jedino u inostranstvu moze nac dobar training kamp, kod nekih akademija, ali to kosta...
Whittaker-Romero sad u subotu, za pojas u mw..
Vaso ce dio priprema da odradi na Phuket u ATT,nije da nema uslova,po meni je spor i premali
Izjavio je kako je Koreshkov najtanji u parteru,pa ce kao tu mozda pokusati,a ja mislim da ce se zeznuti
Po meni jedino ako sjedne neki lucky punch ili neka poluga,mada premale su sanse,no njemu se nikad ne zna i ako je daleko od te lige
Svakako navijam za njega
jedino u inostranstvu moze nac dobar training kamp, kod nekih akademija, ali to kosta...
Whittaker-Romero sad u subotu, za pojas u mw..
colby se malo prepa od dos anjosa![]()
zlo vrijeme je doslo kad je cm punk na main card a alistair overeem na preliminary..
A brate oni oce pare da uzmu od ppv-a, znas koliko njih boli briga sto ce im ko rec. Jer ovi sto prate wwe placaju da gledaju cm punk-a.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
prijetio i Roganu isto, rekao da ga ceka da mu objasni neke stvari.. Rogan je bio pricao na podcast kako mora da pazi Colby da ne laje o J.Jonesu previse jer ga moze isamarat nedje.. Msm da nema veceg poklona za mma fanove no da ga RDA preklopi sad u subotu.. momak smece izigrava da digne sebi rejting, jos za Brazil svasta pricao.. ne daj boze da su tamo stavili event, ne bi zivu glavu izvukao..
Yoel Romero promasio vagu za 100 grama... nista od borbe za titulu, ili ce biti otkazano ili borba bez pojasa
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Opet je promasio tezinu u borbi za pojas, krajnje neprofesionalno.. ako ne mozes da skines onda predji u vecu kategoriju.. Whittaker ce svakako htjeti borbu iako je upitanju 100 grama, ali zbog pravila Romero ne moze uzet pojas ni pored pobjede kao sto mu se desilo u mecu sa Rockholdom.. 8-1 ukupni rekord boraca koji su promasili tezinu u 2018..
Romero se prosli put borio "on short notice" i opet je bio dobar samo je 1 funtu premasio, tako da mu to ne treba uzet za zlo.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
ne treba ako je prvi put, ali opet zaista nema opravdanja.. i to mu je data sansa da se opet bori za titulu i pored toga sto je promasio tezinu sa mec sa Rockholdom, dje nije uzeo ni interim pojas sa pobjedom.. ispostovan maksimalno..
Eo se 3 mjeseca sprema za borbu i opet promasio, opravdanja bez.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
to treba vrednovat kao poraz a ovome koji je prošao mjerenje kao pobjedu i doviđenja, ako panu obojica neriješeno![]()
She is only here to annoy herself!
CroCop je najbolje rekao, ukinuti sve moguce kategorije ili mjerenje sat vremena prije meca...
kad je ovo nocas po nasem? Oce li biti sve na fight channel?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
vratio se tajson fjuri pobjedom u Mancesteru . Kako avetno celjade , budalio je kao sa drugom da sparinguje u dvoriste . Stvarno protivnik je komican.Kako neki ljudi nabudze skor a k. ne valjaju kao ovaj Albanac.
A zato imamo Hrgovica Hrvata koji sa 5 meceva ulazi u top 50 teskasa .E to su borci ,brzo ce on za svetsku titulu
albanac 95 kg,fury 125 kg presmijesno
ufc zestoko krenuo,nema lose borbe nocas
http://www.thefirstrow.eu/watch/6573...y-prelims.html
ovaj stream nema trika da moze da se pusti.
Evo ja gledam bez problema na isti.
instaliraj ad block plus,pogasis reklame na pocetku i nemas frke
napravio sam, vidjecu sad da instaliram taj ad block plus.
Sad posle ovog de la roche i coultera pocinju ove dobre borbe.
Last edited by Solid; 10-06-18 at 01:23.
dobro se ispogadjase de la roce i coulter.. za Bektica sad mec karijere...
Bektic zasluzeno,odlican je bio,kako dobre odbrane od rusenja...
dobro se i zenske posibase
uh kako je ovo boljelo.. vrijeme je da ih okaci.. Ngannou, pa ovo.. ne znam sto ce vise..
izotvara ga Blaydes posteno
Evo pocinje prenos na FC na total tv.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks