Svaki update koji uradim odmah ubaci ovaj yes plejer koji je obicno ******.
MX puno bolji.
Nek neko napišekoja je apk za iptv za android resiver najbolja
Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk
Last edited by dr sabo; 03-05-18 at 17:05.
BOX je bio spas za fudbalsko prvenstvo. Preko HRT 2 sam odgledao cijelo prvenstvo tako da nisam morao slusat Sofra i Grgura a kvalitet slike odlican. A i svako malo odgledam po neki dobar noviji film tako da sam vise nego zadovoljan evo skoro godinu kako ga imam. Inace koristim Kodi za gledanje i do sad nema problema sa njim.
Imate i alternativu Terrariumu, Morpheus TV i mogu reći da za sada radi odlično.
Nemam ni jedan od Android Box-ova ali sam kupio Google Chromecast, upravo probah Terrarium i ima opciju castovanja. Lagano mi prebaci i titlove i film.
Testiracu jos malo ali ako bude radilo ovo, ovo je top. PRvo nemam dodatni uredjaja, mish, tastaturu . Koristim samo telefon da bih prebacio sliku i ton.
Ja sam odusevljen sa Mi Boxom, nisam skinuo film ili epizodu serije mjesec i po dana, svi kanali koji ti padnu na pamet su tu, nista ne steka, ne koci, ace preko Kodija radi perfektno. Dobio Oreo update pritom![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Najbolja tastatura za Android Box? Imam Logitech K400 i vjerovatno je najbolja tastatura toga tipa ali bih ipak nešto manje glomazno?
Js imam k400 i K380
A TEBI PREPORUČUJEM DINOVO MINI
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Raspberry Pi + kodi. Majka...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Imas grupu na fejsbuku prodaju ove mini. Android boks crna gora tako nesto.
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Za tablet i telefon k380
Za box i TV k400
Must have Trackpad, kakve strelice...
Mada sam neđe probao i ono sa kuglicom top mi je legla, ali mislim da je na duže staze zamorno...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Instaliras addon titlovi.com I slicno.
Imas ovaj matija build, tu imas sve sto treba
Ipak, ne kapiram zasto gledati filmove I serije preko Kodija kad je terrarium tv neuporedivo laksi za koriscenje, mnogo vise izvora, titlovi isto rade bez peripetije.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Zasto gomilat android box aplikacijama.
Ako neko koristi kodi za gledanje TV programa normalno da ce tu da gleda i serije, filmove..
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Pa u sustini ne umara ga kad ima dosta aplikacija![]()
Al kad pocne da koci kao meni kad upalim terariu ili freeflih hq onda je zeznuto. I treba malo vise vremena da se ucita ..
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ja imam s905x sa 2 gb rama, kodi sa elementumom, hbo go, eon, terrarium, morpheus, lazy iptv, ace engine i nikakvih problema nemam, cak mi najcescr djeluje da bolje drzi aplikacije u ramu nego telefoni. Stvarno nijr fabricki rom, nego neki develepor ga doradio...
koristim Xiaomi MI 3, bas sam zadovoljan(uzeo ga zbog Arena), instalirao EON, Terrarium, Kodi, Popcorn i obavezno instalirajte Mobdro(sve odvojeno po sekcijama, Arene mi tu najbolje rade) i MX Player obavezno.
mislio sam Xiaomi MI 3 android box, Kodi imam i na telefon i radi bez problema.
Koja brzina neta je minimalna da sve to radi bez problema ?
Sent from my 6055P using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks