izgleda da je tako
Sad ako si coek gledaju te ka' budalu.
Je li moguće da se ovoliko narod pokvario da svi misle da nema više nikoga ko živi i radi u skladu s pozitivnim ljudskim osobinama. Ljudi to vam je u skladu s onim "Kako se ko rodi" i " Otkinula lisica rep , slučajno. Posle toga je išla šumom i ubjeđivala sve redom da je kratak rep IN i da sve životinje treba da otkinu rep" . Tako ti nešto dođe sa društvenim pravilima.
Last edited by zexiko; 11-04-18 at 08:06.
izgleda da je tako
Sad ako si coek gledaju te ka' budalu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja ipak mislim da nije bitno kako ko čovjeka gleda nego ko ga gleda. Svako gleda drugog kroz "svoje naočare". Izvinjavam se ipak je tema "Gorivo".
Ocel jeftinit?
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ako bude bice ti 1c![]()
Gradi se nova pumpa iza kružnug kod Kipsa (radar drze zadnjih 20 dana na kruzni) pa iza kruznog nekih 50 100 metara preko puta Popović namještaja.
Sa punim rezervoarom 50 litara sipao 2× PG NK PG i 2× PG BR PG ostalo kroz PG jos 3 crtice ~ oko 250km racunam da jos mogu preć.
![]()
Pg-Bg-pg
Troje u vozilo. Sa klimom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Voznja po propisima definitivno.
takoe
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja bih Kapetan i takumi da mi odg koja im je prosjecna brzina do bg ok?
meni 32,7 mpg poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Nista , kacim ujutro sliku prosjecne a onda ti tvoju.
f6
450km otvorenog puta, pros. brzina 65km/h, polazak prosjecna potrosnja 5.7l, u povratku 5.0l (po bordu)...ili 30e cumura mjereno na full rezervar... dodje oko 5.6l/100km ili oko 6.70e/100km.
2.0 tdi 103kw dsg poyyy
Posto ispade da sam vozio do bg i nazad polako da bi okacio sliku na cdm, moradoh izac do auta. Prosjecna 62. Bice po propisima...
f6
Ovo sam prije kacio, znaci 67kmh i znam kapetan je i tad "peckao" da je spora voznja....
Pa zato pitam, treba li da je 100kmh da bi njemu bilo po ukusu tj da nije spora...
Takumiju je 46 ja vjerujem![]()
56km/h, 4.7 l prosjek po bordu.
Ljig - Preljina 140-160km/h ostalo sve po ogranicenjima. Nas 2 odraslih, 2 bebe i pun gepek.
Sa hondom? Automatik i 2.4? Svaka cast. To je odlicno auto za otvoreni put.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne, Mazda CX5 2.2 dizlo.
Meni mini do Petrovca - prosjecna 68km potrosnja 5.7 ali sve šestom.
Nisam isao preko 120km
Nista to dokle ga do Bg-a ne protegnes pa da vidimo onda.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks