plata je mozda 400 eura
Kako god da gledaš, nije dobro. Ispod 1000 litara ništa ne valja.
plata je mozda 400 eura
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa dobro, nismo najgori.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja sam misljenja da je prosjecna plata vjerovatno visa od zvanicne statistike samo iz 1 razloga:
Velika vecina radnika kod privatnika je osigurana na minimalac ili pola minimalca (kao fol rade pola radnog vremena) - a ostatak ide na ruke bez poreza - sto drasticno smanjuje prosjek.
MEDJUTIM - isto tako je i istina da prosjecan radnik/ca u markete po sjeveru ne zaradjuje ni minimalac no 150-180 eura. Da oni na trafike rade 6 dana po 10 sati za 120 erua i tako redom...
Eno npr bivsa firma moje majke ima prosjecnu platu skoro 400 eura... ali u tu statistiku ulazi mrcna uprava sa platama od 3000 do 7000 eura, ali i obicni radnici sa platom od 180.
Statistika je divna nauka - sve kroz zvanicne statisticke metode mozes prikazat sto te volja, a da ti niko ne moze reci da si lose izracunao
On topic - sta nam bi sa tom firmom? Ima li ko podataka kako to ide? (ne osnovat DOO, no ostvarit povlastenu cijenu goriva)
Od 180 000 zaposlenih 80 000 prima do 250e neto, to je zvanicni podatak.
niujedne mi gace lastike nema
U ovu statistiku ne ulaze poslodavci sa manje od 10 zaposlenih? A tu su najjadnije plate
niujedne mi gace lastike nema
Da vas podsetim prije mecec il dva... Dnevno 2e za prezivjeti a lezacima u tvorza 19e....![]()
A sto je ovo, kao kamionče da vozim jbt..
60e - 45L
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
Beograd, blokade https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=1402114
Evo live... Bas je sve blokirano
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Gledah sad na vijesti.
Sve moguce su blokirali.
Bgm dobri su. Mislio sam da neće masu naroda izać. Svaka čast!
Da vidimo što će kod nas bit u nedelju?
Bice kuras od ovce
p9lite
I na njemu zvonce 🤣🤣🤣
:lolblue:
![]()
:lolblue: :lolblue: :lolblue:
nothing comes from violence and nothing ever could
......
Sent from my SM-N915FY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks