degen preticao kamion u tunelu na Platijama. Kamion se kretao brzinom od 40 do 50km/h
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ovu sliku treba svi sa foruma da imamo na zid izvise kreveta, isto tako da se naprave flajeri za 21vijek i da se dijele uz kokice kroz grad
But if you never try, you'll never know..
Sta je ovo nocas, ima li koja osoba da normalno vozi, svi trkaci izasli da ufate krug...cudi me da nema vise udesa
Znaci na svaki cosak peglanje, krenes da se prestrojis, dodas gas, ovaj iza odma nabija gascinu, leti se 300...
Na magistralu put zlatice se pegla nekakav klio sa seatom, samo ovaj sa kliom iz petog puta uspijeva da usalta svaku brzinu, i taman kad ubode krene da mu trokira
Motorista koji se gura kao da vozi kamion i prolazi kroz crveno?ż?ż
Ne znam, bas se vozi nenormalno
Ne, ne. Mislio sam na sliku sa parkingom za invalide, nego mozda ti je na block
A vozi se preludo kao sto kaze Laz. Juce lik od Bd prema Tivtu sa x5 je cuda radio, kolona preogromna, brzina malo ispod dozvoljene, auta nabijena jedno drugom u branik ali on oce pa oce da pretice... nabije gas 15metara da pretekne auto, pa punu kocnicu da bi se vratio jer ima auta iz suprotnog pravca, pa cijela kolona koci, brzina se smanjuje i sve tako u krug jedno po jedno auto dok mu se auta iz suprotnog pravca bukvalno sklanjaju sa puta...
Last edited by LUKA!; 08-07-18 at 10:59.
Nisi dobru skicirao ovo...
Jesam - ovo gore je proklizavanje.![]()
Ti si dolazio iz radosava burica? Tako reci... a ovaj isao put zabjela il kristala?
![]()
Last edited by stefke; 09-07-18 at 23:50.
Vidis na pocetak da pise da smo istom putanjom dosli.i on je isto dosao iz Radosava Burica samo ogromnom brzinom da ne znam kako me nije udario dok sam cekao zeleno.
A kakvi su tek degenerici u servise. Saraf mi probio gumu, odem kod vulkanizera da je zakrpi i ladno mi postavi dizalicu na prag i iskrivi ga. Ja ovo ne mogu da vjerujem koliko retardiran moras bit da tu radis ko zna koliko i da ne umijes podvuc dizalicu fino pod auto nego je naslonis na prag.
![]()
@Luka
Po CG ima dosta auta kojima je bankina nagnjecena, a vjerujem da ih dobar dio naprave nestrucnim dizanjem auta.
Jeste ruzno, ali ja svaki put gledam gdje stavljaju dizalicu pod auto, pogotovo sad kod A6 jer mu je metalna bankina. Bez uvrede za vulkanizere, i cast pojedincima, ali to su uglavnom samo priucene (u dosta slucaja veoma slabo) osobe (da ne kazem djecurlija).
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
A sto je najjace sam znas da nema mjesec i po da je sve komplet lakirano i ja jos idem za njim bas zbog toga da bih mu rekao ali se nadje drugi radnik da mu olaksa posao i podize auto, kad sam izasao imala me kap strefit. Nema vise znaci odvajanja od auta pa sve i da ce mi majka mijenjat gumu.
@Novica a ja vidim to, ovaj nije ni dijete nego je dosta stariji. Cak rade njih dvoje cica (sijedi od 55+ ili je propao naglo od dizalice) i ovaj lik 35+...cim sam ja rekao ovome da mi je iskrivio prag ovaj cica mu rece podvuci to jos dolje ali je vec bilo kasno... Inace auto sam komplet radio prije manje od 2 mjeseca i isto je prag bio iskrivljen od nestruckog dizanja, sto mi je najcrnje to je uradio radnik (djetic kao sto si i rekao) kod jednog veoma dobrog i postenog majatora (gazde) pa sam i ja precutao jer sam znao da cu radit komplet auto...
Last edited by LUKA!; 14-07-18 at 14:42.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks