ne poste i neka i danas jedu mesine
ne poste i neka i danas jedu mesine
Prema tome, šta da ti kažem?
Pravi ljudima japanerski rizoto i frigano meso....![]()
A moraš im uzet nesto egzotično, radi li više onaj japanski restoran, dje ces u Lexuxa stavljat ovu nasu domaću prasetinu, okrenuce ti leđa Bogovi izlazeceg sunca.
Poslato s Jadrana
Vidjoh ovo pa bi dao predlog da se takmicimo...?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Do avgusta imaju vremena da smrsaju. Mada nema prevelikog uticaja ako si spretan :-)
Imao sam 111kg, (sad imam 95kg) i bez obzira na 111kg tada sam bio najbrzi od nas 10-12 iz drustva koji su vozili i to svih 4-5 voznji. I to neki imaju i po 75kg doduse nisam vozio na toj stazi kod R.d. nego na onoj put CT. Nema kocenja :-)
pa sa 111kg ides taman toliko da nemas sto kocit'
salim se, malo, ali to ti je to u sustini, ako zakocis moraju te gurat' da krenes ponovo![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
A ne mozes ti biti medju rekordima staze ali par sekundi kasnjenje od rekorda staze je super vrijeme. Ja nisam debeo sa 111kg sad vec kad sam smrsao nisam vozio :-)
Ko radi dekodiranje radija?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kljucarska radnja sef kod kruznog pg ct nk
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Hvala Tico.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Evo opet strucnjacima iz auto moto saveza hakovan sajt
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Momci jel neko imao iskustva sa evropskim obrascem u kom je preuzeo na sebe krivicu? Drug mi je danas imao udes i po zdravoj logici ne bi trebao da je kriv al eto nasi policajci su ga ubijedili da je kriv i da potpise EU obrazac i prizna krivicu, radi kao taxista i sad se brine hoce li ON imati dodatnih troskova ili ce tu stetu podmiriti njegovo-njihovo (taxi) osiguranje.
Послато са SM-G928F
Ako je "samo" to onda je ok... interesovalo me da li on ima jos neku obavezu da plati kao vozac (jer sto se tice ovog taxi udruzenja nece praviti nikakav problem jer na njegovom autu je samo branik stradao,malo kod tablica)?
Послато са SM-G928F
Na Pasata 5 imam neki prekidac kod mjenjaca, slucajno ga pomjerih danas i ne pale mi se vise sijalice od rikverca automatski, no samo kad pomjerim taj prekidac. Kako da podesim da opet bude po starom?
Na passatu 5 ne postoji prekidac za rikverc svijetla sto znaci da je to kod tebe neko nekada dodavao. Sta moze biti ko bi znao ;-)
Da nemas instalaciju za kuku?
Ima oem prekidac koji pali rikverc svijetla kad se usalta, ali stoji kod menjaca ispod haube nedje ja mislimmoze on da zeza
Last edited by Laz; 14-07-18 at 21:02.
Mozete tipovati da je bio automatik i preksten na shaltaca i metnuli prekidac umjesto da se ljudski poradi oko instalacije da radi i sljaka kako mu prilici...
Moguce da je za kuku, morao sam zice da prespajam zbog kuke da bi mi zadnja maglenka radila. Vidjecu kod elektricara sto je tacno.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks