Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Podsjecanja radi, prethodne predsjednicke izbore je bojkotovao SDP. To svakako ne znaci puno za izlaznost ali ipak ima neki doprinos. Procjena izlaznosti 63 posto.
--------------------------
Do Not Disturb.
Sla sam mojima jutros kao i obicno mjesecni dio zarade da ih potpomognem i doda na to 100 dolara. Rekoh majko eo tebi i starome po 50 da eto ne daj boze ne dodje kakav bizin i proba da vas kupi. Naljuti se zena veli nijesmo ti mi na prodaju. Vise ni majci rodjenoj ne vjerujem![]()
Ima li kakve procjene kol'ko se para bacilo na predizborne kampanje?
Zali boze.
Do Not Disturb.
Oko milion i po eura.
Dobro reče Miličković na debatu. Trebali su se fino pokupit' kod njega doma, jes' sira i pršute, deljat' o politici jedno neđelju dana, a ove pare razdijelit' sirotinji koje ne fali. Ako nisam mislio za njega da glasam, pa neka je sirovina i brav, ubij me.
Milion i po sve zajedno? Rekao bih da je i vise.
A to bi se sastali kad bi ikome stalo do vodjenja zemlje i naroda.. Ovako je svakome ulaganje tudjih para kako bi dosli do svojih sutra...
Nema srece jos koju deceniju..
Do Not Disturb.
Moze li neko da mi posalje ili postavi link sa oni likom sto govori o misticnom/magicnom broju 3?
Sa tel sam pa mi je malo teze da listam
1 400 000e prijavljenih pretpostavljam, ne znam kako to tačno ide.
Ma koje sastajanje, na Javni servis nisu smjeli svi da se sastanu.
Nema sreće, o'kle. Sve i da padne DPS, neće se država izvuć' u 24h, ko zna koliko će to trajat' i bi li ovi drugi imali snage da nas iznesu. Ali bi konačno bio korak u pravom smjeru, narod bi shvatio da nema nedodirljivih i da vlast zavisi od njih a ne obrnuto itd. Ja to tako gledam, ali sam vjerovatno naivan.
24h? lol
Kad se trulez provuce kroz sve pore drustva, kroz sve institucije, kad zdravstvo i skolstvo dotaknu dno... onda je to tesko mjenjat'.
A sa nasim mentalitetom bolje i ne zasluzujemo. Meni je dovoljno da jednom na dan pogledam 'Podgoricki Vremeplov' i virnem malo u komentare. Sasvim dovoljna doza osvjescenja ko smo, dje smo i zasto smo tu dje jesmo.
Ako mi treba malo jaca doza onda mogu da odem na 'Trending' na YT ili posjetim bilo koji od domacih portala. Uz par komentara je vise nego dovoljno.
I da se razumijemo, u okruzenju je ista stvar, ista trulez, isti mediokritetski mozgovi. Nedje malo bolje, nedje malo gore.. sve u svemu ista kajgana pokvarenih jaja, samo u drugom tiganju spremana.
Do Not Disturb.
Ukupna izlaznost:
58,6% do 19h
Podgorica 63%
Ocekuje se ukupna izlaznost oko 65%
Do Not Disturb.
Znaci Milo glat na ovu izlaznost prodje.
Svaka cast rodjaci, svaka cast
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ako su mogli napravit aplikaciju za potpise mogli su napravit slično sa " Glasao " i " Nije glasao " !!! Da ima opozicije oni bi tražili da birači mogu provjerit taj podatak a to bilo korisno i za druge stvari !!! Nema regularnih izbora bez toga i to je svakome jasno ...
deuscroix
Malo je veća izlaznost nego 2013.-e, plus ima više opcija. Ja i dalje očekujem drugi krug.
A nema vise onog prskanja prsta?
Ja sam mislio da je to standardna procedura? Makar je bila zadnji put kad sam glasao, vise godina unazad.
Do Not Disturb.
Bogami Draginja nema ovđe sreće
Od kad ovo ne piše vrijeme posta nego minuti,sati ili dani?
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Vi sto necete da glasate: zasto?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Zato što nemamo za koga i tačka.
Bojanic unaprijed priprema teren da je pokradeno...jel?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Za koga li je glasao VDT Ivica Stanković?
Za broj 6 ili broj 7... ili?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Aj rakune ne avetaj da te zamolim, to mozes reci za svaki br. od 0 do ~, jel moguce da ovog tarzana latentno opravdavas. Al nema veze, samo jos ovaj put ih uprijet, e nam ponesose drzavu ovi drugi.
Xaxaxa, ao, posto mi se brisu komentari, sta reci, a ne zaplakati![]()
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks