Pedja "najveci talenat crne gore" Boskovic
pa dal je to moguce?!
@Tripleta salio sam se kralju.
Pedja "najveci talenat crne gore" Boskovic
pa dal je to moguce?!
@Tripleta salio sam se kralju.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Najjaca moguca stvar. Za 2 bota sa cdm portala pokrenute krivicne prijave, a sto je najjace jednom od njih se poklapa IP sa nickom sa foruma
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
https://m.cdm.me/politika/marini-joc...slamske-vjere/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pred izbore, dabome, direktiva "odozgo"...
Last edited by BiTrAtE; 08-05-18 at 11:09.
Kakva OLOSH od zene ...nevidjeni ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
https://m.cdm.me/hronika/niksicani-u...ijanja-hrvata/
Nije mi bilo tesko da ukucam imena na fb jer sam sumnjao da ce da srbuju na slikama i bio sam u pravu. Zna se da mrze cio svijet osim Rusije ali samo nam prave probleme kod kosmija (ovako bi zavrsili i Albanci i Bosnjaci da su se nasli na mjesto Hrvata) jer ce zbog trecine stanovnistva, da etiketiraju cijeli narod i samo mozemo da imamo problem zbog ovakvih
Pa onda ona situacija kad su premlatili neke Arape ispred diskoteke u nk, sve je to vjerski i rasno inspirisano. Ja znam da u nk stanuju strasno zgodne vulve ali muskarci kvare sliku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 08-05-18 at 18:19.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Splach
Preuzeto sa FB-A
Molim sve moje prijatelje znane i neznane da seruju ovaj post.....
Jedna rutinska radna nedelja doktorke
u Podgorici i krvnicka borba za zivot majke i djeteta.
13/04/2018 Povela sam dijete kod ljekara zbog povisene temperature(38-39) u Niksicku bolnicu. Uradjeni su nalazi krvi iz vene i urin, sve je bilo u granicama normale pa je prepisan Cefaleksin i Blok maks,kontrola samo ako se nastavi do 17/18. Temperatura je padala, pa se vracala s’tim sto je dijete bilo veselo i lijepo jelo.
18/04/2018 Temperatura je 39.6 javljam se pediatru, ponovljeni nalazi krvi i urina i vise nista nije bilo dobro uvecana jetra,slezena crp, leukociti i ... odmah smo upuceni na odjeljenje. Tada se rade novi nalazi,temperatura prvi put ide do 40,dijagnoze nema , terapije nema, osim infuzije i Febriceta. Dolazi novi dan.
19/04/2018 Snimaju se abdomeni,pluca,ponovo nalaz krvi,ekg... nista se ne zna i dalje, dijete pod konstanntnom temperaturom, uz nervozne sestre koje ga bodu,vene pucaju one krive dijete sto place i taj plac ih ometa da pronadju venu,a kada jeca i uzdise ne mogu da odrade EKG... a onda ga shalju 2 puta za redom da se modar i uplakan u groznici tusira hladnom vodom da bi oborili temperaturu kako bi se ponovio EKG...nekako prolazi i taj dan,bez dijagnoze i poboljsanja.
20/04/2018 Petak,ponovo se rade nalazi krvi, 3 puta nam bodu dijete uz objasnjenje da ako rezultsti budu gori, moramo za Podgoricu,ali da se u Podgorici nalazi nece ponovo radit,da se ne muci dijete.Dolazi dr.Senka i Branka kazu nam da su licno kontaktirale dr.Maju Kavaric,hematologa jer su rezultati gori nego kada smo primljeni i da nas ocekuje u Podgorici kao hitan slucaj,uveravajuci me da cu taj isti dan da znam dijagnozu i da ce moje dijete dobiti odgovarajucu terapiju. Sanitetom stizemo u Podgoricu do 11 sati i sa prijemnog nas smjestaju na odjeljenje za hematologiju i onkologiju. Tu nas docekuje doktor Maja Kavaric nonsalantno prekrstenih nogu i smireno kaze sledece “ da za nju nije hitan slucaj , Petak je, ide vikend,nema vremena ni za dijagnozu niti za terapiju do ponedjka.Na moje pitanje na sta se sumnja da li je strasno doktor Maja Kavaric odg da sumnja na neku tropsku bolest i da cemo da vidimo da li je to strasno ili je strasnije . I tako mi ostajemo sami sa jednom infuzijom,jednim Longacefom i Febricetom po potrebi, temperatura prvi put ide do 41 .
21/04/2018 Subota,22/04/2018 Nedelja, temperatura ne pada, dijete slabije jede,sestre na odeljenju divne,brizne i saosjecajne a od doktorke Maje Kavaric ni rezultata ni traga ni glasa.
23/04/2018 Ponedeljak 4 dan od kada smo u Podgorici, dugo ocekivani,ali se u 7 ujutru umjesto doktorice Maje Kavaric pojavljuje glavna sestra i kaze de ce doktorka biti na odelenju od 15 casova . Znaci jos 8 sati agonije,straha,bijesa i nemoci. U 15.45 pojavljuje se dokotorka Maja Kavaric i kao u prolazu me obavjestava da su rezultati mog djeteta gori nego sto su bili i da danas ne moze nikakva intervencija ako su rezultati gori. Ona se laktovima naslanja na ivicu naseg kreveta i kaze “ pa kako bih vam to objasnila,nemam odgovarajuce laborante.” Ja umirem od brige tu noc dok mi dijete kopni,da docekam jutro. I konacno
24/04/2018 Utorak, vadi konacno nalaz kostane srzi koji je trajao 6-7 minuta i sat vremena analize u labaratoriji pojavljuje se i kaze” Evo da majka ne place vise otklonjena je svaka vrsta maligniteta” izlazi iz sobe jos uvijek ne znajuci sta je mom djetetu od 3 god. Divne sestre se raduju samnom kao da smo rod rodjeni i posle pola sata mi jedna od njih a ne doktorica saopstava da se radi o bolesti koja se zove “ Kalazar” i koja se uspjesno lijeci ampulama koje treba da nabavimo iz francuske. Uz zalihe koje su imali terapija krece istog dana nastavlja se ....
25/04/2018 Srijeda, pa dalje....
26/04/2018 Cetvrtak, kada stizu nase ampule 4 kutije Glucantime ampula .
27/04/2018 Petak, sve isto, terapija se daje, dijete gori, razmak izmedju temperatura isti ili manji, dijete skroz gubi apetit i malaksalo je .
28/04/2018 Subota, stanje ne promijenjeno temperatura i dalje do 41.
29/04/2018 Nedelja, pojavljuje se doktorka Maja Kavaric rano ujutru i kaze da ce u Ponedeljak da odradi biopsiju jer temperatura ne pada povoljsanja nema i dijete ne reaguje na terapiju.
30/04/2018 Ponedeljak, doktorka Maja Kavaric saopstava da zbog opsteg loseg stanja djeteta nema saglasnost konzilijuma da odradi biopsiju pa nas salje bez i jedne transfuzije krvi ili infuzije za Beograd u institut za majku i dijete, a ujedno odlucuje da prekine pogresno procijenjenu terapiju ampulama koj je do tada primao.
01/05/2018 Srijeda, vec u 9 ujutru dijete i ja smo na odelenju hematologije II, kod doktor Djokica. Iako nije dezuran taj dan a i praznik je, dolazi da nas vidi i posle prvog pregleda , sumnja u dijagnozu dokotrke Maje Kavaric ali sa sigurnoscu ne moze da tvrdi nista do cetvrtka za kada zakazuje biopsiju.
Od tog trenutka krece lavovska borba za moje dijete,prima infuzije,krv,trombociti,albumini...i mnogo toga sto i ne znam sta je prima u rekordnom roku.prvi put za 19 dana njemu pada temperatura ispod 37 i ne vraca ae 10 sati.Mojoj sreci nema kraja,medjutim organizam koji se tako dugo drzao pod temperaturom i koji je primao pogresnu terapiju koji se borio polako posustaje,njega odnose na intezivnu njegu gdje se za njega od tog trenutka bori vise ljekara ipak , jedan od njih me upozoava na moguce komplimacije drzeci me svo vrijeme za ruku i uvjeravajuci me da se bore kao za svoje dijete ali da je jako tesko.
Nazalost za nas je bilo prekasno..!!
To jeste krajnje licemjerno i džukački (mada je demantovao)
Da ne pominjemo što je lopovče solidnih razmjera
Zabilježeno je da je čim je preuzeo posao u Rudniku tada dužnom oko 35 miliona eura, uprava kompanije odlučila da Boškoviću kupi jedan od skupljih džipova od oko 50.000. Nije bježao od novačene nagrade ni kada je, kao član Tenderske komisije za poluprivatizaciju EPCG, dobio 17.000 eura za, kako su ga nazvali, “posao decenije”.
http://www.vijesti.me/vijesti/predra...-za-sve-103288
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
U medjuvremenu u Srbiji,
http://www.bankar.me/2018/05/08/srbi...bodeni-poreza/
dok odje Milo prica ko je veci Crnogorac i kako ce Putin da nam otme drzavu, dje se poreske stope samo trpaju i mnoze, :
Gandalfe sta je bilo sa ovim djetetom????
Zivo je??
Uh zivot mi nece 5 para valjat narednih mjesec poslije ovoga sto procitah
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja koliko kapiram ovo je neka paljevina jer u suprotnom ne znam kako je ova doktorica živa.
http://www.vijesti.me/vijesti/ranjen...a-lakic-987621
Sirija je stabilnija
- Ovo rezim salje poruku svima koji misle svojom glavom i koji su spremni reci im istinu da su lopovi. Porodica Djukanovic je najbogatija familija na Balkanu a sve sto je stekla je ukrala od crnogorskih gradjana. Dosli su na vlast u dzemperu i patikama a sada se voze u blindirana auta i cuva ih na desetine DB- ovaca i to o trosku naroda koga su pokrali
Прекопирао сам коментар са портала "ВИЈЕСТИ", а везан је за пуцањ у новинарку Лакић. Ово некима не можеш да објасниш никако, а неки се праве глупави због неких малих сопствених прљавих интереса.
Last edited by el_del; 08-05-18 at 20:45.
http://www.vijesti.me/vijesti/ranjen...a-lakic-987621
Ranjena novinarka "Vijesti" Olivera Lakić
Lakić je pogođena u nogu, zadobila je prostrijelnu ranu desne potkoljenice i van životne opasnosti je
http://www.vijesti.me/vijesti/mijovi...e-lakic-987623
Ovaj pokušaj ućutkivanja istine je državni udar
Veli državni udar napad na novinarku.
prvo su je tukli, sad upucali. ovo je sve poluđelo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Očekujem hitru reakciju nadležnih državnih institucija i hapšenje dobrovoljca koji joj je prišao i pucao u nogu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks