Jesi li ikad uzeo košarkašku loptu u ruke osim kad te profesor fizičkog natjerao da šutneš slobodno u petom osnovne?
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
ubodoh sa 50e buducnost daje 80ti kos - gordic 2+1
1.95 kvota.![]()
Nisu trebali Varvari da diraju Omica na vjerskoj osnovi jer mu je samo proradio inat
Cini mi se da ne masi pod kosem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 14-04-18 at 21:42.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nisam gledao nesposobnijeg igraca od Davidovca
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tooooooooooooooooooooooooo!!!
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
i odje samo.
Gasi ligu i Zvezdu
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Titulaaaaaa!!!
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooo))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...
Piši saopštenje breeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
Shto li ce sad izmislit ahahahahahahahah duvaj Chovke svrako ljigava
...
Uipppp 5 puta gasenje Zvezde
Lučke sjutra glasa Bojaniča
Sent from my D5503 using Tapatalk
pozdrav za komentatore Arene, usput
neka pišu saopštenje sa Čovićem i neka plaču
5 pobjeda protiv Zvezde ove sezone, sve je jasno
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sve je dobro sto se dobro svrsi.
Sad im je krivo shto ne odoshe doma jutros ahahahahaha,popushishe poraz chist kao suza!!!
...
Shofro ukra mikrofon ahahahahahahahaaa
...
Bravo bravo bravo!Svaka čast Budućnost!
Što su lupetali čuveni komentatori na sr.areni,gledao sam na hr.areni i uživao u slici i komentaru.
Sent from my LEX722 using Tapatalk
Iskrene cestitke na pobjedi i tituli !
Buducnost je bila nocas bolja, posle 5 pobjeda ove godine nad mojom ekipom jasno je ko je bolji kao sto rekoh danas, a i evo predvidio sam dobro da se ovo zavrsava nocas.
Sto se mene tice ponavljam drago mi je da se ovo desilo jer su trener i ekipa kriminalni ove godine i treba nam reset totalni i ozbiljno ulaganje i igraci normalni, jer ovo nije ni 20% snage koju smo imali ovih godina.
Jos jednom iskrene cestitke na tituli i u evroligi ce buducnost imati podrsku i od mene naravno.
Vidimo se sledece sezone.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zasluzena titula ko 2 i 2sto su 4.
Ako dobijes Zvezdu 5 meceva i to na isti nacin, sve bude jasno. Dzikic nije trener kog ja puno postujem, ali je dovoljno dobar za struku u Zvezdi prisutnu.
Dobili su i Cedevitu 5puta, valja i to napomenuti.
Cestitke svim navijacima Buducnosti. Nadam se da ce napraviti tim da valja. Ali da nece biti po principu "Mikeli treba mi jedan crnac"
Moci cu konacno da gledam EL u svom gradu.
Ee ne znam,što reći.Kako viđeh onog Brajovića u finišu utakmice,a odmah zatim i Franović u kadru,tačno me spustiše na zemlju,pokvariše mi doživljaj.Komentatori na hr.areni su za klasu bolji,o objektivnosti je suvišno i pričati,a signal iz Morače je isti bio i na hr i na sr areni.I da dodam ovdje da mi nije jasno kako ovi jadovi naši iz agencije mogu dati ekskluzivno pravo prenosa Areni i SK bez naših komentatora.
Sent from my LEX722 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks