X1 i golf neki, karambol...
https://www.cdm.me/hronika/tezak-ude...bore-za-zivot/
p9lite
Zna li neko na zabjelo kod tehnomaksa sta ovo bi.
Sent from my SM-N9208 using Tapatalk
X1 i golf neki, karambol...
https://www.cdm.me/hronika/tezak-ude...bore-za-zivot/
p9lite
Last edited by radza-madza; 12-07-18 at 06:39.
Ovaj drugi momak sto su mu se borili za zivot (22god) preminuo je.
--------------------------------------------------------------
Evo je bio udes prema maslinama kod pumpe 2 povrijedjenih vode ih u urgentni.
Kako se vozi!
Sad ce opet nekakve akcije 2 dana bez treceg interventna po putu da zaustavlja a zakona nidje.
I naravno, vozacu BMW-a niti inicijali.
On je izgleda ovoga Golfa bacio na ovaj stub od semafora i tu je stradao suvozac.
Neko je morao proci kroz crveno od njih
Tuzno.
Ne znam dje gledas... na cdm i vijesti pisu..
Kako mi se čini obojica su bili u Golfu, ne pominje se treće ime.
Ne jer ko zna ko je to.
X3 PG HP 318
--------------------------
Bas da vidim.....
----------------------------
Sramota.....
--------------------
Sinoc je prema zeti momcic 16god vozio motor 750cc i izletio mu je neko da mu nije bilo kacige prijatno.
Očevici za CdM pričaju da se “Golf” kretao od autobuske stanice ka kružnom toku kod marketa Laković, dok je džip išao iz pravca škole “Vuk Karadžić”.
O ovome sam pisao jednom. Golfu se sa autobuske pali zeleno prije nego ovima od škole, a bmw je vjerovatno bio u naletu i kad je vidio svoje zeleno samo poklopio računajući da je golf dužan stati jer skreće lijevo a on ide pravo...
BMW i Golf iz prve ruke info.
Momak što je vozio BMW, velikom brzinom je valjda proletio kroz crveno i pokupio ova dva momka s Golfom.
Bacio je Golfa i Golf je pukao u stub. Suvozač (20) poginuo, vozač (22) je trenutno stabilan, ali u komi.
Naravno vozaču BMWa ništa. Neki tatin sin, 100%.
Žao mi Ovoga momka što je poginuo. Taman kupio sivu četvorku, htio da je sređuje.
Ovaj vozač isto tako, strašno dobar momak. Vozio tu plavu četvorku GTI.
Šokirao sam se sinoć kad su mi javili.
Bio sam tamo na licu mjesta sinoć. To je katastrofa.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Prvi je na licu mjesta preminuo.
Drugi jutros.
Zvao sam prije 40min i potvrdili su to.
Sad sam prolazio tuda i svratio i bila je guzva iz drugog udesa.
Pa je li ubio onaj onoga covjeka u tolose i to pjan bio i nista.
---------------------------------------------------------------------
Dzip je isao min 80km i Fatao zeleno ko zna odakle jer nisu semafori isti onamo - kad ides od autobuske tu se pali zeleno prije nego ovima preko puta.
zab si ono blok tako da ne smaraj vise.
Kod njih se ne zna nista.
Evo prije minut poziv potvrda da je dvoje njih nastadalo.
+ da je vozac golfa kriv tako kazu.
Ili su prebacili krivicu ili je stvarno tako bilo...
Rekoh da se ovima iz pravca autobuske pali zeleno 5sek sigurno prije nego li ovome iz pravca skole.
Ovo je horor kako se raspala ova cetvorka...mogu misliti koja je brzina odje bila...
Greota
Evo i ime vozača BMW-a, i on ima 20 godina, strašno.
Portal Standard saznaje da je život izgubio Podgoričanin Marko Joketić (20), koji se nalazio na mjestu suvozača u automobilu "golf 4", kojim je upravljao Jovan Vučić (22), a koji se zbog povreda opasnih po život nalazi u Jedinici intenzivne njege Kliničkog centra u Podgorici.
Kako je kazala portparolka Kliničkog centra Crne Gore, Gorica Soković, Vučić je primljen sa teškim povredama glave i grudnog koša.
"Mladić je u saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Zadobijene povrede su opasne po život. On je trenutno smješten na Odjeljenje centralne intezivne terapije", saopštila je Soković.
Policija još utvrđuje uzrok udesa i za sada nije poznato ko je od dva vozača napravio prekršaj i izazvao tragediju.
Prema nezvačnim informacijama "golf" se kretao bulevarom iz pravca kafića "Ogi" na Tuškom putu i ušavši u raskrsnicu namjeravao je da skrene lijevo ka veleprodaji "Panonka".
Na njega je tada iz Ulice 27. marta naletio BMW X5, za čijim upravljačem je bio Podgoričanin Bojan Banjević(20).
"BMW je direktno udario u vrta suvozača i Joketić je na mjestu ostao mrtav", kazao je izvor blizak istrazi.
Uviđaj je obavila ekipa podgoričkog Centra bezbjednosti u saradni sa Osnovnim državnim tužiocem i vještakom saobraćajne struke. Jedan od aktera nesreće Banjević prošao je bez povreda i priveden je u policiju.
Nakon saslušanja, Osnovni državni tužilac je naložio da mu se odredi pritvor do 72 časa.
X3 mali Banjevic isto sa zabjela.
e ***** ti, po ovome je ipak kriv golf. Doduse, da ovaj sa BMW nije letio koliko je letio, mozda bi se izbjegle fatalne posledice..
cekajte ljudi zbunjen sam
je li i ovaj drugi momak preminuo ili sta?
Prema tome, šta da ti kažem?
Banjevic prva liga isto momak - normalan pored svega sto ima prije mjesec su mu uzeli ovaj dzip.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovaj momcic 16god sto je imao sinoc udes sa motorom kad su ga vodili u urgentni u tom periodu neko mu ukrao motor sa mjesta udesa.
čim ideš preko 50 kriv si za udes šta god neko drugi da uradi
She is only here to annoy herself!
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks