Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
Kakve su ove nase sluzbe i vrcenje kola svaljivanjem krivice na drugoga.. da bog pomoze.

Znaci poslao paketic neki u petak da bude urucen u subotu. U subotu nije urucen i kad sam zvao vec su zatvorili sve linije. Nedelja neradna. Ponedeljak neradni. Utorak neradni. Srijda evo na pola i jos paket nije urucen (post express, usluga danas za sjutra).

Danas krecem u pranje i otvaranje glava. Prvo Barska posta (odakle je poslato) koja ukratko kaze da je ona radila sve sto je mogla te je paket urucen kurirskoj sluzbi na vrijeme i da provjerim u PG sta je dalje sa posiljkom.

Zovem glavni PG broj post express-a (19801) gdje mi valjaju pricu i na kraju kazu da oni nisu zaduzeni za to vec mi daju drugi broj koji je zaduzen za pracenje posiljki.

Zovem taj drugi broj (19895) i kazu mi da je posiljka urucena u Risanskoj posti (gdje je trebalo da stigne) vec sledeceg dana (u subotu) i da vidim sa njima u cemu je problem jer oni nisu odgovorni za lokalne poste. Na moja pitanja zasto posiljka nije predata isti dan kao sto je moralo da bude, zasto niko nije obavjesten da je posiljka stigla itd. uglavnom nije bilo valjanog odgovora.

Na kraju zovem Risansku postu gdje se pravdaju da su bile penzije i da nisu imali kad da uruce paket a nisu stigli ni da obavjeste niti primaoca niti posaljioca.

Kaze bice uruceno kad stignu. Izio vuk magarca.

Beozbrazluk na najgorem nivou.
Expres bezobrazluk