Neka rade malo i vatrogasci danas, sto ima veze, ja sam kao dijete razmisljao da zagadjujemo zivotnu sredinu tako sto zapalimo gume za prvi maj, poslije su mi uveli internet pa sam vidio da citava CG na danasnji dan zagadi manje nego jedna termoelektrana za par sati, i onda sam se opustio, zapalio najvecu vatru sa 120 guma bila je i jedna bagerska kao potpora.
Sto se tice France, zao mi je sto ce mnogi ostati bez posla vise mjeseci vjerovatno, ali sa druge strane ko ne plati na mostu, platice na cupriji -
Iz kompanije “Mesopromet - Franca” ranije su istakli da nijesu odgovorni zbog pojave crvene tečnosti u rijeci...
Kako kaze Slaven Djukanovic - Neko gore sve to vidi
Amin.
Kako možeš da porediš termoelektranu od koje svi imamo koristi sa time što neko pali gume iz razonode !!! Bila je priča da je komunalno Kotor apliciralo za sredstva IPA fonda oko postrojenja za reciklažu guma a to bi značilo da u svaki grad postoji odlagalište da uopšte nije potrebno spaljivat !!! Vezano za požar u fabrici to svakako stoji da industrija prosto mora biti zagadjivač životne sredine što život ljudi na tom prostoru komplikuje a posebno je loše ako se rijeke koriste kao odlagalište otpada jer će se brzo doći u poziciji većine EU država dje se voda mora kupovati !!! Kako naći pravu mjeru je velika umjetnost ...
deuscroix
Fino, imas hidroelektranu, imas vjetroelektranu, imas solarne panele, dakle mogu.
Odoh da palim ovih 150 guma (jedva sam ih skupio), sad ce mrak, moram prvi zapalit vatru. :*
Sto se tice ovog druog, opet cu reci - ne postoji nikakvo, ali nikakvo opravdanje za ispustanje tih iznutrica, krvi, kostiju i ostalih ostataka u jednu rijeku. I neka im je kosmicka pravda vratila na ovakav nacin.
PROTESTNI SKUP
Keković: Povećati minimalac, novca ima
Predsjednik USSCG Srđa Keković kazao je da u Crnoj Gori cijena rada, kao ni minimalne zarade, nijesu povećane od januara 2011, ali su svih prethodnih godina drastično rasle cijene komunalija, roba i usluga i padao standard zaposlenih.
Prema zvaničnim podacima, kako je naveo, prošle godine u Crnoj Gori je skoro 83 hiljade radnika primalo zaradu do 250 eura, dok je skoro 32 hiljade primalo minimalnu zaradu od 193 eura.
The more things change, the more they stay the same.
https://www.cdm.me/drustvo/policija-...rali-gp-bozaj/
Kako su glupi, i sa jedne i sa druge strane dolaze samo albanci i kosovari, tako da neka blokiraju, nista nam ne trebaju, sinoc se vracam oko 2 iz ulcinja za bar, pa jedno 40-50 auta sam sreo i svi sa albanskim i rks tablicama.
novak adžić vs budo aleksić, kakav duel 2 evergrina...
She is only here to annoy herself!
http://www.vijesti.me/vijesti/protes...ektrana-986613
Izglasase li ovi prije 10 dana oca od ovoga sto ce da im gradi elektrane tuda ili sam ja lud?
Zanimljive istorijske cinjenice o nasim prijeteljima iznosi gospodin Adzic, a ovaj drugi gospodin mase dokazima o bezmalo velikoj albaniji na teritoriji nase drzave. Ocigledno nas je ljubav prema vlasti i srbovanje kralja Nikole skupo kostalo, moguce da nas ljubav dpsa prema vlasti i njihovo popustanje koalicionim partnerima moze isto tako skupo kostati.
Kakav je Blazo, nista ne slusa...
Jel' ovaj Budo DačA iz mog signature-a ?
"Imamo našu interpretaciju istorije" !!!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Bio sam juce... Te ljepote, te miline a pored svega ljudi... Dosli su ljudi iz dijaspore, Savnika, Zabljaka, Niksica, PG... Ne daju rijeku
Oprastam im koga glasaju, nikada u CG nijesam vidio vecu odlucnost, bunt i gradjansko ujedinjenje.
2 stenoendemske vrste (ne zive nidje bez tu) pijaca voda, mrijestiliste ribe... Sve hoce da unsite radi 1 mini hidorcentrale koja nam realno ne treba.
Ovo im je test jer ako prodje Bukovica tj. Bistrica, ide Komarnica, Bijela pa onda Ljutica i ostale rijeke Durmitora...
Ne moze glodari.. nece da moze nikako
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Za Sinjajevinu, tamo neki lokalitet dje misle da grade poligon za artiljerisko gadjanje su dobili saglasnost od opstina Mojkovac i Savnik, a Kolasinska vlast konsultuje gradjane i doslo je do zastoja i ponovne izrade nekih elaborata o uticaju na vode i zivi svijet. To ukazuje da oni dje imaju vlast to provlace bez puno pompe i graje, bas me cudi da je to sa Bukovicom uzdignuto na taj nivo i da je odziv gradjana toliki, znaci jos uvijek ima neke sanse da se nesto i sacuva.
Pa juce pricam sa ovim organizatorima i govori covjek oni su to sve iza ledja radili, da nije bilo jedne odbornice DPS-a koja je glasala protiv izgradnje i koja ih je obavijestila sta planiraju ne bi se udruzili. Onda se ukljucio pokret OZON i vidjeli su ljudi da je djavo ponio salu.
Sto se tice poligona za artiljerijsko gadjanje, ja ne mogu da vjerujem sta ljudi rade. Sinjajvina je jedna od najvecih divljih povrsina na balkanu, medjedi, vukovi, lisice, ugrozene vrste, biodiverzitet i sve + sto se na katune izdize i ovi hoce veli da tuku zimi samo, nece ljeti![]()
![]()
![]()
pored toliko kamenjara po CG oni će da tuku po Sinjajevini
Иначе ће 12 хаубица, тридесетак минобацача и покоја Маљутка тамо еколошки масакр направит.Реално друге локације у ЦГ која задовољава техничке потребе полигона нема.И то у једном релативно окруженом простору на ивици висоравни и то у 100% државном власништву.
Чак су из Војске предложили да артиљеријска гађања врше само у зимском периоду.Сад би лијепо пошао код Бакира и Дода и заинат изнајмио Калиновик за гађања.
-----------------------------------------------
Елем има ли ко рендер како планирају да обнове хотел Дурмитор? У старом стилу, или руши мајсторе до темеља и стаклај?
![]()
Црногорце је одржало црногорско срце.
ao ovaj hotel je baš bio prelijep...
Samo rusenje
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
[QUOTE=BAR;4914907]Иначе ће 12 хаубица, тридесетак минобацача и покоја Маљутка тамо еколошки масакр направит.Реално друге локације у ЦГ која задовољава техничке потребе полигона нема.И то у једном релативно окруженом простору на ивици висоравни и то у 100% државном власништву.
Чак су из Војске предложили да артиљеријска гађања врше само у зимском периоду.Сад би лијепо пошао код Бакира и Дода и заинат изнајмио Калиновик за гађања.
/QUOTE]
BAR, da nesto nece napraviti ne bi niko tamo bio protiv toga, tako da ta prica o ustedi da se ne ode na gadjanje u BiH ne pije vodu uopste, jer svi znamo recimo samo iz slucajeva garancija raznim strateskim investitorima koliko je njima stalo da ustede gradjanima sredstva i da sacuvaju budzet. A jos da te pitam sta znaci 100% u drzavnom vlasnistvu, sta je drzava izvini, ako ne ta zemlja tamo i taj narod, je li drzava 10 haubica i 30 topova i ne znam koliko tenkova i koliko vojnika i koaliciona vlada sa diskutabilnom vecinom ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks