Telefon u zadnji dzep dje isti viri 70% ..
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
kad se baca hrana...
Tu es mon héro!
Telefon u zadnji dzep dje isti viri 70% ..
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kad se stoka nesojska ispisa svudje po toaletskoj solji pa moram brisat za njima jer me nuzda pritegla.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sumnjam da Cecu puštaju u taj kafić.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zato padne jedna tout suite pita od starog leba.
http://mondo.rs/a1099388/Foto/Zabava...-FOTO.htmlHaos zbog Nataše i Luke!
A ne mogu vise. Koji god od 3 portala koja posjecujem da otvorim, iskace mi Natasa Bekvalac koja je potrcala da pozove novinare prvi put kad je otisla u policiju da ga prijavi. Pas joj se mesa napoteza, zudi za paznjom, sad ni ne treba da ih zove jer sami dodju
Kakva osoba treba da budes kad joj je bitnija medijska paznja od toga sto se desilo (ako se desilo).
A i ja se cudim pevaljci preko koje je proslo pola Jugoslovena koji ljetuju na Ibici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Masu si se ti opteretio sa natasom i njenom mindzom..
Nisam njom nego me nerviraju naslovi po portala evo par dana
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Danas mi veli prodavacica u Tobacco "Ao, imate li sto sitnije", a ja pruzio 5€ da platim 2.60!?!?!?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jes... ka' da nemas para pa je molis za uslugu da ti da na veresiju..
Nije moj problem sto nemas sitno a radis u prodavnici (nebitno jel' market, tobacco ili sex shop) gdje ga moras imat'.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne mogu vise, na svakom cosku se usaglasavaju, saglasni su po 100x. Ja se slazem!!!Poludjeh od saglasnih i usaglasenih
Onaj osjećaj kad par dana nisi bio doma, prođeš pored auta i dočeka te slomljena šoferšajbna.
Pas mater
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nema ništa što me nervira kao ad se razbolim a treba da putujem! Pri tome nijesam bila bolesna 100 godina i nijesam putovala odavno?! Je li ovaj Marfi #motherfucker nasjeo na moj vrat evo jedno 2 mjeseca?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kad pročitam - ljubi brat
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Nervira me durenje bez razloga. Ne moramo oko svega da se složimo, 'bem mu mater!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako se net raspada... tuga tuzna.
A ljeto kad dodje bice kao na dail-up.
Do Not Disturb.
sinoć sam film skidao jedno po ure, minimum
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Gradski prevoz .
Kapiram da im se autobusi raspadaju .
Kapiram da se pretvorim u kaplju znoja svaki put kad se vozim , i da ce tako biti do kraja septembra .
Kapiram da kasne u 90% slucajeva ,jer su im raspored sjajno napisali ,ali se mora bit na stanicu na vrijeme radi ovih 10% kad ce nekim cudom stic na vrijeme .I onda se dobro isprzit na sunce jer ce kasnit , jel .
Ali da tako genijalno postave praznicni raspored voznje na jedan apsolutno i totalno 100% radni dan , bez ikakvog obavijestenja , najave , naljepnice u autobus , ili koji god *ebeni mediji koristi ta gomila da ne recem cega ,e pa sjajno . Svake 2-3 nedelje me iznenade necim novim
Takodje , iskusno izgase kontakt telefon , cisto da se ne maltretiraju sa narodom , vjerujem da im tamo u fajlove stoji da nije bilo zalbe na gradki prevoz od 1993,bar se njima niko nije zalio .
Last edited by Nesh0; 30-04-18 at 15:45.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks