Onda sam kiksao na mailboxde sto izabrah njemacku umjesto poljske
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Šampion brzine od svih je za mene Poljska pošta. 4 dana iz Varšave do PG. Pa brate da je DHL pa isto bi stiglo. Isto važi i za Švedsku poštu. Prilično brzo.
Onda sam kiksao na mailboxde sto izabrah njemacku umjesto poljske
Isti sistem, dobijes adresu i oni proslijede..
Ne, samo platis uslugu. 10.93 su mi naplatili za paket ove dimenzije
Package 0.25 × 0.08 × 0.07 m 0.12 kg
Ja sam prošle godine platio bio 10 eura za godinu dana da mogu da skupim vise stvari kod njih i da mi ih oni posalju odjednom..
Ne znam kako je sad vjerovatno isto sto se tice Mailboxde..
Za USA vidim da se sve vise koristi
https://planetexpress.com
Pa ko ima vremena neka istrazi malo kazu da je bolji od Shipito
Bahrein jbt.
![]()
Last edited by Fidel Castro; 25-05-18 at 21:35.
--------------------------
Do Not Disturb.
Je li ovo ona posiljka iz spanije?
Nije, iz Spanije se izgubila nedje pa su opet poslali... Sad ce bice opet preko Ukrajine da ide i da stigne odje za jedno mjesec dana![]()
Do Not Disturb.
Ovo si ugrabio pred zatvaranje.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Daako se presaberemo pa ukapiramo ima li veze koji dan treba tempirati i sl...
Ja sad krecem u Pg postu, narucio sam neku nocnu lampu djeci R2D2 i vidim prekjuce da je stigla u Cg, kad juce veli urucena na adresi (prodavca sam sinoc kontaktirao i potvrdio mi je da je dobar tracking broj)... Da vidim sto joj se desilo...
Edit: novi je kolega postar koji je radio isporuku... Uglavnom, umjesto neuspio pokusaj urucenja, oni su zaveli da je isporucena... Potrazili je u posti i urucili...
U 7 boja svijetli i ima mod da mijenja boje... Zadovoljni smo...
Last edited by Ben Dover; 28-05-18 at 15:16.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kome trebaju kablovi kvalitetni za zvučnike, adapteri i svašta nešto još, sve preporuke za https://soundsheavenly.com/. Već drugi put mi stiže pošiljka od njih u roku od 4 dana PLAFON. (poručio u petak, danas je kod nas eo evidentirana u Poštu), isto je tako bilo i prošlog puta.
A neka to no momak koji je vlasnik tog sajta/firme, odgovara na mail u roku od sat vremena, ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica, čoek je doktor ove oblasti.
A koji pakao sa ovom spanskom postom, 100 mu gromova...
Znaci 14. aprila je navodno poslata posiljka.. Tracking je nesto zastekao i nije se pomjerao. Kontaktirao ih poslije mjesec dana i rekli su mi da ne znaju sta se desilo sa posiljkom ali je najvjerovatnije otkazana od strane 'Correos' (spanska posta).
Tako da su 16. maja poslali ponovo i evo nakon 12 dana i dalje nije mrdnula iz Spanije.
Znaci najgora posta, ikad. Kineska/HK je zlatna. Meni je ovo poslednji put da se bakcem sa njima a vama savjetujem da se uopste ne upustate u to...
Do Not Disturb.
Je li vam se dešavalo da imate free shipping za item, a da ga oni pošalju DHL-om? Naručih nešto od Kineza pa se začudih kad viđoh da su DHL koristili.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ja upravo cekam nesto preko DHL-a sto je bilo free shipping, doduse ne iz Kine.
Pitam se da li ce i koliko ovi nasi hostapleri trazit' para. Realno je da ne traze nista ali ko zna...
Do Not Disturb.
Kada se moze ocekivati dostava?
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Stay salty.
Švedska obična pošta ni da je DHL expres, 4dana...![]()
Je li ko kad nešto prodavao na Ebay?
Ako jeste, je li može da mi objasni kakva je procedura?
Može i ovdje, a i PP. Hvala.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks