Sportiva je najbolja za trajnost gume. Uopšte se ne troše. Ali im grip i nije neko savršenstvo.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ne moze guma kroz pg da traje...Stani kreni, motaj, motaj, motaj, parkiraj se, stani, kreni, kreni stani...A jos kad upece ona bozija munja pa na asfalt bude 50 stepeni
Za 110k kroz pg sam progutao sledece
4x fabricki kontinental premium contact 2, pa 4x michelin alpin a4, pa 4x starfire w200, i trenutno imam 2 uniroyal i 2 lauffen zimske...U srijedu uzimam jos 2 ljetnje nove
Pa izracunaj koliko mi traju gume
Jedino Takumi sa leksusom prelazi 160k na jedan set guma...One zapravo dobijaju saru sto ih vise vozi
Sportiva i Viking su ti kao pod brend Continental-a
Sportiva je najbolja za trajnost gume. Uopšte se ne troše. Ali im grip i nije neko savršenstvo.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Za Viking ti se ogradio neko 10e po gumi + za montazu i balansiranje. Skoro sam uzeo 225/45/R17 tako da ti evo neke od cijena:
Sportiva 225/45/R17 60eura > montaza i balans. gratis
Viking 225/45/R17 60eura > montaza i balans. gratis
Sava Intensa UHP2 225/45/R17 55,70eura > montaza i balans. gratis
Laufenn S Fit 225/45/R17 60eura > montaza i balans. gratis
Naravno imas jos hankook, unirolay, continental ali su ti one skuplje od gore navedenih za minimum 20e po gumi - pa na gore
Sto se tice petlasa, sto injection spomenu, skoro sam nedje vidio ponudu ali se sad ne mogu sjetit dje da me ubijes..
But if you never try, you'll never know..
Kod koga su ove ponude guma sto si naveo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sparco momak sa foruma i Vulkanizerska radnja Banjo - barem su meni te dvije opcije bile najbolje.
Ja sam skoro gledao i razlika je ogromna, eto tipa tebi su nudili viking za 70e, a ovamo su hankook 82 + ako uzimas sve 4 vjerovatno dobijes i neki popust. Ja sam uzimao sve 4 225/45/R17 i svuda sam pitao za cijenu, da li je montiranje i balansiranje uracunato i naravno za popust i na kraj sam se odlucio da uzmem gume kod Banja posto ga je bas dosta ljudi falilo i samo mogu reci da je mnogo dobar, korektan, posten, brz, tacan, odgovoran covjek i da cu svaki sledeci put kod njega uzimat gume.
Takodje, sparco momak sa foruma je bez greske.
Vujacic bih ti savjetovao da zaobidjes jer sam imao dosta losa iskustva sa njima - stari dot, spori, ne bas toliko strucni koliko se predstavljaju, skuplji od ostalih i to dosta.
Takodje je brat poveo bmwa kod njih na reglazu trapa i bukvlano su mu nagrdili auto, vuklo je u stranu, treslo i jos ne znam ni sam sto.
Last edited by LUKA!; 12-05-18 at 23:28.
Da ne smaram ostale forumase, posalji mi u inboks ako te ne mrzi broj od tog Banja i adresu, pa cu kad prestanu ove kise doc na dojc u Pg i kupit gume.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Banjo ti je na sami ulaz u Podgoricu tako da ces prvo kupit gume pa tek onda srknut taj dojc =D
Inace, Sportiva i Viking sam ti prepisao cijene od Sparca, a Savu i Laufenn od Banja.
Evo brojevi telefona od jednog i drugog, siguran sam da neces dalje trazit od njih dvoje:
Banjo: 069 868 888
Sparco: 068615321
ovaj laz bas sere u zadnje vrijeme
Prema tome, šta da ti kažem?
Okle ovoliko parkiranih policijskih kola na parking Prerade (KAP), ovo je samo jedan red, imaju dva ili tri reda?
Nova auta bice?
Juce kad me zaustavio rece da je dobio novo (100km tek presao sa njim blabla)
Obratite paznju kada budete isli bulevarom prema Zeti, bas velik broj kola...
Para za to ne fali, znaci Pejovica (vlasnika Kap-a) ne kaznjavaju, na osnovu cega koriste taj parking. Je li moguce da Mup nema svoj parking nego svako moze doc do kola?
dobili su nove astre p pg 400+
Dobili su tender za nova vozila - tu je parking jer se osmanagic tamo preselio.
ne 400 kola nego policijska auta sa tablicom p pg 400 ili vise su ova novija
Aha, ali ih svakako ima dosta na ovom parkingu
Pa cek ova stara vracaju jel takav bio posa?
p9lite
ne vracaju da ja znam
Kakvo pisanje po narodu moj brate
p9lite
Odrađen generalni tj zamjena karika, gumica ventila, semeringa, podizača, dihtunga. Dal je moguće da auto bude loše uzupčen pa da zbog toga zna da trese u leru kad je ugrijan, nekad teže da upali(kad je motor već topao nekad se mora duže verglati), poveća potrošnju? Simptomi odkad je odrađena opravka se pojavili
Ja mislim da u CG ne postoji majstor koji zna odraditi generalnu kako treba.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks