Chovjek nije megaloman kao mi,to je to.
Chovjek nije megaloman kao mi,to je to.
...
E pa ovoga manitova... Čovjek zna kako mu miriše duša, to je to. Šta ima da šara dalje.
Dajte nekog najjeftinijeg dilera ovih kopija iz turske ili odakle vec...
Mirisao sam 2-3 puta kopiju Tom Ford Tabacco Vanille i bas mi se svidja...Tu do 15-20evri bih ulozio
Ja razmisljam da uzmem Versace Eros sa strawberry-ja...57.60e izlazi 100ml
Inace imate Honey extension za Chrome...Koja pretrazi citav internet za kupon kodove i automatski ih unosi na sajt
Trusardi My name![]()
dva i dva su tri
Neko je hvalio podgoricki parfemko na instagramu. Drug uzeo Chanel Blue kaze greske nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma kakve turske kopije. Rade to po svim zemljama. Čitao sam da imaju neki njemci strašno dobre kopije ali ne šalju osim za zemlje beneluksa ako sam razumio
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni je ovaj top, evo godinu dana nije dosadio - nego je idealan. Ako ne nadjem nesto korektno za promjenu opet ovaj uzimam
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Aqua di Gio crni (ima i svjetlija sivkasta bocica, ali ovaj je skroz crni) kakav parfem. Nadjoh sad nedje dok sam raspremao kroz kucu tu bocicu prazna je od 2015 kad sam je potrosio, jos mirise bocica nevjerovatno. Inace makar meni se desavalo da me ljudi po tom parfemu prepoznaju kroz grad. Jedne prilike sam spavao kod jedne drugarice kaze mi da joj je posteljina mirisala jos 5-6 dana na mene. Sad mirisem ovu bocicu i ne mogu da vjerujem da sam zaboravio na njega. Inace ovaj je tad kupljen u deltu u onaj bar kod 80e 75ml je bio. Moram ga ponovo kupovat'.
BAR - BARI - BAR
Vise volim stare parfeme nego ove smijesne nove.
Kuros mi je i dalje u Top10 strčnes se mrvicu mirise sve zivo kao da si 2litra potrosio.![]()
Ne bi lose bilo da nas moderacija ne dira na temi da trampamo nesto izmedju nas..
Cartier Santos 100ml,naravno originalan, Nov nije kutija otvarana za Jean Paul Gaultier Le Male Eau De Toilette Spray 125ml ili moguca zamjena ali ne sigurna prije probe za YSL Kouros..
Mijenjam zato sto imam dva Santosa po 100ml.
https://www.fragrantica.com/perfume/...rtier-316.html
![]()
Last edited by METZ; 09-06-18 at 16:41.
Na strawberry sajtu daju akciju za Bvlgari aqva amaru u kutiji 100ml + dekant bočica od 15ml za 43 eura. U pitanju je jedan od mirisa koji se u zadnje vrijeme pojavljuje svuda u reviewima i kojem čitam dosta hvalospjeva. Nisam ga probao a rado bi pomirisao da znam da li je u pitanju neki hajp. Onu plavu aqvu nikad nisam volio kao miris
Takođe od jeftinijih mirisa novijih pominje se često i John Varvatos Artisan Pure.
Ako neko vidi da je u Zaru stigao novi Vibrant Leather parfem, neka javi.
Koliko vam u prosjeku traje bočica?![]()
The more things change, the more they stay the same.
2-3 mjeseca 100ml![]()
Godinu minimum. Inace parfem od 100ml ne moze bit orginalan
Znači ovi parfemi od 100ml koji se prodaju na zvaničnim sajtovima proizvođača nijesu original...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Wtf?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja imam i par Cartiera od 200ml ko zna dje se to puni![]()
Ne znam sa sigornoscu ali nedje kad sam bio u neku parfimeriju poznatu u francuskoj (poodavno). Rece nam ona da sve to sto kupujemo od 75 pa navise i nije parfem. Ko zns mozda mlati vlasnica gluposti
Veca joj je zarada na manja pakovanja... Samo znam da mlati ta vlasnica dooooobro...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
https://www.trafika.online/proizvod/...me-100ml-muski
Koga zanima ovo remek djelo,mogu mu naruchit jer svakako uzimam za sebe,sve i da nije kao onaj stari,bolji je od 95% ovih novih
Inache pricha da je sve vishe od 50ml loshe je stara kao ex YU,da shatro koncentrat nije isti bla bla trte vrte
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks