Meni je najviše smiješno kad kažu:
Ojdoh da promijem ove zimske gume evo je otoplilo da mi se ne raspadnu - znaci zimske se trose ljeti...
A sto se onda ne trose ljetnje na zimu...
E sto sve necu procitati.
Dje pominja sportivu sad ce se laz javit.
Meni je najviše smiješno kad kažu:
Ojdoh da promijem ove zimske gume evo je otoplilo da mi se ne raspadnu - znaci zimske se trose ljeti...
A sto se onda ne trose ljetnje na zimu...
E sto sve necu procitati.
Pravi je fabrika...
A ako si htio da pitas pod cijom su grupacijom, dio su conti grupacije (kao i mnoge druge) ... isto kao sto su seat/škoda i bugati, bentli, porche, lambo dio VW grupacije!
BIZBI ol ga provozat po kisi? Sa tvojom toyo ...
Ispadosmo mi svi budale sto uzimamo continental kad ima isto continental, samo drugo ime, duplo jeftinije...???
Kako cudno pise benzin...
S odje se bezveze trose rijeci...
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
kliknuh na zadnji bizbijev post..da vidim da nije nesto pametno napisao...i bingo...
sto se ljetnjenne trose zimi...mozga bez
She is only here to annoy herself!
Pa eto ti, dio su conti grupacije, i nije to neka razlika u gumama, nego nemam vremena da objasnjavam jer sam vec napisao iznad da nijedna guma ne moze da prinja po kisi kao po asfaltu, drugo je kad imas ESP i razne sisteme za proklizavanje oni te vade i na najgore gume koliko toliko, ali stavi na yuga npr continetal pa uleti u krivinu po kisi kao po suvom sto uletis, obrnuce te sigurno - na prvu kisu, kad su guzve pa mnogima curi ulje, glicarin itd.
Moze koliko toliko da smanji klizanje ali kao po suvom, nikad.
No aj dbr je nek bude po tvom, i za suvo i za kisu
@Biznismen Podgorica
Ja zimske skidam jer se brze trose od vrucine a i bolja je ljetnja guma za ljeti zimska za zimiTime ti duze i traju. Ljetnja guma te slabo vadi po snijegu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by HaRRy; 29-06-18 at 22:30.
Bizbi kad provalis zasto se ljetnje ne trose zimi javinamse
Last edited by LUKA!; 29-06-18 at 22:26.
Ti ne znas sa conti ljetnje drze po snijegu i ledu bruka! Kao da imaju eksere... nego se trosi zimi pa je zato skidam...
Posluzite se
![]()
Ja hoću akone bude pokusavao da mi obara rekord nedje u brdo kad prokliza sportiva.
Baš naprotiv - ljetnja se bolje dokazala zimi nego zimska ljeti bas zbog te niske temperature jer u minusu ide bolje nego dok je u velikom plusu dok je zimska ljeti bolja na plusu a minis nesto ne trpi.
Daleko od toga da je Sportiva isto sto i Continetal, samo kazem da ni jedna od navedenih ne moze da prinja na asfalt po kisi kao kad je suvo i to je to, posebno po prvoj kisi.
Pa nemoguce je da se ovoliki udesi desavaju (po kisi) jer svi voze npr na Sportivu a ne na Continetal?
Bizbija za moderatora!![]()
jednom je rambo amadeus reka pametno
razgovor se uvijek vodi na nivou inteligencije onog glupljeg
upalite neku dobru muziku ili film i uzivajte
bizbi recu te kod mirka
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A ne moguu
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Last edited by LUKA!; 29-06-18 at 22:38. Reason: Ne mogu
Skrenusmo sa teme
Ja ve pozz sjutra sam na put ako vi sta treba iz BG, pm)
sto ti je reka jado..raspadas se![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
sto je izjavio sad?
Prema tome, šta da ti kažem?
Juce 30 saobracajnih nezgoda
https://www.cdm.me/hronika/u-crnoj-g...ajnih-nezgoda/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks