sa motorom dok pretices moze neko da te masakrira
Za ove stvari je motor spas. Danas sa motorom preskočio cijelu kolonu i svratio u Restoran Jezero da popijem piće dok pušte saobraćaj.
Mogu mislit kako je bilo onima u kolonu. Posebno auta bez klime....
sa motorom dok pretices moze neko da te masakrira
Prema tome, šta da ti kažem?
Moras bit dobro pazljiv i opet naidje neka avet
Čudi me ovo.
image post
a ne kad voze te slepere od motora
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Dobro je to...
http://www.vijesti.me/tv/znate-li-u-...mostovi-986404
Mlada dama sa bijelim "trkackim" polom gti sa plavim naljepnicama ne da vozi nego razbijaPokaki se u citav grad
![]()
I ja sam je vidio. Stiska ga pošteno.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Trazi partnera za parenje.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ima ta odavno ploditelja, zna se čija je to žena i ko finansira tu jurnjavu kroz grad.
Rekose bice Brajici gotovi do 10. Maja, a sad vele do kraja mjeseca.
Evo 4 godine otkad se rekonstruise put Ct-Bd i jos ga ne napravise. Kinezi ce za 4 godine napravit 40km autoputa kroz planine.
Koliko se desetina miliona eura prosulo na put od 30km, tu bi makar 100 ljudi u zatvor islo po 20 godina... sramota nevidjena i korupcija.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
tako to treba
Takvi su nam svi radovi...
Ono sto moze da se zavrsi za nedelju dana i recimo 300,000e kod nas se zavrsi za 3 mjeseca i 1.2 miliona eura...
Dje zuris druze? Ima se vremena a nace se i para.. Sve se vise ljudi ugradjuje i sve su veca ugradjivanja.. Mora se ispostovat' sve to..
Do Not Disturb.
Sto je ovo danas majko mila? Aj na jos koji jezik postavi pitanje ako mozes.
A sto vam je sa kolapsom po PG... pu pu pu.
Znaci trazis rupu (ne parking) po pola sata... svi zivi sviraju, auta parkirana uzduh cijele prometne ulice.. svuda neki kolaps i zastoj po 10 minuta dok ne izadjes iz krkljanca... Aoooo.. samo neka ste zdra'o.
A auta sve vise.. parkinga sve manje a rjesenja ni u najavi...
Poslato preko Goluba Pismonose
Do Not Disturb.
To se tebi samo pričinjava.![]()
Godinama kukam na forumu zbog ovoga, zato bih slijedio primjer Njemacke pa iskljucio iz saobracaja auta do euro 2 ili 3 (do te granice jer smo mi sirotinja), ili auta starija od 20 godina... ne znam, neko rjesenje mora da se nadje
Najgore je sto debili svudje po gradu zaustave auta u jednu traku i upale 4 zmigavca dok popiju kafu ili uplate tiket, te bih s merakom kaznjavao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Meni su najjaci ovi na PG table koji kao da prvi put ulaze u PG... Stoji znak da ima prednost (kod hrama) i ceka co'ek da sva auta prodju kako bi krenuo... Ljudi iz PG ovakve stvari znaju (ili bi trebalo da znaju) i bez znaka a sa njim i svi ostali.. Ali nekima je dzaba sve..
Tu vec pricamo o neznanju a ne o nekulturi kao u vecini slucajeva...
Zaglavio sam bio kod Gintasa.. pa to je pakao.. Sviraju svi u sve 16.. neki se vracu.. ovaj zadnji se obrce u rikverc u sred kruznog.. kolaps totalni.. a sa druge strane jos gore.. auta parkirana cijelom duzinom i sa jedne i sa druge strane.. jedva jedno auto da prodje a vazda auta iz oba smjera pa se nabijaj ns trotoar ako imas koji cenat prostora ili idi u rikverc dokle moras... Svaka vam cast, naijskrenije.
Ja bez pistolja ne bi kretao u oblve avanture vise pa bi vidio koliko metkova imam a poslednji bi za sebe ostavio...
Poslato preko Goluba Pismonose
Do Not Disturb.
Mislim da ne treba vozace automobila toliko napadati koliko gradske vlasti.
Mislim da goreg (u svakom smislu) gradskog prevoza nema kao u Pg. Cush, idi na pola sata, karta je 90 centi (DEVEDESET CENTI !!!!), bus-evi raspad (bez klimatizacije, glibavi, raspadaju se).
Autobus treba da ide max na 10min, da makar imaju klimatizaciju, da su bolje povezani djelovila grada, da je karta jeftinija ilo makar da vazi sat vremena u svaki prevoz.
Naravno da ima i nocni pa neka od 23-04h (posto nam posrani grad radi samo do 03h) ide na svakih 30-60min
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks