Evo dvije zanimljivosti
“KRALJEVSKI KLUB” MISLI NA BUDUCNOST
Real doveo Marsela
Madridski Real angazovao je juce 18-godisnjeg lijevog beka iz brazilskog Fluminensea Marsela. Novi Roberto Karlos, kako ga zovu brazilski mediji, potpisao je ugovor do 2012. godine, a do kraja ove sezone igrace Drugu ligu u Realovom B timu.
- Osim sto je veliko pojacanje, Marselo je pocetak naseg projekta pravljenja tima za buducnost - komentarisao je juce predsjednik Reala Ramon Kalderon.
Da je Marselo zaista planiran kao “pojacanje za buducnost”, govori podatak da je glavni lijevi bek Reala Roberto Karlos produzio juce ugovor na jos jednu sezonu, pa ce na “Santjago Bernabeuu” ostati do juna 2008.
Spanski mediji pretpostavljaju da je sestog Brazilca u timu Real doveo za sumu od sest do devet miliona eura. Marselo je postigao gol na debiju za reprezentaciju Brazila pocetkom septembra protiv Velsa u Kardifu.
Real planira da uskoro dovede 19-godisnjeg plejmejkera Boke juniors, Fernanda Gaga i napadaca River Plate Gonzala Iguaina.
NAPADAC MANCESTERA MORA DA SE JAVI POLICIJI ZBOG TUCE
Runi opet udara
Reprezentativac Engleske Vejn Runi ce morati na informativni razgovor u policiju zbog prijave da je napao fotografa ispred jednog nocnog kluba. U policijskom saopstenju izmedju ostalog stoji da je igrac Mancester junajteda proslog mjeseca ucestvovao u tuci nakon koje je jedna osoba zadobila lakse tjelesne povrede.
- Zakazali smo intervju, a 21-ogodisnji fudbaler ce odgovarati na pitanja u vezi sa incidentom koji se dogodio 15. oktobra ispred Panasia bara u Mancesteru - saopsteno je iz policije.
Runi je fotografa, navodno, napao ispred nocnog kluba gdje je Dzo Kalzage proslavljao odbranjenu titulu u super-srednjoj kategoriji, a napadacu “gordog albiona” ovo, inace, nije prvi put da ulazi u probleme sa zakonom zbog svog “kratkog fitilja”. On je u martu ove godine napao studenta takodje ispred jednog bara, ali je ovaj odbio da podnese tuzbu vjerovatno zbog toga sto je van suda naplatio svoje “povrede i patnju”...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Txiki Begiristain, sportski direktor Barselone izjavio je danas sportkom listu SPORT, da Barsa ima namjeru da u januarskom prelaznom roku dovede jednog od ova 3 igraca:Larsson,Luque ili Palacio(stim sto se Palacio ne bi prikljucio ekipi prije ljeta).
A Quarezma ce biti novo pojacanje Atletika iz MAdrida.Portu ce na racun "leci" 12 miliona eura.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E onda bi stvarno bili neunistivi!Saha u formu, Runi se vraca, a jos i Tores??? Stavrno bi bili prejaki, cak i za Chelzi, a jos ako na ljeto dovedu 2 srednjaka da zamijene Skolsa i Gigsa (koji ce se vjerovatno povuc, ostaralo se iako drze Mancester ove sezone), onda su extra!
![]()
MAKE LOVE NOT SEX!!!
Kako prochitah na jednom forumu navijacha Milana pominje se dolazak Lipija na kormilo Milana na kraju sezone...
nemoj lipija ko boga te molim...on je juveov trener, bilo bi mi tesko da ga gledam tamo
.
Isto tako sad prochitah da je Robben u svadji sa Murinjom jer ne igra puno minuta. Rekao je da ako ne dobije shansu da bude opet regularan dio tima onda ce morati da razmisli o odlasku iz Londona vec u januaru. Kao moguce destinacije se pominju Milan i Madrid. Mislim da ne bi bilo loshe da se dovede Robben. Brz dobar za centarshut... Mislim da je to ono shto nama treba. Jedini potencijalan problem bi mogao biti to shto je Berlusconi rekao da nece dovoditi nikoga u zimskom prelaznom roku... Ali ako Milan bude nastavio sa ovakvim rezultatima mozhda se i predomisli.. Meni kao navijachu Milana ostaje da se nadam da ce ipak dovesti nekoga u januaru.
AC Milan are set to lose at least three of their Brazilian stars at the end of this season. Milan directors have genuine fear they will be forced to sell Kaka to Real Madrid next June, particularly if they fail to qualify for the Champions League this season, says La Repubblica.
Also on their way are goalkeeper Dida, who has refused to sign a new contract, fullback Cafu and veteran attacker Serginho, who is facing retirement due to a back complaint. :mad:
ja bas mislim da ce se dokopat lige sampiona na ljigav nacin kao sto inace i igraju a da ce onda u junu nakupovat 4-5 igraca ....
ne znam, mozda me osjecaj vara ;/
Real prodao prava za prenos svojih utakmica, Mediapro-u za 156 miliona eura po sezoni![]()
![]()
![]()
Ugovor je potpisan na 7 godina.
7*156=1092 miliona eura.
Danas odmah produzen ugovor Gutiju i Robertu Carlosu a Baldini danas u Argentini dobio novo "NE" od celnika Rivera za Higuaina.Ipak i on i igrac Rivera Gago ce se brz preseliti na Santjago Bernabe jer sa ovim parama Real je bar jedno vrijeme miran sto se finanskijskg aspekta tice.
E koje pare majko svetaaaaa.........:zzz: :zzz:
Da napomenem da je Barsa istoj kuci prodala njena prva za 120 miliona eura(na 4 godine).
Last edited by laciale; 20-11-06 at 22:54.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
evo jednog glupog pitanja ali u pitanju je opklada (istina ne moja), chijih navijacha ima vise River Platinih ili Boke Juniorsa?
tu su negde. ali su riverovi (los millonarios) za klasu bolji.
o/t, jedan mi se drugar otoich preselio u buenos aires. upisao postdiplomske i zapalio. ali on je bostero, pa mu ne zavidim toliko.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
evo sve potanko objasnjeno:
http://www.consultoraequis.com/equis...ole_010406.htm
dolje imas sve detaljno u pdf formatu (link), po regijama, u buenos airesu... na moju veliku zalost, bocinih je, eto, vise![]()
Just to slip the skin...
mislim da ce i mome bratu biti zaoizgubio je opkladu
edit: nece da mi otvori ovaj pdf, da ga nisi sachuva?![]()
kod mene ga otvara bez problema, probaj to nedje drugo da otvoris...
Just to slip the skin...
Najbolji igrač Barselone Ronaldinjo dao je intervju za ˝El Mundo Deportivo˝ u kojem je odbacio mogućnost prelaska u Milan.
- Imam ugovor sa Barselonom, zadovoljan sam ovde i ne mogu sebe da zamislim u nekom drugom klubu. Želim da igram još mnogo godina za Barselonu, rekao je Ronaldinjo.
Istovremeno se oglasio i potpredsednik Milana Adriano Galijani koji je potvrdio da od senzacionalnog transfera neće biti ništa. Drugi čovek ˝rosonera˝ je izjavio za ˝Marku˝ da je uz ogromno obeštećenje koje Barsa traži za Brazilca, dolazak Ronaldinja u Milan nemoguća misija.
/
Jeste li razmishljali da Milan moze ne pruzha tako lose partije samo zbog ekipe, vec i zato sto im je gl. sponzor niko drugi nego betandwin, najveca klandionica na svetu.Pa su mozda oni tu malo umeshali prste,pa pogledajte smo koliko ste vi puta pali na milan ove sezone?!?!?!?
u stvari ovo je glupost ali morao sam da napishem![]()
/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks