Cuvajte se lagune gadne kroz grad je...
Uzese drugu vozacku, rekose za 10 dana da je podigne? Zar nije bilo odma da vracu?
dje je bilo to tacno znas li ?
bizbi niko te nista nije pita :P
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bulevar ovaj "naš"
a sto velis to..ja sam prije nekolko ispred lagune vozio nk magistralom i to na pocetak tu kod komanskog mosta se ukljucise ..nesto se iznenadih da su tu
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Izviše Petrovca dje počinju dvije trake.
Je li istina ovo da stoje znakovi 50 i 60km trebali su staviti 30km.
Posle ovih slika idu jos 2 znaka od 50 i posle 60km.
Prosle godine je ovdje radar bio (prosle sezone) za sad ga jos nema.
image upload
![]()
Koliko se ja razumijem u CG primorje ovo na slike nije iznad Petrovca nego izvise Buljarice...
A on to gleda po opstinama
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Tu rabota presretac, pazite se.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nema mi ništa miliE kad ih vidim posle krivog lijevo da stoe.
Kao svatove ih redjaju - da je srece tu bi bili stalno od 07 do 10h i od 14 do 17h
13) na trotoaru, osim ako je to dozvoljeno (regulisano) saobraćajnom signalizacijom, i ako na trotoaru, kad je vozilo parkirano, ostane slobodan prolaz za pješake najmanje širine 1,6 metara, koji ne smije biti uz ivicu kolovoza;
Ja ako ovo dobro tumacim ja sam ok parkiran?
Ima 160cm....
![]()
Ispravno ako nedje nize nema znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje. Ako ima znaka onda jbg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da ja znam nema, sestri pisase kaznu prije neki dan i ona curka potpisala, a ja dodjoh kasno, pitah ga ima li 160cm i smeta li kome? Mogu li proci invalidi, zene sa kolicima.... i pokazah mu 10 auta koja su 3x gore parkirana i pitah ga je li svima pisao kaznu...
Htio sam s merakom na sud da idem s njim.... na kraju se izvinjava i kaze nece vise, a ne 100%![]()
Last edited by stefke; 02-07-18 at 14:42.
Nije da nisam na tvojoj strani i da palamudim nešto bez potrebe, ali ja mislim da ođe nema 160cm od stubića do auta nego da je manje, po mojoj procjeni max 120cm i da je regularna kazna.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Za ovu Stefanovu situaciju sam 100% siguran da taj lik ni ne zna ovo pravilo koje je odje kopirano. Kako se narod parkira ovo bas ne bi trebalo da im smeta, a i da tu zivis nemas se dje drugo parkirat bez na trotoar.
A sve se nema
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Last edited by LUKA!; 02-07-18 at 14:57.
But if you never try, you'll never know..
A zelene povrsine?
Kod zgrade gdje radim, nema znaka zabrane za zaustavljanje i parkiranje. Ne kaznjavaju ko ostavi auto na ulici ali kaznjavaju ako si se i mrvicu popeo na trotovar ili popeo i presao trotoar i parkirao se na zemlju gdje je drvece (ispod njega u ladovinu) koje je ispred zgrade.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Od auta do kolovoza ima 30cm.![]()
Bice naplaćeno sve ne brini...
Pise da je placeno milion i nesto tako da lagano
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
Izbetoniracumislim da moze i tako da stane nego volim da sto vise mjesta ostane
A ovo je pijesak a ne zelena povrsina![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks