Ja nisam ali cuo sam da ih neki nagovore da posalju kao sample free ali ja nzm kako..
Alibaba je veleprodaja valjda
Ako oces nekog artikla da porucis 50-100-500 komada, a imenjace vjerovatno nisu ludi da ti salju free.. sigurno ima fora neka da si do sad narucivao i slicno![]()
Ja nisam ali cuo sam da ih neki nagovore da posalju kao sample free ali ja nzm kako..
Pojedini šalju, ima naznačeno na strani proizvođača. Ja sam jednom probao za neki dio od telefona al mi nije uspjelo. Trazili su mi neke podatke za firmu(tj da istu posjedujem) pa mi bi crno oko toga kutarati.
Hoce li mi ko rec jesam li ja ocorio ili sam lud ili nema ovaj sajt Paypal placanje?
https://www.amazon.de/
Hitno mi je,chastim sladoled sreće mi!!!
...
Slobodno sa cistom karticom placaj na Amazon nemas brige..
Amazon ne prihvaca PayPal vjerovatno jer im je Ebay direktni konkurent a PayPal je do skoro bio u vlasnistvu Ebaya mislim da je i dalje ali eto nisam siguran![]()
Last edited by METZ; 30-06-18 at 20:19.
E slabo što šalju u CG što jes-jes![]()
A sprdnja smo mi izgleda totalna,no neka,stacemo na noge doc ce maca na vratanca:lolblue:
...
Ako ti je nesto bitno i ako imas namjeru da opet kupujes na Amazon DE/UK/FR ili na neke druge iskljucivo EU trgovine imas opciju sa mailboxde pa oni da ti prosledjuju preko njemacke ili ceske poste naravno da platis![]()
A evo pitah i Bor1sa,kako to funkcionishe,bio bih stalni mushterija...?
Kolko se placa usluga ovom mailboxu,shta ukucavam,yebo me pas u glavu dje vas smorih nocas u pm
...
Na amazonu ukucas adresu koju dobijes na mailbox i kad stigne kod njih oni ti jave. Posle izaberes kojom postom ces da proslijedis, platis i gotovo.
Ja sam platio oko 11e za paket velicine jafa keksa, stiglo za nekih 7-8 dana.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Da, kojom ces postom proslijediti mozes sam posle izabrati.
Imas na sajtu kalkulator za postarinu, ukucas dimenzije i tezinu i izbacice ti koliko ce otprilike da kosta.
Kad stigne kod njih stigne mail da popunis formular (vrijednost, screenshot sa amazona itd) pa onda imas razne poste da izaberes. Kad se odlucis za neku postu, uplatis to na sajt i to je to.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Artikal plaćaš odmah Amazonu, a kasnije njima posebno plaćaš uslugu shipping-a...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Hvala svima,svima sam dužan makar po piće,aj da iskakulishem sad kolko bi koshtala stvar od 100€ a težine oko 3kg...ako se snadjem,ako ne neka ode laptop u zid,sebe sam smorio totalno a tek vas,hvala vam josh jednom.
...
We can offer
Type of transport Postage excl. VAT Total Deutsche Post Weltpaket - Economy, Insurance up to 500 EUR 13,75 EUR 18,79 EUR Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 500 EUR 17,41 EUR 22,45 EUR Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 1000 EUR 30,65 EUR 35,70 EUR UPS Express Saver - Insurance up to 500 EUR 111,51 EUR 116,55 EUR
S
...
I shta placam ja sad,ovo shiping sa VATom ili samo ovo TOTAL?
...
total, ono prvo je bez pdv-a
Total placas, a mislim da je to zbir shipinga bez PDV-a (jer si musterija van EU) i njihovih spediterskih usluga, jer razlika u ciframa definitivno nije PDV.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks