hahha to je to...
https://www.instagram.com/p/Bkc1tGhB...d=fiqx7dovpou0
vidjelo se juce na startu kako Mercedesovi vozaci saradjuju da izblokiraju Vettela koji je odlicno startovao...to je pogodnost kad imas oba vozaca naprijed pa mogu da rade zajedno.
Vettel nema taj luksuz jer i kad je on prvi Raikkonen je nedje 5-6,
bukvalno nikakvu pomoc od njega nema...
i sve dok bude tako Ferrari moze da se pozdravi sa titulom, i u konkurenciji konstruktora i ovako.
nickname titulu vozaca dobija vetl
Prema tome, šta da ti kažem?
Sent from iPhone using Tapatalk
Znači ako ne vidiš da je Kimijevo treće mjesto nešto što ide u korist Fetela za titulu (uzima poene Daniju) onda si vjerovatno juče ispi*dio što je Fetel pustio Kimija da ga obiđe jer po svakom tvom postu tipa "jadni Seb bez iđe ikoga" pretpostavljam da samo takvu pomoć očekuješ. A to što je Seb juče napravio glupost i sebe koštao značajnih bodova, ne pominješ, nego po običaju, Kimi je kriv jer se ne zalaže i ne pomaže...
Negdje stvarno mislim da je ovo Sebova godina, ali ova Francuska je baš bila dominantna za Mercedes, možda je ova 2.1 spec motora ipak značajno poboljšanje.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
nadam se da se salis sa ovom pricom oko oduzimanja bodova Rikardu...
ne krivim ja Kimija uopste, krivim Ferrari jer ga drzi u timu.
on vozi koliko moze i koliko umije...druga je stvar sto to nije ni blizu dovoljno dobro i svjetslosnu godinu daleko od onog sto rade Vettel i Hamilton...i ponavljam, to nije njegova krivica.
nijesam pizdio uopste.
inace, bas bih volio Rikardo da dodje u Ferrari (ili bilo ko ko moze da vozi na nivou da bude konkurent za titulu) pa bi vidio koliko me zanima jel Vettel taj koji pobjedjuje ili ovaj drugi.
navijam za tim, 100 puta sam to rekao, i to radim evo 20 i vise godina od kad pratim ovaj sport... sjutra bih navijao i za Hamiltona ili Maxa da dodju i ako ih sad ocima ne mogu vidjet![]()
Što braniš ovoga.........
image upload
Stvarno mislim da je Dani u ovom trenutku u konkurenciji za titulu (možda više navijački nego realno) kao što mislim da će to brzo pasti u vodu zbog Renoa.
Očekivati od matorca da bude konkurentan za titulu je nerealno i nešto za šta se ja kao navijač držim. Činjenica je da je ostario, vjerovatno nema ni reflekse ni brzinu, koncentraciju (u Q3 skoro nikad nije odvozio dobro) a o motivaciji da ne pričam. Suština je upravo što si rekao, da je to Ferarijev izbor. Tvoj post sam doživio (procitao) kao da je bukvalno Kimi kriv sto je Seb završio van postolja. A Seb čini mi se svake godine kad ima malo pritiska, popusta i pravi greške, i onda tu bude kriv ili Kimi što nije u prva tri na startu ili Ferari što drži Kimija ili Ferari što kiksa sa strategijom (ne znam zašto me ovi izgovori podsjećaju na Alonsovu situaciju u Ferariju).
Stvarno bih negdje volio da Seb osvoji titulu, ne zbog Seba i ne zbog Ferarija, nego da posle možeš da kažeš uprkos Ferariju i Kimiju. A iduće godine ćemo tražiti nove izgovore ili nove vozače koje ćemo braniti.
gume za silverstone.... ja ne vjerujem da cemo ove plave gledati ni na treningu
![]()
ako je istina, onda u austriji na prve dvije pozicije mozemo ocekivati 2 RB-a u kvalifiakcijama, jedino ako nisu ove 3 desetinke racunali na stazi tipa SPA... jer su u austriji na onako kratkoj stazi svi vrlo blizu
Francuski tim izjavio je da je doneo poboljšanja za svoju pogonsku jedinicu.
Sve do sada kvalifikacioni mod motora pre svega mogli su da koriste oni vozači čiji su bolidi koristili Ferrarijeve i Mercedesove agregate. Ipak, sada je to učinio i Renault.
“Moramo da vidimo i sačekamo prve rezultate sa staze.” kazao je Max Verstappen, dok je Dr. Helmut Marko objasnio je da je prema prvim najavama ovo unapređenje vredi tri desetinke po krugu.
I Renaultov šef tima srećan je zbog ovakvog raspleta događaja: “Mi sada imamo kvalifikacioni mod, za naša dva fabrička bolida i sve klijente. Sada možemo da poboljšamo naše prefromanse u kvalifikacijama, ali prema najavama ovo je veliki korak napred.”
Last edited by E_K_V; 29-06-18 at 09:35.
Ako im ovaj q mode bude sad donosio tri desetinke, bice gusto do kraja sezone..
kake ***** su u renou
sad kad im ide rbr doveli su q mode
sve me strah da ce im se taj kvali mode pretvoriti u dim koliko je sjutra...
znas da je moguce
leklerk kao sto sam najavio prije 20 dana potpiso za ferkan
za 2 godine ukupno 5 miliona eura
zvanicno oko monze
poyyy
Uplatih 20e na alonsa da će da bude u prvih 10
Mala kvota bila na Hamiltona da bude prvi 1.45
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks