mislis zadnju deceniju![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Neka bude jos Hamilton pod istragu da ga kazne 20sek da pocinemo od ferariA jer i tako na kraju budu u velikom zaostatku.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ada neka ih sto ima veze.
Oni kukavci sve zivo pokusavaju i opet nista.
Neka ih ovako pustice ih Mercedes da budu drugi kad nekome guma pRsne.
Ovaj nesretni Ferari ne moze da pobijedi ni kad je ubjedljivo najbrzi
Cak je i Haas opet pomagao (Grozan) ali opet nista :P
25132
ferkan je ovdje diktirao tempo ali problem je verstapen gubavi
dobro, kimi ga je sutnuo ali ne dovoljno kvalitetno
Prema tome, šta da ti kažem?
budaletina klasicna... gledam trku i svaki put ga riki napada i sotavlja prostora da kamion moze da prodje...sve pazljivo sve kak otreba...a ovaj se brani ni da mu je za zivot...
Da je Kvijat davno bi ga vratili u Toro Rosso. Tata ne da...
Ako si Ricchi i dvoumio da li da ostane, vjerujem da više neće razmišljati.
Jes vala, Jos Verstappen ima para da placa red bullu da drze maxa, posto je strasnu karijeru imao...
Realno Max je i dalje u Red Bullu iz dva razloga:
1. Marketing, cak i ljudi koji ne prate toliko formulu, znaju za Maxa jer je bila velika prica oko toga kako je najmladji u raznim kategorijama, plus je zbog stila voznje uvijek bio popularan medju fanovima ( cesto je bio DotD cak i kad nije zasluzio prethodnih godina)
2. Potencijal, iako se sad vecina ljudi okomila na njega, Max je imao dobrih momenata, za mene najvise Brazil po kisi
Mislim da je situacija za Red Bull komplikovana, ta prica kako bi se usrecili sa Sainzom umjesto Maxa je i nesigurna i mozda neizvodljiva prije kraja godine, ostale opcije nisu ni bolje od Verstappena, Ricciardo najvjerovatnije ide na kraju sezone u Ferrari i mislim da Red Bull nece ici u sledecu sezonu sa dva nova mlada vozaca, tako da cemo Verstappena jos malo gledat...
Mislim da se moze ocekivat mnogo konzervativniji pristup od njega bar u sledecih par trka dok ne proradi divljakluk u njemu.
Bez potpisa.
Ako se ne varam, Max je potpisao ugovor sa Red Bullom. Siguran sam da se tata osigurao u ugovoru da ga ne vrate u juniorski tim.
Da je imao dobrih vožnji prošle godine jeste, i da u njemu vide potencijal, stoji i to. Po meni klade se na pogrešnog vozača, klinac nema poštovanja, vjerovatno za sebe tripuje da je najbolji. Prošle godine je takođe izbacio Ricchija na jednoj trci kad je Dani pokušao obilazak. Iznova pokazuje da ga nije briga za tim (pogledaj samo koliko je bodova prosuo a timski bodovi donose novac na kraju sezone). Sainz je možda malo zreliji kao vozač ali su ga dali na pozajmicu za hondine motore za TR.
A koliko sam pročitao, Kvijat se ne vadi iz Ferarijevog simulatora, a vidi koliko je moćan (ako izuzmemo greške vozača i ekipe) Ferari. Možda tu ima više neizvikanog potencijala koji je trebalo brusiti i usmjeriti.
pa i vettela tada od pozadi u spa
Prema tome, šta da ti kažem?
http://crashstappen.com
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks