Originally Posted by
zvoncica
ihaaa,odje se malo po malo razvi golema ljubav!!!
On ce njoj otrov sa usana,pa ce zaginut,pa ona veli ne zna oce li drugi,treci put...pa kriza...dokle ovo ide
Neeka,neeka,samo vi ljubavite...mooze zvoncica sama i da rastovara,i da sluzi pice,i da pise na crtu ovima sto para nemaju,odje niko para nema,tri sveske potrosih,i da cisti i $ecka...samo vi ljubavite
Zatvoricu ja ovu kafanu,nece se odje,medju ovom postenom omlatinom,sirit nemoral,ja vi jemac:trashcom:
:shock:alooooo,nikolllaki...skidaj se s nje....vidji ovu malu!!!!!
Tijanaaaaaa,vuci se ovamo ,istovari ovi sleper...sto ce mene ovo,pi...strelica te fistila,majciiiii:fight:
hahahah
ako sam ja ovo sangrija prica iz mene(lose vino izgleda;p)
evo ceK da ga ugrizem za donju usnu pa odo u istovar
sa sa
udri neku pLJesmu!

Originally Posted by
Nikollaki
Aok zvonchice, vid ti oslabio... ne znam jel od godina il od vina
Ova je mala mene uzjahala ne ja nju

khm khm
vino je krivo a ti lazes i s njim i bez njega
gitz

Originally Posted by
^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^
aooooooooooooooooooG! a chesa to zborite!!!a ne nooooooooooooo ukljevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

da nu ovamooooooo jedno crno moratju se omrsit mene mi wi welju,...ajte ydrao bili i josh veseliji ostali!!! ...poljem se shiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mirissssssssssssssssssss ljiljanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...shaputj e cvetje ko moja draganaaaaaaaaaaaaaaaaa...a male laste s juga dolazeeeeeeeeeeeeeeeee............................ ..sa sa as as as as as as as as as sa sa...to to to...ozhezhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :dring:
veselo veselo s$etime na stojane magarce tise malo
alo daj nesto njeznije
npr za zagrijavanje where the wild roses grow (u tvojo izvedbi) ovo da smirimo lakija
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Bookmarks