120e ce vjerovatno biti sezonska, 10e manje vise....
Karta za el nece bit ispod 10 tako da ajmo malo realnosti
120e ce vjerovatno biti sezonska, 10e manje vise....
realno je da karta za utakmicu bude od 10-15e. ipak je to EL
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Potpuno sam svjestan propozicija i ocekivane prodaje koju projektuje EL. Vrlo tesko uklopiti sve da i oni budu zadovoljni i da se drzimo CG realnosti. Moje misljenje je bolje spustiti maksimalno cijenu sezonske karte i time obezbijediti solidnost popunjenost dvorane jos u septembru. To je osnovni cilj. Makar po meni. To koliko karta kosta u Mihnenu,madridu, Milanu...apsolutno je nebitno. Niti mozemo da se mjerimo sa njima.
Sa tom matematikom i da bude 10 eura karta, imas 15 domacih utakmica u EL tebe ce samo za EL da ispadne 150 eura za karte, a dje su ABA liga, CG liga i kup utakmice iako se za ove 2 zadnje obicno i ne naplacuje ulaz al svakako to sve ulazi u sezonsku kartu.
Po propozicijama EL, mora se i na svakoj utakmici ostaviti neki broj karata u slobodnoj prodaji pa ce i odatle moci da se uzima. Da nije to najlakse bi bilo rasprodat citavu Moracu u sezonske karte sto od sponzora sto od navijaca.
Sto se tice rasporeda, prvih nekoliko kola igramo uglavnom kuci, 5 od 7 prvih utakmica se igra u Moraci, al zato u onom periodu u martu kad se igra ABA plejof, od zadnjih 5 utakmica 4 gostovanja (Baskonia, Fener, Barcelona i PAO) i docekuje se Efes. Malo zajeban ovaj kraj al ce se morati spremiti za taj ritam.
Last edited by CikoPero; 10-07-18 at 14:20.
Safra, ja iskreno mislim da je 100 eura maksimum za najjeftinija mjesta. Bas iskreno to mislim. Cak mi je i to skupo. Ne pricam iz mog ugla, nego iz ugla mase. Ne ulazim uopste u to sa kim igramo, znamo li da je to evroliga itd...I iskreno mislim da je klubu u interesu da proda sto vise sezonskih ulaznica po jeftinijoj cijeni pa da ostatak , neposredno pred utakmicu podigne na nekih 10-15 eura i time stimulise kupovinu sezonskih. Dobija vjernu publiku, obezbedjuje punu salu na svaku utakmicu.
Primjera radi, cini mi se da je najjeftinja sezonska za Zvijezdu prosle godine bila od oko 140eura (16000 dinara). Ali gledaj milionsku armiju navijaca , gledaj Bg od 1.5-2M ljudi, unutrasnost Srb, domace dusmane sto hoce da vide zvezdu u Areni.......sa tim sto oni stimulisu prodaju u julu i avgustu (to je pretprodaja) a u septembru to ide jos nekih 20 eura skuplje.
Last edited by CikoPero; 10-07-18 at 14:37.
Bas zato je dosta utakmica zvjezde bilo prazno jer treba izdrzati finansiski taj ritam... plus fudbal i dodjes u sit. da dajes 50-80€ mjesecno za sport samo ako zelis da sve to ispratis... sto se tice karata imate dosta onih koji ce uzimati samo da budu vidjeni jer ako ne budes u moracu kad je evroliga i to ne stavis na story bolje da te nema tuzno al istinito...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Od 180 do 400 vjerovatno sezonske...
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
10e ocekujem EL, 2e ABA, znaci 150e po mom misljenju neka najjeftinija opcija..
100-120 eura najjeftinija sezonska, preko toga teško da će ići.
evo cijene za Žalgiris, koji se može uporedit sa nama
119 najjeftinija, 75 za članove kluba, 105 za maloljetnike, studente i penzionere i 105 isto za one korisnike sezonske iz prethodnih sezona
Last edited by chucknorris; 11-07-18 at 00:41.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Svaka cast Norrise Chucke, zanimljiv parametar i reper. Neka nas ovi nasi, caste malo, sto vele valja se za seftu, neka spuste to jos 20,30 jura i evo ruka. Uzmes je preko penzionera za 50 xaxa
Mislim da će karte biti preskupa ako bude 150 eura. ako se uzme da će cijena karte bude 10 eura (a biće i manja pošto neće moći da napune salu sa tom cijenom 15 mečeva).
100 eura bi bila dobra cijena karte, jer znamo da dosta karata u sezoni bude besplatno, tako da sezonske uvijek budu na ivici rentabilnosti. jedino što se nijesam morao cimat za plej of, zato što do karte sigurno ne bi moga doć.
Orijentacije radi, ako se uzme da sam dva meča propuštio, uz sezonsku kartu sam bio jedva euro-dva u plusu.
Zalud je sada licitirati koliko će koštati sezonske, o tome odlučuje neko drugi. Bijaše li Platon ono govorio o dva svijeta: svijetu naših želja i svijetu naših mogućnosti? Pa, što se više ta dva svijeta preklapaju, tim bolje. Bojim se da u ovom slučaju, za većinu nas, to preklapanje i neće biti bog zna koliko. Tako je kako je. Idealna šema bi bila da svi pravi zaljubljenici i poznavaoci košarke, svi kojima je Budućnost godinama u srcu, mogu doći do karata i mogućnosti da gledaju svaku utakmicu i zdušno navijaju. Realno, to je sci-fi.
Neko pomenu one koji će prisustvo utakmicama Eurolige iskoristiti za selfiranje, jer... pomodarstvo. Paz'te, nemam ja ništa protiv da se ta ekipa selfira ako će nakon toga da odere grlo od navijanja. Neće meni krivo biti da ne budem u hali, ako oni koji budu naprave atmosferu za pamćenje. Prosti im selfiji sa moje strane, samo ako skontaju ono Džiletovo : "Nije ovo pozorište!"
Pa nije poenta da vi budete u plusu, nego da osigurate valjda mjesto za svaku utakmicu. Za ovakve stvari ne treba stedjeti pare 2 utakmice nedeljno ce biti. Aba liga karta je uvijek 2-3 e, protiv zvijezde i ostalih velikih je uvijek 5 keka. Ja sam mislio da ce to ic pud 200 e. 150 e ako bude, ja je prvi dan uzimam, i uzivam godinu dana.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Podgoričani bi za 5e da gledaju Real, Fener, Barsu, CSKA vidim ja
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakvih 5e, besplatno... Naviklo se...
Mora besplatno... Jer nemaju... Moraju ispratit Rastu i Severinu na tophillu pa neće ostati centa.
Bice cijene u rasponu od - do, pa ovi sto mogu i imaU neka kupe skuplje ulaznice. Vjerovatno ce da polete da daju 200-300 eura, kako da ne.
Pa sto ako dolaze Real i Barsa? Ocigledno u zivot nisi posa na stadion i u salu, ima momaka koji zele da gledaju i fk i kk, sad zamisli u EL dje imas dupla kola, dodje mjesec s 4 domace utakmice, 2 utakmice fudbala i 2 utakmice ABA, i tebi treba 50e mjesecno da ispratis to sve, nema to svako, pogotovo studenti i mladja populacija koja ne radi..
U Bg ti je karta za EL protiv Reala , tog velikog Reala, za dobro mjesto (bijela loza) bilo 1000 dinara, ali dobro ovdje em je veci standard, em masu ljudi voli buducnost, daj 20e kartu napunice se, mozda ono iza kosa..
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Uzeće to sponzori pa će dijelit za jače utakmice. Neće dozvolit klub da se vidi prazna sala.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Evo slučajno sad naidjoh na youtubu na tekmu kad smo igrali protiv Gran Canarie u goste, moze li ko reć što smo igrali u njihove dresove? :fat:
Zagubio se prtljag u toku putovanja.
#UefaMafia
U rim cini mi se
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Kikanovic produzio ugovor s Monakom, nece znaci u KKB, sto je ja mislim dobra vijest
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks