HK400509258HP Ovo je meni prodavac dao, i tvrdi da je sve ok. 10 poruka sam mu poslao svaku mi kao robot odgovara, svakoj isti sadržaj.
HK400509258HP Ovo je meni prodavac dao, i tvrdi da je sve ok. 10 poruka sam mu poslao svaku mi kao robot odgovara, svakoj isti sadržaj.
Koji ti neces moci da ukucas u pretragu jer neces znati koji je. A ako ti posalju sms da ti je stigla posiljka i napisu taj njihov RR**********ME broj, neces znati koja je posiljka ako si imao vise...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Je ne znam koji je put da mi stigne pošiljka u pošti, da čekam danima, niko ne dolazi, odem u poštu, oni kažu biće za koji dan i onda naravno ja provjerim u aplikaciji i piše "neuspio pokušaj uručenja". Da ne pričam da poruku dobijem jednom u godinu dana od pošte za pošiljku koja se vodi pod "neuspio pokušaj uručenja" a da u zadnjih pola godine čak nemam ni papir od poštara u sandučetu da su dolazili.
EKIP... pa da vidis kako ce da pocnu da lete neko vrijeme. Kad opet pocnu da zabusavaju, a ti opet...
Zavisi od marke sata.
Seiko obično od njihovih preprodavaca iz Hong Konga, Singapura i sličnih jer imaju pristup JDM modelima koji su namijenjeni za japansko tržište, ti satovi mnogo bolje drže cijenu, pa kad mi dosadi lakše ga je proslijediti nekom drugom.
Ostale satove koje sam kupovao su većinom mikro-brendovi koje uzmem direktno od proizvođača.
Član sam i par grupa na FB i online foruma đe trgujem sa ostalim članovima pa mi je lakše pristupiti sajtovima "preko bare" koji ne vrše dostavu kod nas, a i vazda mogu cimnuti nekog od njih da trguje za mene i pošalje mi ga prepakovanog, da me naša carina ne maltretira.
Kad baš moram legalno da kupujem sat online, trudim se da je iz prodavnice iz EU, tako da mi od cijene odbiju njihov porez, pa kad me ovdje klepi naša carina da me ne boli mnogo, manje-više plaćam ekstra tih 5% carine i špediterske troškove (ako zakačiš neki popust nemaš ni tih dodatnih troškova, ili još bolje ako te carina ne uhvati, onda si tek ubo premiju :fat: ).
Evo mjesec i po tacno cekam posiljku od Shipita. Izgubio sam svaku nadu. Pih.
Ja na tim SS ne vidim nista, a ti otvori dispute, pretpostavljam da imas nedje racun / potvrdu sta si platila (paypal, ebay racun itd).
Uploadovani prinstcreenovi:
https://ibb.co/jXGwyc
https://ibb.co/eCWDdc
narucene su za plus (Material), nemas pravo na refund ili dispute... tvoja greska
Yap, nazalost, pogrijesila si prilikom narucivanja... Jos nesto, vise ti se isplati da ove 3 nekome poklonis ili prodas, a narucis nove, ovaj put za s... Samo slanje nazad u Kinu bi te kostalo vise nego da narucis nove... Desava se da ne budemo skoncentrisani prilikom trgovine. Ja sam tako jednom umjesto za S5 narucio za S5 mini (moja greska 1/1)...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Slazem se sa prethodnim.
Greska pri narucivanju, naruceno je za 'plus', sigurno nedovoljnom paznjom pri odabiru.
A slanje nazad za Kinu zaboravi, pogotovo kad su ovakve sitnice u pitanju...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja sam tako naručio screen protector za Redmi Note 4x ne znajući da se MTK fizički razlikuje od Snapdragona. Prodavac je fakat pri dnu stranice u "fine print-u" napomenuo da se radi o MTK
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jeste li se vi zalili na Singapursku postu u zadnje vrijeme?
Cini mi se da sam vidio nesto ali da ne prelistavam sad desetine strana unazad...
Do Not Disturb.
da,ali nista im se ne zna,masu paketa kasnilo,pa stizalo kako treba,sad opet sporo ide...
Doplatih za NL Post, oni bi trebali da su bolji/brzi...
Do Not Disturb.
Meni je uvijek bio bolji SG post od NL-a.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja sam uvijek bio zadovoljniji sa NL post-om.
SG je bio free, za NL sam doplatio 5e.
A i pisalo je da SG stize od 15-20 dana a NL 10-12 dana.
Na to svakako racunam + 5/6 dana ali eto.. narudzba mora da mi stigne da juna pa da ne gatam i placem zbog 5e pisljivih.
Do Not Disturb.
Meni je NL isto kao i SG-promjenljiv... mana NL je sto prodje i po 10 dana dok uopste dodje do transit pointa (tj do prave NL poste), a mana SG je sto prodje isto toliko dok SG posalje overseas.
Untracked 4px (znaci kad ne ide preko SG, nego do kraja 4px) mi je dosla za nevjerovatnih 10 dana- mozda je slucajnost, ali me molio kinez kod kog redovno narucujemo da probam,jer kaze da u dosta zemalja traze u zadnje vrijeme samo 4px
Iz mog iskustva, sa SG je obicno putovalo u prosjeku 20+ dana dok NL nekih 15 dana.
Isto tako sa NL-om sam imao rekord od 10 dana (efektivno), od slanja jos i manje dok sa SG-om nisam dvije sedmice.
Podsjecanje... NL Post. Iz Kine ili HK (mislim da je Kina bila)
P.S. Vjerovatno zavisi i od samog sajta/prodavnice i kako se organizuju..
Za ovo moje recimo znam da cu cekat makar 8-10 dana dok se uopste ne posalje... Zato mora da stigne za 20 dana od slanja pa vjerujem da je NL pouzdaniji jer ako i NL bude kasnio u ovom slucaju, vrisku cu napravit'![]()
Do Not Disturb.
Zar nije do juce bila prica da se 4px izbjegava kad god je to moguce?![]()
Do Not Disturb.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks