Loš je to snimak, nije vrijedan gledanja, kamoli istraživanja![]()
Ama baš đe oćeš na ove tripl X...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Loš je to snimak, nije vrijedan gledanja, kamoli istraživanja![]()
Aoo kako odma osuđujemo....to je taj naš moral čuveni, imala bi što i Amerika da nauči.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Šef.
![]()
She is only here to annoy herself!
Retard kakav se rijetko gleda. Odlucio da sjebe americku ekonomiju![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
AO, kakav bog![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
https://gfycat.com/gifs/detail/rashfaithfulguernseycow
vanja kako tvoje obrve danas?
She is only here to annoy herself!
Da budem iskren, mimo svih mojih ocekivanja, Tramp je zaista rekao nekoliko smislenih recenica na ovom samitu (narocito ovo za Rusiju). Slucajno ili namerno dao je svima do znanja ko je gazda u kuci. Otisao na susret sa Kimom a njih tamo i nas ovamo ostavio u potpunom neznanju.
Mora da zbog toga saveznici koje je napao pocinju sve otvorenije da se distanciraju od Amerike i da izavljuju da mogu i bez SAD-a. I zato sto je Tramp sef, bog otac i tata, pojedini americki politicari se izvinjavaju saveznicima zbog Trampovih izjava i uvjeravaju ih da je situacija samo privremena. A tu su i ovakve slike koje ilustruju na sta je Tramp licio tokom sastanka
![]()
Last edited by VanjaTheMan; 10-06-18 at 18:00.
Ao, pa da je samo zbog ovakvih kao što je Vanja... milo mi je što je Tramp potus.
Last edited by VanjaTheMan; 10-06-18 at 18:23.
Ja bih no ne znam što je po pravilima foruma. Evo, ako rečem sitna duša, nije nešto prećerano uvredljivo a fino opisuje pola tvojih postova.
A milo mi je...uh uh kako mi je milo...
A o čemu pričaš ti druže, kakve projekcije, kakva parapsihologija iz Praktične žene i Bazara...ne možeš više nikakvu smislenu kritiku da uputiš, kad si viđeo ovu Dominaciju Trampa komentar ti je bio "retard". Jednostavno ne možeš više da izdržiš, ne spavaš noćima, dođeš ođe da prospeš malo otrova i to je to. Sitna duša sa velikim S i malim d. A meni je milo milo uh uh uh
Kako nazvati nekoga ko saveznicima uvodi tarife i objavljuje im trgovinski rat koji ce vise da pogodi njegovu drzavu, da prikaze Ameriku kao agresora u ocima ostatka svijeta i da se odrazi negativno na njegov rejting? Stvarni zivot nije 4chan a Trampove radnje nisu mimovi. Ovakve stvari imaju realne i vrlo predvidive posljedice.
A da je dominirao ne bi prosipao gluposti po Tviteru odmah nakon sastanka nego bi se hvalio kao i svaki put do sad kad misli da je postigao neki uspjeh. Ispao je debil kao i obicno. Jos su ga i Rusi ponizili. On mrcenik poziva clanice G7 da prime nazad Rusiju a Rusi ladno nisu zainteresovani. Nego dzaba ja pokusavam da objasnim nekome poput tebi o cemu se ovdje radi, kad je ovo tvoj analiticki vrhunac:
I ovo djeluje kao projekcija. Ja ti rekoh da znam kuda plovi ovaj brod tako da spavam vrlo mirno.
EDIT: ROFL, evo je Lari Kudlov prakticno priznao da je Tramp samo pokusavao da ispadne faca pred sastanak sa Kimom. Ali mu ne dade Dzastin nejaki: http://www.businessinsider.com/larry...ents-g7-2018-6
Last edited by VanjaTheMan; 10-06-18 at 19:56.
Hahaha je li moguće da si pošao na drugi topic da me opanjkaš i to u društvu s dps-ovcima. Ccccc
Vanja, ođe se radi o bitnijim stvarima od dnevne politike i dobrosusjedskih odnosa. Ovo je bitka za civilizaciju a Tramp je samo simbol, znak, da neće više da može. Narodi se polako bude, Pljevljaci pjevaju Samo da rata ne bude ali mrka kapa. Ili ćeš gazit ili ćeš bit zgažen. A Tramp gazi. Gazi li Trudo ili Makron? Ima zbilja i opcija guženja kekeke
Moj komentar nije nikakve veze imao sa tobom. Mogao je da bude u pitanu bilo koji forumas. Samo mi je palo na pamet da napisem sta sam napisao kad ste vec pricali o negativnoj reputaciji.
Ovaj dio citiram cisto da bih ga lakse nasao kasnije. A realno me zabolje i za francuskog pacijenta i za kanadskog klovna.
Last edited by VanjaTheMan; 10-06-18 at 20:07.
A što se ti praviš da si iznad svih kad je očigledno kojoj struji pripadaš? Znam ja, ne možeš ti meni oprostit nikad jer sam te prozreo i svrstao tamo đe pripadaš. I ti ćeš poslije da tražiš i citiraš...e da mi je takva glava besposlena. Aj mi nađi ono kad negiram holokaust, eto čisto nešto da radiš.
Jos jedna projekcija. Sjecam se kad si sve neistomisljenike u isti kos svrstao. Sta ono bi, da NAPADAMO PewDiePie-a? Kakav danak neiskustvu. Tad sam prvi put imao priliku da vidim o kakvoj licnosti se radi. Ali o ovome smo vec pricali, kao i o tvojoj crno-bijeloj slici svijeta i partizansko-cetnickom mentalitetu po kome ako se neko ne slaze sa tobom u svemu mora da pripada onoj drugoj grupi koju prezires. Da ti ponovim jos jednom jer nisi ukapirao prvi put - stvarni svijet nije 4chan.
Last edited by VanjaTheMan; 10-06-18 at 20:28.
Laku noć Vanja
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks