necu ni da pitam za kacige
Prema tome, šta da ti kažem?
Na jednu sliku se vidi kaciga, nadam se da ce svi bit dobro...
But if you never try, you'll never know..
nebih prepozno mjesto
jeli bilo sto ovome u punta?
Prema tome, šta da ti kažem?
kod telekoma
edit: ne vidjeh stefketov post
kod nas je prolazak kroz crveno postao kao dobar dan... juce me neka cica sa crvenim golfom 6 imala pregazit na pkesacki...ni stala nije na crveno
Na istu raskrsnicu i ja padoh sa motora
Ne kapiram njohovu voznju kako kroz grad tako ni tranzitom. 299km/h gledam vise snimaka cetinjskim putem pored kartinga.
-A sto ako neko naidje?
-Neko u preticanju iz suprotne strane.
Odgovor je bio "Eee jbg."
Neka moralisanje i primjeri svaki put kad neko padne sa motora. Nedje sam prije pisao, ovo što vidite da divljaju i što privlače pažnju, čine 10% ukupne populacije motorista i ne može se svaki motorista označiti kao opasan i divljak.
Bio sam sinoć tamo, užasan prizor i nadam se da će ovi momci proći samo sa naukom.
Kad motoristi ucestviju u saobracajnoj nesreci odma su krivi, a to sto divljani iz kola ne vide i ne znaju cemu sluze retrovizori nikome nista. X puta iz sporednih ulica se uopste ne zaustavljaju pa ne vide od prednjeg ili srednjeg bocnog stuba pa se izvinjavaju. Da ne pricam ostale situacije kojih je bezbroj.
U ovoj se motorista opravdati ne moze jer je isao MINIMUM 100kmh ...
izletio mu je covjek koji je prosao na zeleno... nemoj tako
f6
Ova raskrsnica, kao i ona prije nje kod Premijera, su vrlo nezgodne u bilo koje doba dana ili noći...
Zasebno zeleno za skretanje lijevo (što je ovdje izgleda bio slučaj), plus pješaci, plus dosta nepregledna skretanja...
Uvijek tuda usporim motorom kad prolazim, a i kad na zeleno krećem uvijek gledam lijevo i desno...
Možda momci nisu iz PG pa ne poznaju grad i opasne raskrsnice... Samo da svi budu ok.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Vidio sam momenat udara, bio sam na 50m od raskrsnice na trotoaru. Daleko bilo bilo kome. Ne bih dalje pisao samo neka prezive ovo dvoje.
Kod nas se ne zna ko je grdji.
Motorista
Pjesak
Ili zenomuskarci neznalice za volanom.
Idem od sporCkog pravo prema pravnom fakultetu vozi narod 28km upao sam 3x u makazice ne znam kako nisam svaki put zakacio moram da ih odvajam....
Katastrofa kako se vozi......Ostali su iza 2km
Momci, vozim juče motor kod Vuk Karadžić škole na Zabjelu. Stojim na semaforima, pali se žuto, krećem i po navici bacim pogled sa strane kad neki kreten u bijelog punta kroz crveno. Dajem puni gas tako da sam ja, kome se tek upalilo zeleno, prošao raskrsnicu prije tog morona kome je uveliko crveno bilo. Prema tome, glupo je generalizovat. Idiota ima i u autima i na motorima i među pješacima.
Kako sam ja izbjegao zenu sa kolicima kod Gardena ne znam ni sam, pali mi se zeleno na 50m od mene idem iz pravca krusevca, prolazim 50-60km/h koliko sam uhvatio od onih lezecih, ona sa punim osmijehom naglo krece da zabavlja dijete tako sto ce da trci preko pjesackog nicim izazvana...Valjda je mislila da je njoj zeleno koliko je koncetrisana..Da je bilo zaostalih koji skrecu iz bulevara lijevo ka capitalu, celo u celo...
Ko bi me oprao da sam udario zenu i dijete na pjesacki? A kriv 0% ali bas 0 jedna velika prekrizena.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ne treba da te iko za ista okrivi bio bi dovoljan sam sebi...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Evo pomama, zovu roditelji kolege u firmu da vide jesu li dobro, vele neki je velji sudar bio u PG sad. Ima li kakva info??
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks