Znam ja kakav jejos od kad je dosao taj auto u cg
![]()
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
pitaj cvx-a kakav je is200
Prema tome, šta da ti kažem?
Znam ja kakav jejos od kad je dosao taj auto u cg
![]()
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Ja mislio samo za Vagovce rezervisana bozicna jelka
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Auris 1.3 iz 2010. Imaengine light on: sustav premastan i nesto u vez katalizatora. Sve ovo od goriva koje sam tocio u tuzi kod pjace. Probao sam da mu ocistim gorivo sa sonax fuel cleaner 2 puta i sa liqui mobil isto 2 puta sam mu dodao ali engine light je jos on.
Ovo je bio jedini savjet iz tojote, kao sve je u redu sa autom.
Doduse vise ne trokira kao prije(kao u limp mode je bio prije sonax i liqui mobil i novog goriva), ali ne znam da li da mu stavljam vise fuel.cleanera da ga ne ostetim sa previse toga?
Jedino sto nisam probao je da izbrisem kodove jer me muka ici kod mehanicara a i nemam puno vremena, a svoj obd citac nemam sa sobom.
Sugestije?
Da nastavim sa fuel cleanerom i cekam da se ugasi engine light ili da izbrisem kodove pa da vidim oce li se pojaviti opet?
lampica se nece gasit bez techstreama
valja zamijenit filter od goriva
Bas sam mislio da mu mijenjam filter od goriva pa da mu preko kompjutera ugasimo lampicu i da vidim sto bude.
uzo bih jos jednog yarisa ili aurisa automatik do 10000
zovem tipa danas yaris sa 3800 km podjem tamo razvaljen pozadi unutra pohaban kao da ima 100000
zovem drugog za aurisa hibrid, pitam ga za slike salje on sve auto top, dodje lik kod volija kad evo ga taksi, sve zute najle, pitam ga od kad su slike kae 2 god
zovem treceg, yaris 44000 km 8500, zovem ga veli boca, od prvog vlasnika, idem tamo, vidim razvaljen naprijed, pitam ga kae nema trika, je li rent, kakvi cues od prvog vlasnika, unutra svi papiri i ugovori wooow rent a car kuce, racun 404000 dinara zamijenjen komplet prednji kraj, veli to su papiri od drugog, ajde da uporedimo broj sasije kad evo to je taj
izgubih par sati danas
autavsa oglasa...sa slika kojenpostave rekao bi top...opis ludilo...a dovedu ragu neku raspalu...i jos ti pokazujenll racune kakoj enuredno servisirano
Nista novo u cg, ovako je bilo i prije 3 godine kad sam ja trazio moj auto. Samo sto sam ja pola godine tako trazio...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Bas treba MASU srece da se odje nadje ok auto....
Meni lik nudio sad auto, kaze 2013 - 40 000km.... kaze od ambasade neke, slabo vozen... ja dodjem on slomljen stop, izlijpljen bio - ko zna ko ga je vozio, servo crijevo stradalo, kvacilo pri kraju odvaja..... ja u roksped provjerim kad ono nema servisne istorije... znaci sigurnih 300-400 hiljada....
Mozete zamisliti onda sta sam sve gledao kad sam trazio w203 za nekoga koji nije htio drugo auto, posle 2 komada sam batalio...
Sent from my LG G6 using Tapatalk
ma jok
idem sjutra da kapariswm novog i poyyy
free online image hosting
pa neka ovi seljaci traze po 11000 za raspade poyyy
Koliko je skuplji automatik?
Imali su Yarisa za 8500 vidjeh juce, ali manuelni.
Poslato s Jadrana
Edit: polovno
Sta neko treba da radi autu da za 2 jebene godine ili manje bude raspad?
p9lite
Takumi, Manualac? Razocarao si me.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Last edited by bojankov; 19-07-18 at 19:37.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks