Pa sta onda kad izvide. Pogadjamo se kao na pijaci je li proslo 10 ili 15 sekundi. odakle on zna kad nisu sinhronizovani. Znam da zaustave kad prodjes i on za tobom, sa sve rotacijom. A ovo odavno nisam vidio da pisu sa druge strane semafora
Pa sta onda kad izvide. Pogadjamo se kao na pijaci je li proslo 10 ili 15 sekundi. odakle on zna kad nisu sinhronizovani. Znam da zaustave kad prodjes i on za tobom, sa sve rotacijom. A ovo odavno nisam vidio da pisu sa druge strane semafora
Na tuski isto duze traje ako idete prema starom/tuzima ... al prolazim sad na taj semafor meni gori zeleno a sa moje lijeve strane PETORO kola prolazi kroz crveno i skrece lijevi put nadvoznjaka...
Ja ne znam sprdate li se vi...
Oni gledaju kontra stranu to se sve vidi.
Stanite nocas na 50m od neke raskrsnice i videte sve kad se kome pali i gasi zeleno/zuto/crveno.
Ne nego oni zaustave iz sprdnje i kazu moguce da si prosao kroz crveno evo ti kazna.......
Zeleno kad treperi logicno da te upozorava da ide crveno - niko ti ne kaze da dajes gas nego da kocis i posle kad se predje na zuto to na forum bude zeleno da je - a zuto je i crveno......
Niko ne prica vidi li se nocu ili ne. Po danu se ne vidi. A te price prosao je na zuto, to vecini ne vjerujem.
Znas kad ih policija zaustavi a svi se vade na zuto. Kad vozilo sa druge strane raskrsnice krece, a ti proletis i kad te zaustave svima je prica “prosao sam na zuto”
Tako da vazi za to kroz zuto, 99% ljudi je dobro na crveno proslo
bio si i ti juce regularno parkiran preko trotoara citavog u dalmatinsku...![]()
jesam, potpuno regularno
Prema tome, šta da ti kažem?
Vidim li ja ovo dobro, policajci na bicikla? Kod nas?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Dobro vidis, i dobra su im bicikla
Bili su i prošle godine na bicikla...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I na konje![]()
rm -rf /
Zaduzili su rolere od skoro, najcesce se krecu blok - tolosi
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
Sto bi voleo da me zaceraju sa biciklom dok sam i ja na biciklo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podgorica - Petrovac na moje oci u toku voznje 5-6 auta i svaka po kaznu na radar kako su ih pecali.
Kod kruznog dje je voli radar - 100m posle kaliE radar - zaobilaznica zeta radar - u buljaricu isto...
Jedan poljak mislim na drzavljanina prodje pored mene jedno 150km i 400m prije kombinata nabode kocnicu da sam mislio prevenuce se ne znadoh sto mu bi kad gore radar trika nema da je mogao da ga vidi.
Da li da okackim nesto i tagujem bizbija?
Za pricu oko prolaska kroz zuto? Nije mi ni stizao poziv za sudjenje samo presuda da se odbacuje
Znaci braćo kroz zuto puni gas!
zajebi bizbicu i daj to vamo
Blokirala gospodja ulaz u privatno dvoriste, trknula u prodavnicu preko puta na sat vremena samo da nesto zavrsi (kupi gaca, produzni za peglu, nastavke za mixer, modlu za patispanj i isprica se sa ujnom od jetrve).Zvao komunalnu, napisa joj kaznu na 50 eura, veli doce joj na kucnu adresu (ili onoga na koga se vodi auto).....e sto ne je ispljuvala i isklela "gospodja"![]()
takoe
identican papir su mi poslali kada mi je drot napisao prijavu jer nije vjerovao da je ono sto sam mu dao vozacka
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks