Ladno mi je neko danas ukrao brisacenijesu vala nesto posebno, ali jel moguce da se na brisace spalo...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ladno mi je neko danas ukrao brisacenijesu vala nesto posebno, ali jel moguce da se na brisace spalo...
Tu es mon héro!
ako je na kapice od ventila onda...
jes da su od specijalisa ali opet...
Prema tome, šta da ti kažem?
Kapice od ventila su mi i sa audija skidali tako da se ne cudim vise nicemu... Brisaci su vec luksuz. Jos ako su Bosh-ovi.. jackpot.
--------------------------
Do Not Disturb.
Preko puta alpea na bulevar traka za lijevo prema vektri ja drugi na semafor prva neka ******** od djevojke i zeleno ja sviram ona nista mase rukama pjesacima da prolaze i pusta pjesake ja ne mogu da vjerujem.
Pali se posle zeleno za pravo i desno ona par sekundi prije crvenog puni gas opali pravo..........
Pozdrav za HN*AK631 koji se kurchi po Baru i tunira auto po centru drift-ujuci medju ljude... Takvi bi mi u Spuz lezali jedno duze vrijeme a vozacka nakon par godina kad poloze psiho-test.
Do Not Disturb.
Ako znam, pomamio se. Nikakvo spektakularno.
Do Not Disturb.
vjerovatno truja
Ili e36
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Na sred desne trake bulevara kod Gintasa iz pravca Petrovca. Ceka majstor curicu.
![]()
jeli čemu barem?
mislim da bi ga iznio napolje na ruke
Ciji je ovaj mkVIII
Je li ovo CG tablica?
Jes, lomijev
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Zbog toga ga niko i ne zaustavlja + zatamnjena stakla i tako tehnicki prolazi.
Idem nocas prema kruznom i daliu i primicem se pjesackom i 2 momka se priblizavaju pjesackom brzinom svjetlosti i ja onda jos brze da vidim oce li da uspore - oce kako ne kad su vidjeli da cu ih udarit povukli se..
Nidje nema bez kod nas da pjeaci nece da staNu i pogledaju lijevo i rajt nego kao da su osvojili zebru.
Stajes na zeleno koje trepti a neces na pjesacki? Prava tema za tebe![]()
Mozda zbog poruke na tel.
Pored mene e klasa iz pratnje ja kroz crveno i desno prema alpe baru oni iz trake za pravo odma za;mnomja da vidim da nece neku kontrolu ili sto pa stadoh da vidim kad oni odustaee i parkirase se na bulevar.
Ja zatamnjen oni zatamnjeni![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks