Originally Posted by
Hell Raiser
Bez neke uvrede, ali sta to dobijes na ZB za taj novac koji das. Smjestaj je preskup. Restorani su sprdnja. U Oro ili Papagaj neces stranca cuti.
Napravili ste turizam koji se svodi na izdavanje soba i ulaznica na jezeru.
Turista dodje, kupi hranu i vodu u voli, ode nekom stazom uz Durmitor, vrati se uvece pokupuje opet vodu i hranu u Voli i nazad u smjestaj. To vam je sustina sta se gore nudi.
Oko jezera ni toaleta nema, onaj restoran ne znam hoce li i jesu li zavrsili jer nisam bio ove godine jos. 14 eura Durmitorski odever koji je goranoviceva prauta iz istog tog Volija i Moja kravica. Pitao sam konobara sprda li se on sa mnom. Cujes Durmitorski prsut a nema dva grla stoke na cio durmitor.
Vodic na Durmitorskom prstenu je lik iz NK koji jedva nabada engleski, o istoriji Durmitora, sta pokazuje i sta su mjesta za posjetiti nema blage veze vec zaustavi auto i kaze ajde slikajte se tu.
I sve ovo kosta neatvarnih 90eur po osobi. U razvaljeni Defender ili nesto slicno sa 7 sjedista. Sprdnja.
Zato vam je i bila sezona prosle godine podgoricani. Ovo ostalo dodje autobusima ili kombijima sa primorija do na Sedlo ili se smaras sa strancima u malim rentacar vozilima jer ne zele da placaju lokalne likove koji blage veze nemaju.
Davno sam ja rekao da Zabljak i turizam ni u jednom univerzumu ne smiju da postoje u istoj recenici
Zato je u citavim Zabljaku Voli najposjecenije mjesto. Kupice na kraju cijelu zgradu u centru koliko ostali imaju posla
Sve se slazem osim za Pgoricane
oni dodju 15 dana...
Sve su stranci, ZHb je postao preskup za lokalno stanovnistvo. I neka podrzi samo tako... Doci ce stranci pokupovace lokalce i onda ce ovo poceti da lici na nesto
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Bookmarks