Je li iko od vas cuo ista o ovome sto Vlado Jovicevic prica da ce se Stankovic vjerovatno preseliti u Real? Kao Mijat ga trazi tamo..?
to su samo pretpostavke od koje nece biti nista, ovi sto su ostali da igraju serbiu b nece ici nidje ..
nemojte previse ozbiljno da svatite ove italijanske sajtove, kad je calcio u pitanju oni su ti kao novina dan kod nas![]()
Je li iko od vas cuo ista o ovome sto Vlado Jovicevic prica da ce se Stankovic vjerovatno preseliti u Real? Kao Mijat ga trazi tamo..?
ja sam cuo ,ali samo cuo.Mada sam cuo i njega sa druge strane kako je izjavio da zeli sto duze da ostane u Interu.Real(tj. novinari) izbace svaki dna po jedno 10 imena koje trazi te real, te milan,inter...pa kad bi se vatali za svaku info i trebali je demantovat, ko zna dje bi zavrsili.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kad je Milan u pitanju, osim KAKE i ponekad Gilardina, treba promijenit sve, ali sve igrace (aj mozda Dida moze jos malo). Prosjek godina bez ovija im j e 34, sto je presmijesno ako mislis sto napravit u fudbalu ili bilo kojem sportu, sem bocanja.:mrgreen:
Milan se raspada, a nikoga nece doves od jacih igraca, jer se mrze sa svim klubovima, zbog ranijih kradja i transfera, a pored Chelzija, Barse, Reala i Manchestera, nikad nekog od najjacih nece doves! Jedino ako ispanu iz lige pa ka Juventus prodju ludilo (prodaju sve zvjezdice i sminkere i djedove) i kupe cijeli novi tim da se uigra u B ligu i kara iduce godine u seriju A! To im je jedina nada, a odbrana im je extra, samo jos partiju preferansa da bache u onak kazneni, ako im ruke ne drhte previse zbog godina!![]()
Last edited by kefalo; 09-11-06 at 15:50. Reason: uopste nisi smijesan
MAKE LOVE NOT SEX!!!
A svaka ti je ka NJegoseva!A najbolje igrace kupuju manji klubovi od ovih ka Lyon i Bajern, jer uzimaju strasne talente, imaju extra skaute (pa akcije Liona su ja mislim najskuplje na svijetu trenutno, barem tako pise na Eurosport) a ne dovode po 10 igraca, nego prodaju sminke za grdne pare i dovedu 2-3 mlada igraca, da se dokazuju i postanu extra tim lagano. Bajern je po meni najbolje prosa ove godine, makli su ufuranog Balaka, a za te pare doveli 2 najjaca igraca sredine terena u tim godinama Schweinsteigera i Poborskog, koji ce tek da razbijaju sve redom. Svaka im cast! A i Lyon zna sta radi, i zasto je doveo Kima K.
MAKE LOVE NOT SEX!!!
A Lyon je za Bayerna svijet izmislio.Koji crni Bayern Minhen...aj taj Scwain ali Podolski nije nista pokaza otkad je presa u bayern.Ocajno igraju.jedino sto su uradili da valaj ove sezone je sto dobise Intera i to na mufte inace sad bi ih Inter pregazio( mozda i ne bi-jer to je Inter).
za Lyon si u pravu ali oko Bajerna se grdno varas! Oni kupuju dobre i provjerene igrace iz Njemacke... tipa Balack i Lucio iz Leverkuzena, Lahm iz Stutgarta, Kahn iz Karlsruhera, Dajsler iz Herte.. PoDolski i Svajncstajger nisu otkrica nego provjereno dobri igraci iz Bundes lige i dali su dobre pare za njih dok za Balaka nisu dobili centa... Eto toliko!
Brao, ja sam zaboravio da im je Balak posa free bez ugivora! Kakav kiks, ali desava se i najboljima!Stvarno su pukli tu, ali su odlicno prosli s obojicom!
A inace, cim se uigraju vidjeces sta ce da rade, pa koji je to igrac ove sezone napravio cudo u vece klubove??? Nijedan! A Inter je u formi, ali mislim da ce tesko osvojit Skudeto pored Rome, samo zato sto su maleri standardno!
Mislim da je Manchester u najjacoj formi trenutno u Evropi (uz Lyon i Werder), iako im se spicevi i nisu nesto probudili (Rooney je krenuo nesto s 1 hattrikom, Saha nesto petlja s vremena na vrijeme i to je to), ali imaju najbolju odbranu i najkompatibilniju ekipu generalno, od ovih vecih klubova!
Takodje, mislim da Valensija moze cudo da napravi ove sezone jer imaju nevjerovatan tim, sa, po meni, najjacim spic tandemom Villa - Morientes! Extra!
MAKE LOVE NOT SEX!!!
Mancester ima trenutno najbolji par stoper Vidic-Ferdinand,mislim gaze sve redom ! Lion je ekipa za koju ja navijam ove godine da osvoje ligu sampion.Mislim igraju najjaci fudbal,a i zasluzili su je igrama u predhodnih nekoliko sezona.
Pred utakmicu Boca Juniors-Gimnasia, 20-ak navijaca Gimnazije su usli u svlacionicu i naredili svojim igracima da moraju da izgube utakmicu inace ce im svima otkinuti noge.Razlog je bio taj jer su njihovi najveci protivnici tj. neprijatelji, ekipa Estudijantesa na drugom mjestu i sa porazom boke bi bili blizi tituli.
Boka je dobila utakmciu rezultatom 4-1.
u jeboteeee......
prochitah da je Morati spremio ponudu za mesija
90 miliona + Adriano
bogomi mushki
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Kolko bre?! :shock:
She is only here to annoy herself!
Moze on ponudit i svo zlato ovoga svijeta ali mesi je buducnost barse.prije ce prodat ronaldinja 5x no mesija.ko bi normalan proda dijete od 18 godina koji je vec sad medju najjacim igracima na svijet a zamislite sto ce bit za 2-3 godine.E treba vidjet njegovu fizicku konstrukciju tj. kako stoji sa povredama jer sam slusao rajkarda da on mesija i namjerno ne stavlja da odigra cijelu utakmicu jer je on jos dijete i izlozen je velikom fizickom naporu.Nije to bas jednostavno.
Ipak mislim da od prodaje nece bit nista mada isto znam da je to jedini ali jedini igrac za kojeg bi morati istresao dzep-evo 2 godine prica o malom mesiju kao potencijalno novom maradoni.
Mogao bi Morati pozajmit koju paru komsiji:mrgreen:
fora je sto komsija ima 2 puta vise iako se tako ne cini.
Messi se povrijedio na tri mjeseca... Nema Etoa, nema Mesija, nema Xavija... hoho...
Reality is overrated.
prema najavi mijatovica Gago(Boca J.) ce najvjerovatnije u januaru pojachati Real M.
E ovo je igrach koji valja ovom timu !!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Lijevi bek Marcelo(18.god) novo je pojacanje Reala iz Madrida.Potpisao ugovor do 2012 god.
Sledeca 2 igraca koja ce se prikljuciti Realu su napadac Rivera Gonzalo Higuain i vezista Boce Juniors ,Gago-saopstio danas Pedja Mijatovic.
3 vrhunska igraca...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks