Djevapa 8 i 4 ove crvene awwwww
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
pakao
sve bih ovo pojeo, na neku dijetu sam e’o treći dan :’(
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Djevapa 8 i 4 ove crvene awwwww
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Da udarim kontru Bitrate-uDoduse ovo je bio jucerasnji meni
![]()
I can't explain and I won't even try
pohovane palačinke (komada 12), tri sarme, bijelo meso od jednog pileta pečenog, sa pečurkama, pavlakom i sirom pa zapečeno u rerni...sarma od prekjuče ostala, pile tj bijelo meso od pileta pečenog juče a palačinke od sinoć od večere pa ih danas pripremila za pohovanje, napunila i pohovala...što biste radije jeli? :mrgreen:
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
kako me zvončica sad ovim postom masakrirala načisto. a meni za ručak čorba neka i blitva
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Domaći topli hleb i domaće maslinovo ulje nema treće ništa samo umačem![]()
kad se budem ženio jedini kriteriji koji treba osoba ženskog pola da zadovolji je da dobro kuha :-D ja mislim da sam skroman hahah :twist:
Danas sam pravila zdravu varijantu Cezar salate i ponosna sam kako je dobro i ukusno sve ispalo, a zaista nisam ocekivala da ce tako biti. Takvu salatu sam jela u jednom restoranu u Beogradu i otkrili su mi kako se pravi zdravi dressing, a ja sam po svom nahodjenju zacinila bijelo meso i dobila sam vrhunsku kombinaciju. Toliko je zadovoljila moj apetit da me je inspirisala cak i da joj ime udjenem - "Fit Cezarica" :love_heart:.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Zamalo Cezar salata je možda bolji naziv.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Kako se oštetih od pohovanih tikvica danas..
E preksjutra mi dolazi kum sa familijom i onda licno ja pravim dvije-tri vrste Lazanja sa sve domaćim tijestom jer sam mašinu istu kao sa slike skoro kupio
![]()
Eto me!
Ja danas supu, losos i spinacio s krompirom. Cekam da mi masina zavrsi pa da se onesvijestim.
nothing comes from violence and nothing ever could
Mladi krompir u Vok na domaću mast..
Aoooo...Kad sam dijete bio ovako mi ga je baba spremala nije imala Vok tiganj no obični ali nije razlike bilo![]()
Uf, kako se korica uhvatila fino....
danas supa i lešo meso teleće, što se mene tiče ne treba mi ništa drugo, skuvam i povrća dosta , onoga korijenja i šargarepe, supa mi je inače omiljena hrana i ne bih ništa uz to, ali ovoj omladini spremih onu uvrnutu tjesteninu, kao borer od bušilice, ne znam kako se zove, ali imam novi način spremanja, mogu vam reći više uopšte n kuvam tjesteninu nego je saspem u jednu veeeeliku vatrostalnu posudu, ovamo skuvam sos, klasični od luka, teleće mekšine na kockice (mada može i mljevena) dosta začina raznih, oko pola litra tomatina, isto toliko vode i to lijepo ključalo prelijem preko one tjestenine, dobro izmiješam u onoj zdjeli, narendam mnooooogo trapista i na 200 stepeni u rernu, poklopljeno, jedno 15 minuta! EKSTRA!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nije od danas ali nisu ni od davno
Lazanje bolonjeze i neke experimentalne sa piletinom i kineskim povrćem..![]()
Fino, mada me iznenadi okrugli oblik praktikujem pravougaoni oblik kad su lazanje u pitanju.
Ideja za probati - lazanje bez mesa (sa šargarepom, bundevom, lukom, pečurkama i paradajzom). Hint: dva dana prije rendanja šargarepe i bundeve odraditi vježbe za ruke i grudi
Kad ste u stisci s vremenom, moja preporuka je pašticada sos. Jedan dan sa paštom, drugi sa pireom, treći sa rižom, četvrti umačeš leba u ostatak. Monstat odobrio![]()
Last edited by tigrovo_oko; 04-05-18 at 23:01.
kad vidim lazanje postanem garfild
Super predlog za lazanje bez mesa ću da probam veoma brzo pa ću da javim sta sam uradio, inače nemam dva pravougaona pleha a velicina mi od ovih odgovarala jes su manji a kada se prave domaće lazanje onda i nije problem bilo koji oblik pleha malo rezanja više i to je to![]()
I još jedan hint, kad dođeš do kraja ređanja lazanji i gore staviš bešamel sos i trapist - poprskaj i crvenim sosom od mesa i paradajza odozgo da ti ne zagori ovako (mada neko voli i tako)![]()
Ok, stavio bešamel i kačkavaljnego ga ja namjerno pustim da se ovako zapeče..
Pretpostavih, i ja volim ugljenisanu krtolu![]()
Žasu.
Karbonara brutale danas. Samo što šerpu nismo izjeli.
Nije lako, ali je jako rođaci.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks