Krv nije voda,dobar komentar,svi smo mi ista...
Argentina
Brazil
Španija
Belgija
Engleska
Francuska
Srbija
Hrvatska
Urugvaj
Portugal
Njemačka
Švajcarska
Meksiko
Peru
Kolumbija
Japan
Egipat
Danska
Australija
Ostali
Krv nije voda,dobar komentar,svi smo mi ista...
...
Ma to sve Srbi sa dna kace navukli sahovnice, da naprave regionalni skandal![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Vesele se ljudi...koga briga šta nose i šta igraju
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Samo naprijed. Da vidimo kako ce Brazil danas sa Meksovima.
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Tacan rezultat 2:0
Belgija 4:1
Opet sam pogledao snimak Hrvatska-Danska i ne mogu da shvatim priču kako je Rebić pogriješio kod situacije koja je predhodila penalu !!! On je sve uradio fudbalski a posebno detalj dje ga prozivaju da nije šutnuo a kad se pogleda snimak on je uradio odličnu stvar da zagradi loptu jer da je izgubio tu destinku da zamahne Danac bi moguće izbio loptu pa od penala ne bi bilo ništa !!! Koliko duela je dobio protiv čvrstih Danaca da je ovo nesvarno dobra utakmica kad je najviše trebalo i pravo je čudo kako nije u neki jači klub koji bi npr. sledeće god. igrao CL ...
deuscroix
Tamo gdje postoji volja, postoji i način...
Jel ovo trener Meksika skupio sve sličice i sad će da bači goku magiju :P
deuscroix
Što radi Kustudić sa neprobojnom odbranom Meksikanaca, Brazil svako malo šutira, Kutinjo se šeta kroz 16, gol visi u vazduhu, haha...
Edit: eto tako...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
dobra utakmica bogme..
Kustudic pola co'ek a pola "kakva bomba"
Kad se $etim stručnjaka ođe koji su za Wiliana govorili da je kesa, divljak, haha...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Pa nije ga bilo prve 3 utakmice...![]()
Zasto mu nije dao crveni za ovu sramotnu scenu
Pregadan je
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
nejmar nastavlja sovove da pravi.
Osvaja ovo brazil.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Dovedi ga Bartomeu, veće si raspade dovodio, neka ima 30 godina i neka ga cijeni Chelsea 50 miliona, treba ti takav, da pokrije oba krila, da igra u oba pravca, da povuče kontru, da šutne iz daljine kad se otvori, a umije i magiju da bači kao kod prvog gola, sve Meksikance je poslao u ruske šipkove. Paulinho promašio zicer za 2-0, što je još novo? Fernandinho i Firmino riješili na kraju, zaslužuju više da igraju.
Kakva šteta što ovo nije bilo polufinale ili makar četvrtfinale, Meksiko je imao šanse, dosta kontri su upropastili nekim glupim šutevima, ne vidjevši očigledne pasove...ali isto tako su dosta kontri i protiv Njemačke prosuli, to već nije slučajno. Odlična ekipa, dobri igrači, i pozdrav za Marqueza, uvijek sam ga volio dok je bio u Barci, nadam se da će nekim čudom igrati i u Qataru.
Boga mi, Brazil iz utakmice u utakmicu sve ozbiljnije djeluje. Narocito protiv Srbije (jer su generalno spora ekipa), ali i danas se protiv brzih Meksikanaca moglo vidjeti da mogu da stvore sansu maltene kad pozele. Samo sto je poenta dozirati taj tempo, jer ne mogu igraci da ti sprintaju 90 minuta. Ali se cini da imaju resenje za bilo koju odbranu. Postavlja se pitanje ko ce moci i u kojoj mjeri da kazni njihove promaje u odbrani. Jer ih definitivno imaju dosta.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne znam sta da mislim o Brazilu nisu me nesto impresionirali igrom a sve u svemu i nisu osim Svajcarske imali nekog protivnika sa ozbiljnom igrom, vidjecemo ako Belgija prodje kako ce to izgledati protiv ekipe koja ima na svim pozicijama jednako dobre igrace kao oni.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks