Ako nema na Cetinje, nema nidje. Ima suvenirnica u Njegosevu ulicu na Cetinje. Svasta nesto imaju
U suvenirnici?
Nisam obracao paznju na tabakere ali s' obzirom da imaju svasta-nesto, sigurno imaju i toga.
Mozda najprije u Kotoru, na ulazu u stari grad.. a vrlo moguce i na drugim mjestima gdje se inace prodaju suveniri iz CG.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ako nema na Cetinje, nema nidje. Ima suvenirnica u Njegosevu ulicu na Cetinje. Svasta nesto imaju
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Petex pored vojne zgrade. Ako nema tamo produzi u Foto Dejo. Ako nema ni tamo, onda nema nidje
Sent from my F3111 using Tapatalk
Dje ima da se uzme onaj dodatak dje se upisuje ime i tel za kofer a da je ok. Sve nekakvi drecavi gadni
Mema samsonajt neki fini?
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nisam gledao tamo uzeh kofer kod njih i nisam ni mislio da nema onaj dodatak. Pogledao po centru i sve bzv
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Koju marku klime kupit?
Inverter ili obicnu? Samo se za hladjenje koristi, zimi nista.
Dje je najpovoljnije kupiti?
Ugradnja?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ima li ko 1 komplet karata za prodat za Budućnost - C. Zvezda?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Izgubio sam nedje sipku od suncobrana, ima li dje to da se uzme i takodje ima li dje da se uzme, ne znam kako se kaze, na engleski silver lining, sa tim suncobran, kao neka srebrna postava ispod koja blokira skoro sve zrake?
rm -rf /
Dje mogu nac loptice za stoni fudbal? Nema dje nisam zva..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Last edited by BiTrAtE; 16-04-18 at 09:49.
Najbolje ti je da odeš u Moment klub u Gintaš gore (mislim da oni imaju par stolova sa stonim-fudbalom) i pitaš njih đe su nabavljali stolove a ti isti 100% imaju i dodatnu opremu/rezervne djelove.
Kako maknuti ove reklame sa tapatalka, ovo je ruglo postalo???
Tu es mon héro!
Imas ad block aplikacije,ili kupis pro verziju koja nema reklame
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje da nadjem ovo?
aj pomažite ljudi...putujem sa nekom low-cost kompanijom pa mi trebaju instrukcije od vas koji ste putovali...samo ručni prtljag može a znam da u ručnom prtljagu ne može da se nosi tečnost, tj, piše na sajtu kompanije da može do 100 ml ili 100 gr da se upakuje u neke vrećiće od po 1 kg...takođe piše da te vrećice mogu da se kupe u supermarketima tj da vrećice za zamrzivač do 1kg mogu da igraju, pa mi recite da li je neko to radio i ako jeste jesu li to ove obične ili pak neke a nekim "cipzarom" ili sl....i đe to mogu da nađem??? Hvala na odgovorima
tečnost koju nosim je tečnost za sočiva i puder, parfem...ništa drugo![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Uzmi ziplock,one prolaze...
Nisi napisala koja low-cost kompanija?
Pa cak i od aerodroma zavisi.. Neki aerodromi ti pred cekiranje rucnog prtljaga da bas posebne 'ziplock'-ove gdje odvojis sve tecnosti i kad prodje uzimas to sto je tvoje i vracas im njihov 'ziplock'.
Do Not Disturb.
Imas u Cosmetics travel set najjeftinije, a oko 10e bude po prodavnicama kofera i slicno. Imas i po aerodromima.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks