Argentina
Brazil
Španija
Belgija
Engleska
Francuska
Srbija
Hrvatska
Urugvaj
Portugal
Njemačka
Švajcarska
Meksiko
Peru
Kolumbija
Japan
Egipat
Danska
Australija
Ostali
Kakav kostur, laksi se nece gledati
Jos ovi luzeri u njemu, grozno
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Cujes li ovu ***** od sofra.
cisti penal bio za brazil - mazic se nece proslaviti zbog onoga.![]()
![]()
![]()
#AhKuku
Sofru je Mazic skinuo ribu ili mu teze pada ispadanje Brazila nego li Brazilcima.
Ni u Brazilu ne placu ovoliko, koliko placu Sofranac i Kustudic. Za sudjenje ne nadjoh da je iko ista rekao lise ovih balkanskih brazilaca...
Jedino Šofro ne vidi da čitava stručna javnost slavi Mažića...ne vjerujem da nije vidio hvalospjeve...ali šta ćeš.Mukica.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
ovo samo kod nas ima da komentatori ovako teško podnose poraz neke tudje reprezentacije. bolja ekipa prošla i kraj priče..
da li će ipak bit’ - it’s coming home
ne znam zašto al’ tako se englezima otvorilo sve da me ne bi začudilo da uzmu ovo SP. mada i igraju daleko bolji fudbal u odnosu na ostale generacije. što je paradoks jer u jednom momentu su imali Skolsa, Bekama, Lamparda i Džerarda
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A otvorilo im se do polufinala, tu će valjda postati ozbiljnije. Čak su se i protiv mrtve Kolumbije bez Jamesa provukli.
Niti navijam za Engleze, niti im zelim da osvoje jer ne odustaju od svog dosadnog poimanja ove igre, niti oni zasluzuju da ponesu titulu jer realno nisu taj kvalitet ni sada, ni prije. No, kada pomislim kako bi im drzava poludjela i sta bi sve njihovi mediji radili... tamo se niko ne bi trijeznio do septembra... onda neka im ga, nek se igraju![]()
Naravno i dalje im ne dam gram sanse bez da se bogovi fudbala toliko iznapijaju pa da nekom nebeskom srecom ga ugrabe.
Ova strana kostura je bila kao ikad u istoriji fudbala. Da se kojim slucajem Crna Gora nasla tu i ja bi mastao o tituli a kamoli ove repke![]()
Ako Hrvati prodju, vratice Engleze na fabricka podesavanja, ponovice im se Vembli 2007-me.
Forever young, i want to be forever young
Da je Brazil pobijedio svi ovi koji ga hvale ga ne bi pominjali koliko smrdljiv sir to je SIGIRNO !!! Hvale ga jer nije išao da pogleda situaciju sam nego je odlučio da bude ponizan onima koji su mu ukazali povjerenje da sudi a to su čelnici FIFE koja je željela da Brazil ispane !!! Prosto je tako i meni najviše smeta to što sudije neće sami da pogledaju situaciju i donesu odluku nego čekaju da im jave ako je nešto BAŠ očigledno ( ofsajd , penal ) !!! Da je bila obratna situacija i svirao penal za Belgiju nema toga usporenog snimka koji bi dokazao da je odluka pogrešna jer je kontakt postojao !!!
deuscroix
Konačno ispadoše ovi smorovi, antifudbaleri. Englezi su bili toliko smotani u napadu da je golman Švedske mogao slobodno doma ostat pored milion izglednih prilika. A zahvaljujući smotanoj odbrani Engleske, ta 3 puta što su Šveđani prešli centar su bila umalo fatalna jer je Pickford napravio 3 parade. Šveđani su branili ovih 2:0 kao da vode 1:0.
Što se tiče Kustudića i Šofranca, što reći. Ne treba generalizovati ali u 90% slučajeva u Crnoj Gori važi pravilo: navijaš za Brazil na Svjetskom prvenstvu - ljakse. Oni se savršeno uklapaju u taj procenat.
Dick Laurent is dead!
Englezi odradiše Švede rutinski. Lako bi mogli oni i u finale. Titula bi već bila baš iznenađenje jer je to ipak rezervisano za pobjednika Fra-Bel.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
neke generacije Brazila je bilo uživanje gledati ‘98 pa i 2002 (liše onog simuliranja Rivalda) ali Neymar je sinoć pao više puta nego recimo Eden za čitavo SP.
ako je Lester uzeo ligu onda, što da ne i Engleska SP.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zbog čega na RTCG nema ovaj dio vezano za produžetak ???
deuscroix
Za sve ovo je kriv sujetni predsjednik spanskog fudbalskog saveza
Sad misevi kolo vode
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ne moze ovo SP biti lijepo kad u njemu ovakva engleska igra 1/2 finale. Najgora reprezentacija koju pamtim a pratim ih redovno od 96’te.
Ovaj Sautgejt je tezak seljober onaj tipicni engleski snob. Doduse nije mu lako praviti izbor jer mu vezni red totalno bezidejan bez ikakvog koncepta.
Sta reci za Sterlinga i Rashforda, jbg.
Ipak moram navijat za hrvate, ne volim ih ali barem imaju 2 igraca koji vrijede cijelu englesku reprezentaciju.
Dobro bi bilo u finale gledat Belgiju-Hrvatsku jer su u grupnoj fazi prikazali dobar fudbal u odnosu na ostale reprezentacije.
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Evo zasto ga Kane nije dao danas.
![]()
Pamticemo to finale po ronaldu, kanu, izmedju dva giganta, dok ovdje u 1/2 imamo jedinu Belgiju kao kvalitetnu reprezentaciju, sve ostale su smece.
Zamisli SP u kojem potencijalno pehar moze podic ili boriti se za njega;
Versaljko, Strnic, Mandzukic
Sterling, i ostali na celu sa onim Megauire, kakva debilasta pojava. Pih
Last edited by knight; 07-07-18 at 17:49.
Je li to neki licni anomozitet prema hrvatima ili stvarno mislis da Modric, Mandzukic i Rakitici nisu svejtska klasa?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Francuska je smeće? Oj mene.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks