Ima li neko br. majstora za nebo?
Ima li neko br. majstora za nebo?
Jesi nasao taj ventilator, na moju teritorij ga nema mogu vikat u srb,ja slabije ulazim na cdm imam forsu posla...pisi na vojan cap ili vojan viver![]()
cuj naso ga kod gzima
i plus mi ga sam prebacio do gran pelaza
gzim je car kunemtise
i veli imam sve
Prema tome, šta da ti kažem?
Cuj stari eto saradnje i da malo vise gotivis mecke ima tu love i finsemotivne ljubavi![]()
ja sam glup coek
rece mi da ima w212 i w222 i td
to je biznis
kako da provalim koji mi kluc treba za c3.... porucio sam jedan sa alija, narezao ga, kodirao sam ga, ali nikako da natjeram da radi otkljucavanje i zakljucavanje...
gledam po aliju, ima dosta verzija.... uglavnom kod mene je VA2 ali ne znam da li je ASK ili FSK...i sl... ovaj koji sam porucio nema nista u opisu
kaeto?
lici mi na zabicu koja drzi ono "platno" ili sto je vec oko tocka...sa unutrasnje strane blatobrana....
Kako se resetuje postrosnja na ovu kanticu?
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Oće firma đe radim da radi kvalitne filmove o kompaniji, i par reklama za određeni segment ponude...
Trebao bi nam neki stariji auto, 70-ih godina recimo, kabrolet, naravno restauriran i skockan za snimanje nekih kadrova. Ili nešto drugo, al obavezno da je starije, bar 30-40 godina, nova auta možemo nać bilo đe. Nismo toliko vezani za brendove, samo da odlično izgleda.
Ako znate ikoga, i ako imate sliku tog vozila i kontakt broj, šalite ođe ili na PP, da pozovemo čovjeka i vidimo za uslove.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ima na stari aerodrom jedan Ford preko puta poljske ambasade ali je predratni
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Da probam da ga zapalim, mozda ce se resetovat
Sent from my LG G6 using Tapatalk
There are currently 22 users browsing this thread. (2 members and 20 guests)
Bookmarks