--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Sent from my iPhone using Tapatalk
Generalno, plažni mobilijar košta masu. Ali, evo meni gošće kanađanke 5 dana se kupaju na Sv. Stefan oduševljene plažom, mjestom, malo naroda i čista voda, i ni centa nisu dale bez euro ipo za bus.
One Ring to Rule them all...
Navalica Francuza. Nato, brale..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja sam radio sa drugom prosle god u Hotel Bellevue - Ulcinj, pocetak velike plaze, cuo sam da su sad to Česi uzeli, ali prosle god su masu pokrali radnike. Pocnes da radis par dana, dogovoris se plata 300e plus dva obroka i smjestaj, prodje mjesec dana uplate samo 220e a onda ti donose ugovor itd, ja sam imao vezu jer mi je ujak inspektor pa su zamalo naj'''ali, ali greota za neke radnike koji dodju tu da zarade nesto a na kraj dobiju (neki) i po 90e za mjesec dana.
Edit: I kazu onda da omladina nece da radi pa dovode strance itd, pa ko kaze da nece omladina da radi? Hoce i te kako, ali tesko ko o ugostitelja itd da ispostuje radnika, misle ako si radnik da 12h treba da radis za 200-300e?
Zato ce kod nas vremenom Turizam da umre. Zivi bili pa vidjeli.
Last edited by HaRRy; 08-06-18 at 21:17.
Belvi ti je sad Holiday Village koji je uzela Karisma, u nedjelju su poceli sa radom mislim. Ima mjesec dana od kad su doveli nekih 10-15 meksikanaca da rade u kuhinju jer nisu mogli ovdje da nadju "low budget" radike.
Btw sto se ovoga tice, meni je drago sto bar nema vise tu onog Zeca da se *****, koji se ponasa kao da mu je djed ostavio ul-rivijeru.
Last edited by nexus4; 08-06-18 at 21:26.
Danas sam razgovarao sa par srednjoškolaca i kažu mi kako od ponedeljka počinju da rade, da zarade neku paru za ekskurziju na jesen. Pa đe ćete da raditi itd, na moru. I logično mislim na našem primorju al eto pitam jel Budva ili neki drugi grad. Korčula u Hrvatskoj. Ponudili im puno bolje uslove negoli ođe.
Pa ogroman broj srba takodje ide u HR.
Pa dje ce on u BD sa 300e? Kao imaju hranu i smjestaj.
Nema tu srece. Evo ja sa minimum 800e i 4 obroka u Budvi pa nekad jedva preguram mjesec. Zimi je lagano, ali ljeti je haos sve je duplo skuplje, a svaki put na plazu 15e minimum treba.
ljudi ja ovo nijesam uopšte čula da s epravi????
http://www.cetinjskilist.com/index.p...a-na-njegusima
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
za sve što se čulo, nije se napravilo![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
ovo se sjutra otvara?! Ako sam idje ikoga cula ne vidjela se a nije da nijesam skitala po njeguša, po ivanovim koritima....evo ne znam![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
i ja sam na bjelose često pa ne čuh. sutra cu da pitam, al cetinjani sigurno ne lazu![]()
evo i sajta http://www.etnoselosvetigeorgije.com/
60 i 100€ dnevno, dorucak 5€
Last edited by goozica; 08-06-18 at 23:51.
Na sami ulaz na njeguse sa kotorske strane,cudo da niste primijetili jer se odma pored puta nalazi.
Meni nekako koncept etno sela dje hrana, makar polupansion, nije ukljucena u cijenu, nema logike.
Kad vec ides da se udaljis od urbanih djelova I odmaras u tisini, za sta valjda sluzi etno selo, treba da u cjenovnom paketu koji placas dobijes I hranu.
Cus nocenje, ko u hostel. Wtf?
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Nasi mozgovi i nase poimanje turizma. Ne razumijem dje su nasli lovu
Oni ce da se baziraju na domaceg gosta iz vise razloga :
1. Koji stranac spava u njeguse ? To je day trip destinacija
2. Dje je marketing?
3. Cime ce da zadrzi gosta. Bazen u Etno selo wtf ? Srsly
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Sve mešter do meštera, je li moguće da i ovo sad ne valja?Pa može li bolja varijanta od uveče zaspeš ka' na planinu a preko dana se banjaš po Boki i to na 15 minuta udaljenosti? Lokacija fenomenalna, na slikama barem djeluje odlično, definitivno ću poći neki vikend. Slažem se jedino da im je marketing očajan, kome god da sam ovo pokazao, niko čuo nije...
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks