Mozes na belveder poc, tamo je nekad dobra hrana bila ali nisam odavno bio..
Ili se otvori za catovica mline![]()
Sokoline blizu manastira...
Pa sto znam, meni se nisu cijene ucinjele jace... za nekih 10ak eura moze se po osobi jesti
![]()
Last edited by stefke; 24-05-18 at 08:59.
Mozes na belveder poc, tamo je nekad dobra hrana bila ali nisam odavno bio..
Ili se otvori za catovica mline![]()
Sokoline su bas u prirodi, blizu manastira Ostrog, starim putem Dg- manastir. Pogled iz baste restorana je neprevazidjen.
Ovdje imas slike restorana i mapu.:
https://www.google.com/maps/place/Ho...82!4d19.037185
Kolko se sjecam taj neki laki rucak ispao oko 25 eura za dvoje, ako se dobro sjecam.
Nije bilo mesa cini mi se, neke dobre corbe sa sampinjonima, rizoto sa sampinjonima (ali su bile male porcije), neko gruilovano povrce.
Mene mi pade na pamet “Raj” na putu izmedju Kolasina i Mojkovca. Nijesam bio odavno ali pamtim to mjesto po dobroj hrani i ambijentu... a ni cijene ne vjerujem da su krvnicke no garantu na to ne dajem jer se ne sjecam![]()
Sto se tice Ivanovih korita, ja obicno odem u Monte Rosu ali potonji put kad sam bio bilo je nekoliko njih koji su vec narucili i onda se masu cekalo dok se spremi i na kraju kad mi je stigla hrana, krtola led i ako je svaki put prije bilo kako treba...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo neka akcija u Living Room, mozda nekom bude bilo interesantno
![]()
Hvala narode....biramo izmedju Monte Rose i Sokolina....pošto smo u Monte Rosi bili i jeli i bili zadovoljni, vjerovtno ćemo probati Sokoline...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
A kad probas sokoline otvori se i podji u grispolis u bigovu
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
"nemam kad" da se otvaram sadinče sad kad sam pretražila net vidim gore na forumu sokoline mi iskaču kao reklama
![]()
Imas I onaj restoran na Korita Kucka sto drzi onaj Lazovic vlasnik Stare kuce.
Trebalo bi da je kvalitet nesporan, e sad cijene ne znam.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Definitivno najbolji restoran u gradskom krugu Podgorice. Neviđeno šta su ljudi napravili na onom mjestu (prelaz Zagorič/Masline), kao srednjovjekovni zamak. Komocija za parking, ogroman prostor unutra, hrana vrhunska, fin ambijent.
Nisam bio na Kučka Korita, čuo sam da su jače cijene, uzevši u obzir o kakvoj zapizdini je riječ.
Nemam pojma kako se zove restoran, mozda Korita ili Koliba ili nesto trece. Odradjen je full kamen I drvo sa velikim ognjistem u sredini. Nije ni primac velicini Stare kuce, vise je kao velika kamena koliba. Vodio sam nedje prosle godine neke prijatelje koji nisu iz CG, oni si bili odusevljeni. Imaju basta salatu I te fore. Narucis salatu I vidis ide bakica bere I sprema. Kacamak bi trebalo da je odlican, samo se mora najaviti sat vremena prije I to minimum dvije porcije, jer ga spremaju a ne drze polugotovog ko ostali.
A sto se tice Stare kuce nema jela koje je kiks, sve je vrhunsko. Jedino sto bih ispravio je da se ne nalazi na prelazu Zagoric Masline, nego bas Zagoricu,al to je manje bitno.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 24-05-18 at 09:35.
Hahhahahahahahhaha
Da sam zna da ih tako volis donio bi ti 10 u pola s lukom
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Last edited by bojankov; 24-05-18 at 09:49.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ispod 100 nemaš što donosit kad nas već "načinješ" crkaaa! Što veli Ben Dover
Hvala vi ljudi...odlučismo se z aSokoline, medjutim malo me je danas poljuljalo iskustvo drugara koji mi je rekao zaludu je fino kad osoblje jedva čeka da niko ne dođe...baš dobih kritike na račun uslužnosti i ažurnosti i brzine usluge...eto![]()
ja reko vi se nabucali, očekivala esej kad ono... vjeruj mi, bilo bi mi ko da sam se ja najela
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni se u Sokoline hrana nije sviđela. Suprug je naručio popeke kojih je porcija bila 8 ili 9 eura, pritom poprilično mala porcija a iz daleka se viđelo da su prženi u pregorelo ulje. Ja sam jela stek koji je bio poprilično suv. Ambijent je stvarno lijep ali usluga i hrana nikako. Od dostih sam čula da su se pokvarili poprilično od otvaranja a cijene podigli što sam se i uvjerila jer je sve bilo skuplje u odnosu na Meni koji im se nalazi na FB stranici.
Ako misliš na splav na Slapu, samo neka su zdravo.
Što se Studenca tiče, apsolutna preporuka. Jedino što je kutara 120km od PG mlatit. Razlika u cijenama plaća troškove prevoza. Jedino što se u ove lijepe dane mora rezervisati, dan dva ranije.
Uzas!!! Zaobici!
Pogledajte cijene!
16e porcija sarana (zvona) ????? Pa toliko nije nidje u CG!
Salata najgora u zivotu sto probah!
Keks torta zalogaj!
Isti ovakav rucak na slap je 90e
Tamo je krap 5-6e
P.s. najjace od svega, narucili 6 corbi i donijeli tako, i dosla 2 druga kasnije, nasuli po tanjir i na kraju naplaceno 8 corbi![]()
Last edited by stefke; 25-05-18 at 23:40.
Konoba Svera, Tunjevo
Znas li kad bi mu majcinom sinu platio te dvije corbe, glave bi im izlomio prevarantske. Je li po zakonu da se donosi ovaj paragon raspali blok?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Jes neka vidi trzisna ovo pa ce bit konoba ne radi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks