Okupaće on nekog sa vishkom brzo:tongue:
...
Ih, moj propust. Nijesam dovoljno pazljivo ovo bivsa procitao...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Raskide momak radi duplikata,lele
...
Pogledacu danas popodne ima li ga dje po Briselu jer sam tu sluzbeno pa raportiram...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Imam neki osjećaj da ću nedje da se zakoljem za Creed Aventus![]()
Jak i resak, crni mi je malo otresitiji od srebrnog. Srebrni vuce na slatkasto ali ovaj crni je dooobar. Nocna opcija, po mom skromnom misljenju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Meni ovaj stize brzo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probao sam ga u Sephori. Odličan![]()
Ja volim experimentisati sa parfemima i uvijek me privlače parfemi koji se bar malo izdvajaju od kalupnog mirisanja i trendova a ova linija Dunhill Icon mi izleda tako i ja cu ih ispobati brzo nadam se
@AmFi
Odličan parfem sa kojim nema greške i koji teško može da se nekom ne svidja, koristio sam ga i potrošio bočicu od 100ml ono baš sa merakom.
Probao sam Viktor&Rolf Spicebomb. Mnogo je dobar.
![]()
Directore,stigao remek uradak)) malo je reći ODUSHEVLJEN sam,nudio mi je drug stojanku odmah NEMA shanse da bih mu ga dao,chekam te na degustaciju,svakog dana možesh doć' samo shto u periodu od 14h do 17h mi je siesta
...
Sa srećom. Kakva mu je kutija. Ja sam gledao na ebay i vidim da ima i vintage verzija koje imaju svjetliju braon kutiju, nova je tamnija..
Ta tamnija,javio mi je da nije mogao da nadje tu vintage verziju,UBIJA kako je dobar,vidjecesh uostalom,chekam te,i hvala i zdravo mi bio
P.S.Vratio me je TACHNO u 89. hahahaha)))
...
Drug poslao iz IT,47€ sa poshtarinom me je sve izashlo.
I ADG sam preko njega uzeo,jedino Fahrenheit i Givenchy Xeryus preko Archija iz Dubaija,a EA Stronger je iz Barcoda.
Dreamer sam istog momenta poklonio bratu,meni ne pashe,eto to je kolekcija,da i ovaj Xeryus jer sam se zeznuo,nije to onaj koji sam mislio,nego crveni,a taj teget boje vishe ne proizvode,a to je bio bomba parfem.
...
Danas mi je stigao Al Haramain L'Aventure kojeg sam poručio iz Amerike koristeći uslugu Američkog poštara, tačnije ameicki postar premium soluciju. Paket je stigao za 10 dana iz Kalifornije
https://www.fragrantica.com/perfume/...ure-40405.html
Miris je ODLIČAN. Mnogo ljepši u otvaranju od Armaf Club de nuit intense a u dry downu osjećam sličnost između ta dva mirisa. Otvaranje kod L'aventurea je prirodnije, citrusnije i sam miris ima blaže zadimljeniju notu voća od Armafa koji je mislim jači i postojaniji i jako dobro izbalansiran u dry downu.
Al Haramain L'Aventure je jako jako sličan klonu Aventus Creeda kojeg možete kupiti na Violinom štandu u Delti a koja ima zaista zanimljive kopije poznatih mirisa.
E sad koliko je Al Haramain L'aventure blizi pravom Creed Aventusu to je teško reći. Neka bude da je blizu, vrlo blizu a opet taj creed je hebeno dobro izveden.
Sve u svemu jako lijep miris i veoma sam zadovoljan.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
@director koliko su ti bili troskovi US postara, jel bio koliki paket jer mi se cini sa si nedje ranije napisao da je Al Haramain od 30ml.
@Djuzla,sinooc mi nampade na tebe,shpricnuh opet po krevetu sa remekd djelom,doživo sam multiple orgazme!
P.S.Shpricnuo samo jednom,
...
Ja sam platio ukupno 17,99 dolara za paket 0.9 lbs tj 410 grama preko adrese koja je u Kaliforniji, jer jedino preko nje se mogu poručivati parfemi. Cijene usluga iz Kalifornije su inače jače u odnosu na cijene usluga iz Oregona koje od 1 Jula se kreću od nepunih 3$ za shipping cost za paket do 200 grama. Ono što meni je zasmetalo jeste što su su vješto nekako sakrili troškove od 2 i 5 dolara tj ukupno 7 dolara + shipping cost ali su to iskompezovali tako što svakom novo korisniku na konto naloga dopune 5$ u startu. Sve u svemu u mom slučaju ja sam parfem platio 26 eura sa svim troškovima i dobio prelijep, jeftin miris i mogu reći da nisam imao jeftiniji i ljepši.(doduše ovo je bočica od 30ml jer sam ga kupovao na slijepo)
Takođe, imao sam priliku da kod Al no1 probam Versace L'Homme i onda me to vratilo u devedesete jer sam baš baš zaboravio miris. Kakva projekcija Bog te vidio, miris je stvarno u otvaranju old school ali nakon par minuta kako se stopi sa kožom postaje baš onako dobar dobar miris.
@Metz kada stigne Armaf CDNI javljaj se da probaš al haramain i uporedo i ja da probam tu novu verziju koja je napravljena 2017/2018 jer kažu da je malo reformulisana u odnosu na ranije pa da se uvjerim u postojanost. Moja sledeća kupovina će najvjerovatnije biti Dior Sauvage EDT jer projekcija tog mirisa je nevjerovatna i ostavlja def dobar utisak i magnet je za komplimente i pitanja. Osim ako se u međuvremenu ne oparim pa uspem sebi aventus, xerjoff magiju od parfemske ponude i ostale majstore parfema
CDNI je tata za dugotrajnost, makar ovaj koji sam probao kod Miloša. To je zvijer, tako traje na koži i traje i traje... Pravi muški miris, jedino što Armaf ima jako loše otvaranje pa kada se prsnete skupite facu nesviđanjaali poslije 5-15 minuta počinje njegova poezija koja traje...Nije ni čudo što ga vole i vezuju sa Aventusom jer je dry down brutalan.
I još jednom da pozdravim Al no1 i ljubitelje parfema ođe.![]()
Last edited by Director; 04-07-18 at 08:03.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks