Za sve te navigacije, najobicniji Google maps zavrsava posao vrhunskimajke mi, koristim samo njega vec par godina unazad. Probao sam Waze i Here maps, tako da i preporuka za njih, ali Gmaps No.1
evo ga i kod alije.... mislio sam da cu morat citavu kvaku mijenjat
https://www.aliexpress.com/item/Blac...ceBeautifyAB=0
Za sve te navigacije, najobicniji Google maps zavrsava posao vrhunskimajke mi, koristim samo njega vec par godina unazad. Probao sam Waze i Here maps, tako da i preporuka za njih, ali Gmaps No.1
Stay salty.
iskreno ne znam na koji nacin da srocim ovo pitanje ali evo da ide ovako najjednostavnije - kako palis internet u inostranstvo da bi koristio google maps?
f6
Imas offline opciju, selektujes dio mape koji ti treba i odradis download
Ja to ne umijem da koristim, jesi li probao download pa onda da zadas pjesacku rutu ?
e super onda.
f6
a to nudi svaka aplikacija...da skines samo mape zemalja (a kod vecih zemalja i na nivou regija) koje te interesuju...
maps.me je zakon sto se tice prostora na tel, drzave regiona sve po 20-30mb, ali nema mnogo funkcija
Ja nisam uspio da ga upotrijebim, cak mi se zalilo vise ljudi na isto.
ja kad se pomene navigacija ipak mislim na nesto sto ce da me povede od podgorice do milana a ne da imam mapu grada... nego dobro sto rece kolega gore opet treba brinut o memoriji telefona.
sto se mene tice - here maps i tacka.
f6
Maps.me npr ima iste mape kao Here s tim sto zauzuma jedno 30-40% manje memorije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja kad idem kolima negdje, mnogo mi je bitnija navigacija kroz neki grad nego medjugradske relacije...
o medjugradskim relacija mozes da se informises online prije puta..i napravis i neke zabiljeske.....sto ces kad dodjes u neki milionski grad...
ili treba skicirat grad na jedan papir fino kompas i cao
f6
ada rece li ti da ne koristis mapu po evropi samo bas u uzi centar grada kad dodjes... ne kapiram sad
f6
ne...nego si ti rekao da ti je bitnija navigacija na medjugradskim relacijama...a ako to nisi mislio onda ti komentar nije bas najjasniji... a ja sam rekao da meni npr mnogo vise znaci koriscenje iste kroz gradove...a nisam rekao da je ne koristim...
![]()
Npra kad sam kroz evropu ili ameriku i u kucu je koristim da se dje ne izgubim 🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ukljucite ili dozvolite appu da koristi GPS... Onda ce proradit.
Ili je to ili niste prethodno skinuli mapu
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
najbolje bi bilo da koristimo navigaciju sa iskljucenim GPSom....
uradi ti postupak o kome mi pricamo, pa postavi screenshot kako ti radi
samo prije toga ugasi i mobilni internet i wifi...
u svakom slucaju na shotu koj isam okacio lijepo pise WALKING DIRECTIONS ARE NOT AVAILABLE OFFLINE
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks