da pitam odje - treba mi novi akumulator za vespu od 50 kubika? dje mogu nać’ i koliko košta otprilike?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stomacna dijafragma nedaj boze da pukne ode splet crijeva ka plucima i stvori se sepsa izhod umiranje...
Inace je jeftinija rijec u zargonu zamenica za 75e koliko kosta cijeli sklop...![]()
da pitam odje - treba mi novi akumulator za vespu od 50 kubika? dje mogu nać’ i koliko košta otprilike?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
EGR ventil crkao na Pasata b6. Sta raditi?
Poslato sa kompresora
Nista delete bar jos 10% ce da bude bucniji i brundaviji na nizim obrtajima...gubi elasticnost motor iako ce biti bez greske za 20tak dana dolazi za blokiranim DPF filtrom....
Sve mi ovo rekla waservaga...![]()
Da nema ko da ide HR > CG ili CG > HR > CG da mi donese jedan dio za auto? U pitanu je podbranik i onda vecina kurirskih sluzbi trazi da ga stave na paletu ( radi ostecenja ) i na kraj to dodje 5x skuplje od samog podbranika...
But if you never try, you'll never know..
Gdje je dio koji grad? Idem dva puta godisnje... Ali bi cekao malo da donesem ili neki sofer kamiona
Ovo su informacije koje za sad imam, ako treba sto tacnije mogu mu poslat poruku... Inace kad ides ti?
slavko983
Županija Bjelovarsko-bilogorska ; Država Hrvatska
I taman injekcija, na koliko ide veliki servis na opel astru h 2004 1.7cdti ? Nedje citam 90k, nedje 100k, nedje 130k a nedje cak i 150k pa je razlika velika izmedju 90 i 150
Metni ti veliki servis na 90-100hiljada i nakrivi kapu...nemoj dusati da otvaras poklopac i nosac motora da bi gledao jel zupcasti poceo da puca od navedenih 150hiljada...nije zupcasti uzrok pucanja moze se desiti nedaj boze klacklica podglavi i pokrivi ventile ili se mala pesnica klipnjace otkaci usled zamora pa napravi prozor na blok motora i dr..
Sigurica je 90hiljada ili 5god![]()
Vazi, hvala ti puno.. Odradjicu to onda taman na 90k-100k, mada imam do tada jos 3-4 godine ali rekoh da pitam...
U čemu je razlika između filtera nafte koji imaju papir i metal?
Npr. kupio sam Bosch i on ima papir iznutra, dok je Mann metalni iznutra.
Znam da ovaj papirni mora da se ozrači, a metalni i ne mora.
Koji je bolji?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
misis na ulozak?
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema razlike oba filtera se mecu na vwdo broja VINa ide jedan a posle tog VINa drugi filter...
Mislim na ovaj uložak iznutra što se nalazi.
Ovo na slici je Boschov filter i papirni je. Moram da ga ozračim.
Dok Mann nisam morao da zračim jer je iznutra metalni.
E sad me zanima koja je razlika i koji bolje filtrira od ta dva.
manov nisi motao da ozracis jer je metalni?
ona su papirna samo sto man ima metal koji ce sprijecit sirenje papirnog dijela
boš je bolji
Ovaj Boš upija naftu kad je sipam.
Dok kad sam u Mann sipao naftu, dotankirao sam je do vrha i nivo nije mrdao 2 dana.
Ova rebra unutra su metalna kod Manna. To mi je interesantno.
Od sad ću Bosch samo uzimati. Ja malo experimentišem s tim filterima.![]()
uzmi boš, fram, m1 ili oem
ostalo cao
Svaki je papirni uzmi ga isjeci i rategni papir koji doseze preko 15metara...ta slika iznad je otvror za plasticnu racvu jer topla nafta se mijesa sa hladnom tokom hladnih dana...razlika je samo ako taj vw ima elektro pumpu da se sam ozraci ili ces sipati sam ostalo je do tvoje mastovitosti![]()
mann,mahle,fram,purflux,champion to su filteri
Na OEM filtere koje sam bacao stoji vw-audi ispod stoji made in prc malim slovima tako da i ta zvucna imena filtera su isto prc...
OEM VW filter je UFI marka i jeste Made in PRC.
Filter vazduha im je Made in Bosnia, a ulja je navodno Germany.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks