idemoooo, aooooo!!!
ovima sa Arene treba poslati nešto, evo plaču koliko idje mogu.
sad protiv Reala, Barse, Fenera
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pusite ga dusmaniiiii
idemoooo, aooooo!!!
ovima sa Arene treba poslati nešto, evo plaču koliko idje mogu.
sad protiv Reala, Barse, Fenera
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Shampioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii)))))))))))))))))))))))))
...
Sisaj Chovicu sa splachinamaaaaaa))))))))))
...
Kako ce da kmeci ćoki, idemooooooooo
Srbi na apartima kme kme kme
Dobar si, a? Ščime se baviš?
E svaka čast ....aoooo idemoo...
buducnost je novi sampion , novi sampion
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Svima naklon NAJVECI))))))))))))
...
Aaaaaaaaaaa, Nikola Ivanović, aka Džoni Bi Gud ima od mene bocu DŽONI GOLDA kad god, đe god, ako ko zna momka lično neka mu reče!!!
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ne vjerujem kako se ućutaše ova dvojica sa Arene kad je Nikola prekinuo pas i dao koš posle kontre, sad pri kraju. A i kad je završio meč, kao pokajanje.
Nikola ivanovic najmudatiji crnogorac na svijet
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
kakvo razočarenje na Areni, lijepo je slušat koliko im je krivo. tako mi tih pristrasnih komentatora
uvijek je Džoni petlju imao - počev od one trojke protiv Srbije sa svog koša
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Čestitke Budućnost, za ponos ste Crne Gore i Podgorice. Svaka Vam čast po 100 puta!
Navijao sam od srca svaku ka'da mi je Lovćen igra'
zurnal je sve objasnio
Имала је Црвена звезда шансу да врати серију у Београд, водила је у финишу меча, али је потом Алимпијевић при резултату 70:70 затражио тајм-аут, на минут и 18 секунди пре краја.
И испоставило се, помогао Подгоричанима да се консолидују, његов тим није ни шутнуо на кош. Тачније, лопту је украо Ивановић и поентирао, у наредном нападу Лазић је направио глупост у нападу... Времена за нови преокрет није било.
Čoviću, samoubij se, skoču u Moraču
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
joj Duleta što je nervozan hahaha
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pozzz za šampione
A sad adioooo![]()
Sve u svemu Dzikić i Bokan sve objasnili svih ovih dana pred finale i u samoj seriji !!! Trener objasnio da Budućnost mora igrati bolje jer nije samo poenta uzet ABA ligu nego biti takmičar u Evroligi a vlasnik obećavao da će sve uradit kako bi stvorio ambijent u kome mogu da se nadmeću !!! Titula je stigla i Balkan ima svog predstavnika na najvećoj pozornici u Evropi iz Podgorice !!! Igra realno nije bila baš blistava ( čak nije bila ni tipična naša košarka sa mnogo koševa ) ali su sigurno bili bolji od oslabljenog protivnika koji je prehodne 3-4 god. igrao Evroligu !!! Nije baš istorijski rezultat jer smo već imali prilike ( makar sam ja imao tu priliku) da gledamo Panatinaikos u Moraču ali jeste rezultat za divljenje pošto znamo koliko novac znači u sportu !!! Čestitke svima koji su učestvovali da se dodje do ovog cilja
![]()
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks