tako je..nema tu kubikaza ni tip auta apsolutno nikakve veze..svaka tranja se moze nagarit taman toliko da se u jednom momentu ne pitas sa upravljanjem...sve je to u glavu
Tebe pubertet jos prosa nije hahah
Mali 18god uzeo sestrin Mc720s i bambarisa u V10plus.
https://www.instagram.com/p/Bie3LP4FGcu/
Izabrao je pravo auto u koje da se zabije...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
I sa kojim da se zabije. Uh
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Sto se radi sa udesima motorista, evo jos jedan danas kod Budosa. NIje mi jasno sto se desava, ove godine se prerano pocelo sa udesima motorista
https://www.cdm.me/hronika/udes-na-p...-motociklista/
Sate sate sate
Ranije su iz garaza izasli
Ne kazem da ima ludaka koji voze motore, ali u vecini, ali vecini (80%) slucajeva su krivi vozaci automobila.
Ja sam imao sigurno 10 situacija gdje sam jedva uspio da prikocim jer idioti, ali pogotovu ZENSKI idioti ne vide nista.
Krenuo sam da prodam motor, od moje kuce do grada ima 4km, brat je vozio auto za mnom i kad smo stali na dogovreno mjesto kaze - ja sam te 2 puta od kuce do grada vidio kako padas zbog debila.
Znaci vozim 40km/h zena ceka na raskrsnicu da prodje auto i ona se ukljucuje, je8e joj se sto motor nailazi, vjerovatno misli "sto ima veze ako me udari ne moze mi nista bit" i druga situacija je bila dje mi covjek na bulevar prelazi iz svoje trake u moju i bukvalno me gura na troator, s tim da sam i tu vozio 60km/h e zamislite sad malo vecom brzinom tipa 80-100 da te cimne tako idiot, popases sve one znakove uz trotoar i po kojeg pjesaka. (vozio je golf 2 crvenu, i nije da zmigavac kad je prelazio u moju traku, samo mi je digao ruku kao - izvini ne vidjeh te)
Od kad auto vozim, a vozim nekih 8-9 godina, jednom mi se desilo da nisam vidio motor iza sebe, ali taj nije prosao pored mene, no je proletio samo, inace uvijek kad primjetim motor skrenem uz desnu liniju da bi on mogao da me pretekne a da ne predje u drugu traku.
Najjaca scena mi je bila dje djevojka pretice kamion, a ja nailazim na njih i usporavam, idem skroz uz desnu ivicu da me ne bi udarila i radim joj ono kao - jesi li normalna? Dje se ona meni plazi i pokazuje mi srednji prst, razmisljao sam bio da krenem za njom da joj taj prst nabijem u dupe, ali rekoh ko ce se sa zenama prepirat one su vazda u pravu i da me je udarila, lijepa bi to smrt bila od zenske ruke.
I jos koliko situacija dje se hvataju za glavu kad vide da su me imale bacit sa motora zbog njihove greske.
Zao mi je samo sto nisam kupio kameru za kacigu pa da snimam sve to, ali ako budem uzimao opet motor, to je MUST HAVE stvarcica.
Ja mislim da bi trebao da stavis sto bucniji asupuh na motor. To je ono pravo.
To, samo tako, ali sto da je glasniji da i oni sto leze kuci znaju da je motorista prosao.
Kome smeta saobracaj neka ide na selo.
No nije poenta price zvuk motora, no idioti u saobracaju, pogotovu zenski, na relaciji automobil-motor.
Cisto da ne budu seljani i zabludi, postoji granica zvuka i u gradu.
Generalno motoristi nisu primjer postovanja pravila.
Ja ne bi moga vozit ni motor ni kola koja poprduju. Ništa sportsko nema u onaj zvuk.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja sve sto znam o motoristima su ili likovi koji gasiraju i razvlace makine dje god i kako god stignu, padaju, lome se i ginu; i penzioneri sa apencima sto se jedva vuku po putu.
Ovi prvi su najbucniji po pitanju "kako nas vozaci ne postuju" i ostale varijante. Cinjenica je da vas 90% vozi divljacki i da pricate kako ste vazda najispravniji, neshvacenji, neprepoznati i neprimjeceni u saobracaju. Prvo malo kulture rodjaci, a onda ospite po vozacima cetvorotockasa.
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Nemoj tako, preugrozeni su. Ova prica prolazi samo kod majke i tate koji ne izlaze iz kuce.
Da se razumijemo poznajem motoriste koji su po ps-u ali su oni rijetkost.
Poseban krug pakla za motoriste koji ga gaze u ulici vijislavljevica 23h+
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Kako vam je seljacka prica, vama anti-motoristima
Jos jednom kazem, zao mi je sto nisam imao gopro na kacigu pa da vam dostavim dokaze, da vidim onda sto bi ste rekli.
Kazem i opet cu, ima tih divljaka koji voze motor kroz grad, skinu sa auspuha prigusivac i onda "pucaju" po gradu, to su seljacine, ali opet nema nikakve veze ta prica o jacini zvuka, sa tim da ti zena od 50 godina izadje ispred tebe jer je boli ona stvar ako je udaris, njoj ne moze bit nista, vozi nabudzenu golf 2 od sina penala.
Imao sam situaciju dje mi je zena na bulevar, koja se popela bila na trotoar sa desne strane, krece odatle i hvata polukruzno da udje u suprotan smjer bulevara, bez zmigavca, bez da pogleda u retrovizor, zavrsio sam na "nicijoj zemlji" izmedju dva bulevara. Otvaram kacigu i pitam je - Jesi li ti normalna, a ona se drzi za glavu i kaze "IZVINI NISAM TE VIDJELA". (nisam znao da sam na motoru nevidljiv)
Inace ne znam jeste li izasli vani, u neki veci grad ili manji nebitno (pretpostavljam da niste cim imate ovakvo razmisljanje), dje je velika guzva u saobracaju, motori vam prolaze i sa lijeve i sa desne strane dok vi cekate u redu da se upali zeleno svijetlo, to nije kaznjivo koliko ja znam i to se radi svuda u svijetu, pogledajte malo ulice u Indiji, imate hvala bogu tih online kamera koje pokrivaju najvece raskrsnice, pa obratite paznju kako se vozi, to sto smo mi nesposobni kao nacija da bilo sto naucimo, no zavrsavamo sve preko veze i na mufte nas je i dovelo do ovog stanja mozga.
ZENA udara druga u kruzni tok od pozadi, prije nekih mjesec dana, i stala sa strane i veli covjeku koji se tu zadesio "a poludjeh od ovih motorista vise, voze brzo" alo druze udarila si covjeka od pozadi u kruzni tok i ti nesto pricas, spusti glavu i pokrij se usima, nauci da vozis, ako si nesposobna plati taxi, ako ne vidis podji kod ocnog, nemoj da neduzni stradaju zbog toga sto si ti idiot.
žene imaju drugačiji periferni vid od muškaraca, zato su nama nejasne njihove reakcije
She is only here to annoy herself!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks