Ima li kod nas sto slicno?
crc maf kliner
amazon
$12.99
poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima li kod nas sto slicno?
ima ..
:lolblue:
....od 'umakanja' se ocisti maf![]()
U šta se umače
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ne zna ko ko je vlasnik napustene Nissan Silvije(ili ti ga nissan 240sx) na dracu iza one zgrade dje je mil pop? Ukoliko niko ne zna, kako mogu doci do informacija o vlasniku?
Sestri na suzuki splash otišao akumulator. Koji da uzme - vartu Bosch, banner ili nešto četvrto?
Sent from my iPad using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Evo ti ukucaj podatke vozila i sve ce ti izaci koji model trebas..
https://www.varta-automotive.com/en-gb
To je to o cemu sam ti pisao prosli post.![]()
da pitam, mozda neko ima ideju sto moze biti problem...
imam KEJ LEC GOsistem u lagunu.... prije neki dan primjetim da se otkljucavaju sva vrata sem suvozaceva...njih otkljuca tek kad kliknem na daljinski....
regularno zakljuca sva vrata cim se odmaknem od auta... onda dok je auto zakljucano pridjem sa suvozaceve strane i cim povucem kvaku, otkljuca sva vrata pa i suvozaceva...
Imam i ja pitanje:
Palila mi se lampica od vode cesto, oprao sam cijeli sistem za hladjenje i bocu isto od antifriza. Sad se malo manje pali ali i dalje pisti ponekad, evo uzeh drugu bocu da nije do senzora u njoj ali opet pisti cak i samo kontakt kad dam pa cekam, jos sta moze da bude zna li ko?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesi bio na dijagnostiku?
Može li se dijagnostikom ustanovit?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kod koga povesti Opela u PG?
Ima problema sa paljenjem... Išao sam ranije u Anbo trade, ali nešto bih ga izbjegavao ubuduće...
Neno u Tolose![]()
But if you never try, you'll never know..
Gdje da nadjem krovne nosace i kofer za Peugeot 3008, 2009 ?
Ima li neki rent a car sa razumnim cijenama? Treba mi neko auto na 30 dana, da nije preskupo.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks